Beni ciddi ciddi kullandı mı?

Yaklaşık 5 aydır hayatımda olan birisi var. Üniversite okuyorum oda futbolcu aramızda 1.30 saat var. Her hafta yanıma geliyor. İlk görüşmede yakınlastik. Ve ondan sonra bana her şeyi haber vereceksin artık sadece benimsin benden gitme gibi sözler kullandı. Kız arkadaşımda kalsam bile ansızın 3 4 kez görüntülü arıyordu. En son görüşmemizde arkadaşı vardı arkadaşı bana fazla yakın olduğu için beni uyardı hareketlerine dikkat et diye. Bu ilişki içerisinde bana sürekli düzgün dur hareketlerine dikkat et elimi sallasam ellsii gibi cümleler kuruyordu. Fakat yan yana olunca hep sarılıp opuyordu. Aşırı kıskanç ve aldatıldığı için güveni asla yok. En son bana haber vermediği için ve telefonu yüzüme kapattığı için bitirdim. Ertesi gün takipten çıktı 2 hafta sonra mesaj atıp görüntülü aradı fakat ben sıcak davranmadm. Sonra yakın davrandığı arkadaşı ile takiplesmeye başladık bunu fark edip bana ben söylemiştim diye mesaj attı. Ama çocukla konuşma dahi olmadı sadece takipleştik. Ondan sonra her yerden engelledi konuşmak istedim ama kabul etmedi. Bir hafta geçmeden bana istek atmış yine eklestik. Bugun snapten çıkarmış ama instagramdan takip ediyor hala. Onu istediğimi ama bana zarar verdiği için uzak durduğumuz söylemiştim. Aramızda bir beraberlik olmadı fazla yakınlaşma oldu fakat kendisi zaten istiyordu. Artık çok yoruldum benimle oynuyor gibi ama bir yandan da her şeye rağmen istiyor gibi aşırı sinirliyim bu ilişki için ugrasmali miyim?

Beni ciddi ciddi kullandı mı?