Konusma baslatmak icin super fikirlerinizi bekliyorum 😉
ps: onunla gorusmek icin ozellikle nasil konuyu oraya getirebilirim
ps: onunla gorusmek icin ozellikle nasil konuyu oraya getirebilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba
sizi bir süredir görüyorum hep karşılaşıyoruz gibi başlayabilirsin
onu nerden gördün? Dışarda mi dükkanda mi sosyal medyadami?
ona göre devam edersin
mesela insta ise, geçen gün bir paylaşımda bulundunuz mekan çok hoşuma gitti ya da üstündeki kazağı çok beğendim nerden aldığını sorabilir miyim.
yani onunla alakalı bir durumu sorabilirsin
sonra konuşmaya başlarsınız zaten muhtemelen 😃
Y’a aslinda ilk baslarda o benimle ilgiliydi hep yaziyordu ama ben ilgilenmiyordum, kisa cevaplar verip tersliyordum simdide ok à iyi ben kovaliyorum sanki 😅😅artik yazmiyor ama ben yazincada direk cevap veriyo offf cok karisik y’a
😅 evet karışıkmış ama söyle yazabilirsin bi gün bi kahve içermiyiz ne dersin gibi bir şey
Günaydın yazabilirsin ya da nasılsın ya da kandilin mübarek olsun gibi gibi gibi 😂
Evet yazmak isterim ama aniden ona kotu davranan kiz gunaydin yazsa garip olmazmi? Cesaret edip yazamiyorum y’a
O zaman önce özür dile
Sanırım sana kötü davrandım özür dilerim bunu hak etmedin yaz
Bu arada günaydın nasılsın 😃 yaz sonra
Dağlar denize hayla paralel mi diyebilirsin mesela.
Karşı tarafın zakasına yönelik konuşmalar yap
Ne çok zeki ol nede aptal
Fiziksel özelliklerin den gir.
"Burnun şirinlerin fön makinesi gibi küçücük bende istiyorum "
Gel bak gel ben sana şu woswos arabaları yapılan dönemi anlattım mi felan
Ne konuşacağını soylememizi bekliyorsun ya mesela. Karşı tarafa bu kötülüğü yapmaya hazır mısın bu örnekler işe yarar sa kendimi kötü hissederim :)
Hahah valla fenada degil aslinda, s’en cok denedin sanirim?😄😁
Cevap
4Cevap
nereye getirmek tam olarak
Yani bir bulusma ayarlamak icin
açık açık söyle bu işler çocuk oyuncağı değil ve utanılacak bir şey değil ayıp bir şey hiç değil sadece söyle ve cesur ol. cesur kadınlara bayılırız bayılırız
Y’a olmak isterimde onun duygularindan emin degilim.. benden 8 yas buyuk..
duygularından emin olmadan zaten bu işe hiç kalkışma. demek ki yeterince konuşmuyor veya samimi değilsiniz. biraz daha bekle bence zamanı var gibi
Evet yeterince samimi degiliz.. peki ne yapabilirim daha samimi olmak icin? Cok dusunuyorum
samimiyet öyle bir cümleyle veya bir hareketle olan bir şey değil. zamanla karşındakini tanıya tanıya onun hayatına dair fikirler edinerek , kelime aralarında hafiften cilveleşerek gelişen bi süreç ve biraz konuşma sıklığınızı arttırarak muhabbetinizi ilerletin. Aynı yerlerde saymayın sürekli konu olarak ilerleyin. Samimiyet bu şekilde oluşur ve neticesinde eğer birbirinize karşı zaten hoşlantı duyarsanız da buluşma teklifinde bulunursunuz. Yani kısacası akışına bırakın fakat biraz da mücadele edin yani normal arkadaşlıktan farkı olsun.
Anliyorum demek istedigini cok haklisin, bende samimiyeti ilerletmek icin ona yazmak istiyorum yoksa hic gorustugumuz bir ortam yok malesef, ama nasil adim atacagimi bilmiyorum
aranızdaki muhabbeti detaylı olarak bilmediğim için sadece bunları söyleyebilirim. fakat sana ayrıyeten şunu tavsiye edebilirim kendin hakkında. Rahat ol ve kendini kasma. Doğal davran, karşındaki senin hakkında ne düşünür diye korkma. Bir şey yazarken iki saat düşünüp yazma. Aklına geldiği gibi sıradan bir arkadaşınla konuşuyormuşçasına rahatça kendini ifade et. Fakat sınırlarını da korumayı unutma tabi.
Y’a biliyormusun tam ustune bastin ! O kadar kendimi kasiyorum, stres oluyorum kinonunla konusurken hep sacma sapan seyler soyluyorum ve konusma tikaniyor 🥲kendimi aptal gibi hissediyorum bubyuzden tekrar ona yazmaya cesaratim kalmadi..
birincisi ap*tal değilsin gayet normalsin çünkü bunu herkes yaşıyor :) . ikincisi bu duruma düşmenin asıl sebebi kendini konu açmak için zorlamandan kaynaklanıyor. Konuşmak için konuşmamalısın. Konuşulacak bir şey olduğunda zaten muhabbet açılır ve ilerler. Ve son olarak cesaretini kesinlikle yitirmemelisin çünkü , bugün yarın elbet bir gün yine aynı süreci yaşayacaksın. O yüzden sakin ol ve konuşmaya devam et. Hiç yoktan şöyle düşün. En azından tecrübe kazanmış olacaksın ve bu gibi durumlarda tekrar aynı duruma düşmeyeceksin. Yani yine zararda değil kardasın.
Bu guzel tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim! Inanilmaz sekilde gonlum ferahladi, dedigin gibi ben onunla konusamak icin konustugum dan boyle oluyor.. akisina biraksam daha iyi eger birgun benimle konusmak isterse gelip yazar sanirim
Tabiki de öyle. Rica ederim efenim , iyi geceler dilerim.
Konu konuyu açar zaten
Peki nasil baslayim
Kaç kardeşin var
Ailen ne iş yapiyor
Çoluk çocuk nasıl sjdkdkxkdlld
@Amanınkimlergelmiş ailesinin 😂
Ulan öyle bir akıl veriyorsunki hahahahahahhahaha
@Amanınkimlergelmiş önüme geleni dedim doğal olarak
😂😂direkt ben adresi vereyim istemeye gelsinler bence 🤣🤣
Benim verdiğim aklı okusana bı sjsmsmsmsmsmsmsmsm
Ahahaha soran şahıs akıllı 😄😂
Yok öyle yapma 😂
Valla bir erkeğe selam demen yeterli oluyor 😂
Seni istiyorum lan benim olacaksn de
😅😂😂😂
'' tehditlere aldirmam kibarim fakat cok da sertim teklif etmem israr ederim o bicim dans ederim
Hahah ben boyle dalarsam konuya kacirma riskim daha buyuk bence 🤣🤣
Cesaretli ol rahat ol olucagı varsa olur olmazsa zaten olmaz gel buraya lan de poposunu elle bayagı iyiymiş de
Saat kaç diye mesaj at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?