Liseden erkek arkadaşım tabi o zamanlar aşırı bi muhabbetimiz yoktu neyse şimdi farklı üniversitelerdeyiz. Lise bittikten sonra storylerimi beğeniyordu arada yanıt atıyordu konuşuyorduk. Geçen yine storyme yanıt attı konuştuk ve konuşmamız hiç bitmesin istedim. Belki artık benim de adım atmamı bekliyordur haklı olarak ama ben ne yazacağımı bilmiyorum
Nasılsın ne yapıyorsun demek de olmaz gibi. Ne yazsam garip karşılamaz sizce ne yazmalıyım sohbet açma açısından
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Zaten liseden beri tanıyormuşsun ve çocuk da sana cevap yaziyomus beğeniyomuş bence bi gün nasılsın neler yapiyosun en son ne zaman görüştük öyle bi yaziyim dedim özledim o günleri vs. Gibi konu açabilirsin hem bi tanışıklığınız konuşmanız da var bence garip karşılamaz hem erkekler o kadar çok düşünmüyo düz mantık. Bence bu şekilde yazmalısın kaderin biraz da kendi elinde, hani bak bide saçma sapan bişey olsa yapma derim ama liseden beri tanıyorsun nolcak..
Ama işte dediğim gibi çok konuşmuşluğumuz olmadı ne alaka olur yani eski günleri özledim falan desem. O da normal bir şekilde gelip yazmıyor storime yanıt atıyor öyle konuşuyoruz. Şey dicem artık en sonunda şey ben seninle konuşmak istiyorum ama yazacak bir şey düşünmekten yazamıyorum falan ldhcpegğdhdkx
Owmwkwmwkwks askm hiç kafana takma ya bak bazı şeyler kısmet nasip belki hiç beklemediğin bi gün o sana bi mesaj atar sen bile şaşırırsın ama inan ki her şey sağlık gerisi pafküf bişey yapmak istiyorsan onu yap içinde kalmasın hiç bişey en fazla 1 2 hafta utanırsın çekinirsin yani sonra geçer gider. Bende bu gün acile gittim dr sinüzit dedi bi sürü hap falan verdi bende internetten araştırdım korkunç şeyler okudum psikolojim bozuldu sen bu konuda bişey biliyo musun ne iyi gelir vs
Evet çok haklısın her şeyin başı sağlık ama napayım konuşmak istiyorum gerçekten ve sürekli onun yazması da olmuyor farkındayım. Benden de bir şey bekliyordur haklı olarak ama gerçekten ne yapmalıyım hiç bilmiyorum yaa
Geçmiş olsunn hiç bilmiyorum yaa. Ama sinüzit çoğu kişide var ve sanki aşırı korkulacak bir şey değil
Ben galiba kendi kendimi de korkuyorum bide bende sağlık panik atağı gibi bişey var grip olsam 40 gün uyuyamam psikolojik galiba hemen en kötü noktasına bakıyorum kendi kendime teşhis koyuyorum
Bence çocuk senden de bi adım bekliyordur sen cevap yaz bakalım konu aç, ama şunu da unutma seven erkek bi şekilde belli ediyor ya illa bi adım vs atıyor, bende maalesef ki platoniğim sanırım.
İşte ben de anlamıyorum. Kızlarla pek muhabbeti yoktu. Bunun belli etme şekli storylerimi beğenmesi ya da storylerime yanıt atıp oradan konuşmak mı yoksa arkadaşça mı diye düşünüyorum ama hiçbir erkek boş yere bunları yapmaz bence. Konu açamıyorum işte sıkıntı oradaa:')
Ya bak bende bi çocuğu seviyorum bana sürekli gönderme falan yapıyor ama çocuk bana yazmiyor, bi kaç bişey oldu ben yazdım en sonunda dedim hani sürekli ben mi yazıp durcam (2kere yazdım) hani ondan da bişey bekledim ama o sadece gönderme yaptı hiç yazmadı bende dedim sevse yazardı demek ki sevmiyo. Bak ben kendimden örnek verdim ben böyle düşünüyorum belkide seninki de böyle düşünüyordur yani senin bu çocuğa 1 kere yazman gerekiyo bişey bul yani illa bi stori atar veya notlara bişey koyar yaz yani bırak saçmala nolcaksa olsun belirsizlik çok zor bişey, ama senin de bi adım atman gerekiyo böyle bekleyerek olmaz kendine yaparsın.
Evet evet ben de storysine yanıt atmayı düşünüyorum ama story atmayacağı tuttu. Kim bilir ne zaman atar🤦🏻♀️
Yazarsan eğer beni de haber et merak ettim yazıcak bişey falan bulamazsan yaz yardım etmeye çalışırım
Story atmıyor ki işte. Atsa yazarım sana haber de ederim de kim bilir ne zamann
Story attı birinin düğününü atmış selfi yapmışlar o da var ama yazabileceğim bi story değil yineee of yaa
Ya benim bi kaç şeyim varda
1- burası hangi salon diye sor oda bişey söyler sende he tamam orası değilmiş de haftaya arkadaşımın sözü var ondan sordum vs gir sonra ne giysem bilemedim bende kaç gündür düşünüyorum falan de hatta iki elbise fotosu çek at tabii oyle bi sohbet dönerse sence hangisi falan diye bak bu çok mantıklı geldi bana Şu an
2- selfie atmış dedin ya sende yanındaki çocuğun adı taha mı de oda hayır noldu falan dicek (bide ismi cidden tahaymıs leöskwmmskw) sende üni den birine benzettim falan işte gerisini sen getirirsin
Yok onu soramam gelin ve damatla selfi büyük ihtimal akrabası yaa önceden de onlarla atmıştı foto
Salon neresi diye sor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!