1 senelik kız arkadaşımı şu an kavgalıyız tabi ama konusuyoruz rahatsızım bugün beni sağolsun aradı sordu merak etti ama bu aksam sesini duymak için aradım ve bana bu tepkiyi verdi sizce ne demeliyim
'Acmiyom, ariyon, yapıyom..' ne kadar leş bir konuşma stili. Sevgili arkadasim neden kendini bir kızın karşısında düşürmüşsün?
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
görüşün teşekkürler öncelikle benim amacım düşmek veya bişey olmak değil benim tek isteğim sevdiğim insandan verdiğim saygı verdiğim emek karşılığı aynılarını alabilmek nerde hata yapıyorum gerçekten bilmiyorum zaten bilsem burda bu soruyu sormam
insanca cevap vermeyi bilmeyen biriyle konuşmaya çalışma sen düşünüp arıyosun verdiği cevaba bak boşver napıyosa yapsın
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
görüsün icin teşekkürler öncelikle, ben onun sesini duydukca daha da huzura erdiğimi düsündüğüm icin aradım bide gerçekten o kadar kolay bosveremiyorum
kolay olduğunu söylemedim ama şunu da söyliyim eğer gerçek anlamda seviyor olsaydı varsayalım oan müsait olmasa hayatında kötü birşeyolmuş olsa böyle cevap asla vermezdi
ben onu gercekten cok seviyorum ama o buna inanmıyor şunu söyliyim beni tavlayan beni bulan kişide kendisidir bana aşık olduğuna inanırım fakat son zamanlarda bana karşı böyle bir üslup icinde cidden bende anlamıyorum
biraz daha üstüne git bakalım eğer aynı tavra devam ederse senden soğumuş ve hayatından çıkarmaya çalışıyodur yani başka bir açıklaması olduğunu pek düşünmüyorum
öbür türlü beklersende sevginden şüphe edebilir kendi haline bırakırsan yani , olsun sen genede ara sendeki yerinini anlat bir sürü mesaj at ara birşey olmaz
işte bu noktası sana kalmış bu şekilde davranan birinin seni sevdiğini düşünüyorsan senin hayatın birşey diyemem ama şunu söyliyebilirim seven insan dayanamaz cevap verir sinirlide olsa kızgında olsa
O zaman sevgilinin yaptığı saygısızlık ve şımarıklık. Ben senin yerinde olsam bana saygı göstermeyen birisini hayatımda istemem ve onu çıkarırım hayatımdan
Benimde erkek arkadaşım var. Seni anlıyorum. Tabii ki kolay değil. Fakat bir ilişkide bence 3 temel kemik var. Saygı, sevgi ve güven. Bunlardan birisi bile olmadı mı o ilişki yürümez. Şu an benim erkek arkadaşım bana böyle şeyler desin istediğim kadar emek olsun veya sevgi. Ne kadar üzülsem de onu bırakırım çünkü ileride beni daha çok üzer ve daha çok problem yaratır. Hayatımı da istemeden harcamış olurum.
En İyi Cevaplar