Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır aslında bekâr hayatına dönmek istemiyor. Kadınların çoğu, kocam bensiz bir şey yapamaz kafasında olduğu için, bir süre sonra adam da kaçacak yer arıyor. Aynı durum kadınlar için de geçerli. Evli olmak her şeyi birlikte yapmak değildir ki, bazen yalnız kalabilmektir, kız kıza ya da erkek erkeğe arkadaşlarınla buluşabilmek ve sohbet edebilmektir. Türk kadınlarının çoğu ne istediğini bile bilmiyor, erkek evinde oturup oyun oynar suç, halı sahaya gider suç, arkadaşlarını eve çağırmak ister suç. Kadın da erkek de bu konuda esnek olmazsa, ikisi de birbirinden kaçacak delik arar. Çok şükür ki, her erkeğin muhtemelen hayalini kurduğu ve benimse gerçeğim olan biri hayatımda, özellikle bu konularda...
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar çok fazla şey istiyor, kendi arkadaşlarında onlarda olmayan ne varsa kıskanıp kocalarından isterler. Kadınları mutlu edemezsin bu bir yalan. Mutlu olmaz onlar, yeri gelince de postayı koyarlar. iyi kadın var ama oranı az onlardan bulmak lazım niyeti bozuk olmayan.
Örnek veriyim sadece tek örnek, sevgiliyken bile kız arkadaşımla gezerken bijuteriye girdi, orda kendine bir şey aldı, kasaya gidip ödedi, benim aslında içimden geçmişti ödemesini yapmak ama sanki ona yaranmaya çalışıyormuş gibi göstermek, şov yapmak, tipik erkek gibi davranmak istemedim. Meğer o beni test etmiş ödemeyi yapacak mıyım diye. O gün bir şey söylemedi, bir süre sonra başka bir uydurma sebep ile ayrılmak istediğini söyledi, sonra tartıştık ben olayı iyice deşince itiraf etti. Sen daha basit bir kolyenin bile ödemesini yapmaya yanaşmadın sen bana nasıl eş olabilirsin ki dedi. Şok oldum. İyi ki de ayrıldık. Ben evlenseydim cimri biri mi olacaktım hayır, öyle biri değilim. Bir kızı elde etmek için hediyelere boğan elde edince de eyvallah diyen erkeklerden de değilim ama! Anneleri kızlarına böyle nasihatlerle büyütüyor kızlar da annelerinin her dediğini doğru sanıyor. Anneleri onlara uyanık ol gözünü aç malına kon gibi şeyler söylüyor emin olun. Bugünün kızları da metres zihniyetli , bana iphone alacak, araba alacak erkeği nasıl bulurum kafasında. Genelleme yapıyorum tabi ki yanlış ama çoğunluk böyle olursa genelleme kaçınılmaz. Bu nedenle benim kriterim kendisi çalışan işi olan ayakları üstünde duran kadındır! Böyle kadınlarla ilgili risk daha az bence görece.20 Yorumla
+1 yılYanlarına baskı ile büyütülmüş erkekler şöyledir böyledir diye gösterilmiş bir eş aldıkları için genel olarak mutsuz olmaları normaldir. Bazen sorunun ana kaynağının kişilerin geçmişlerine ait olduğunu düşünüyorum. Kadının çenesi ve davranışları erkeğin kendini salmasına neden olan ana nedenlerden birisi. İlgili ve sevimli bir eşi olan kişi kendini salmaz ona yakışmaya çalışır.
30 Yorumla
+1 yılMk niye kızlar bu kadar çok görüş alıyor
08 Yorumla- +1 yıl
Vajina var knki çünkü dmkf
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Kanka sitedeki abazanlar yüzünden bazı kezoların da götü kalkıyor ayar oluyorum
- +1 yıl
Knk ben kız hesabı açtım geçen daha hesabı açmamla 30 erkek yazdı bırakta götleri kalksın ama ben indirmek için varım sndj
- +1 yıl
😂😂bende dün biri ile pembe hesaplı birini eşleştirdim adam dediki hissediyorum biz aşık olucaz vs sonra meğersem eşleştirdiğim kız değil erkekmiş adam da gelmiş diyorki eşleştirdiğin kişi erkek çıktı
- +1 yıl
😀😂😂cok var knk öylesi
- +1 yıl
Geçen bir kıza şişkosun dedim mk gelmiş bana özelden yazıyor ki seni mahkemeye vericem dedim vermezsen orspu çocuğusun
- +1 yıl
Kskdd iyi demişsin knk djdj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Abi evlilkten güzel şetmi var yav onlar hurqfe ne guzel eşinle başbasasın gez toz gecenin 12 sinde git künefe yemege beraber sohbet et oyun oyna dizi izle tüm sosyal ilişkilerinin tek kişi olması hele bide kafa dengi biriyse severek evlenmişsem sosyalleşmeye cok gerek kalmaz eşin yeter evlenmedim ama çevrwmde herkes öyle mis beraber yemek yapıyolar falan millet yaşıyo hayatı kafa dengi birini buldunmu zamanla seversin muhakak
42 Yorumla- +1 yıl
Adamm
- 20 Yorumla
+1 yılBak kadınlara bir taktik vereyim;
Evlenseniz bile kocanızla çok samimi olmayın onun ulaşabileceği değil, ulaşmak istediği bir kadın olun. Erkek elde ettikten sonra şevki kaçar çünkü. Erkekler de kişisel ego vardır boşaldıktan sonra bile dönüp uyur bu yüzden. Erkeği yöneten şey hormonlarıdır..
Bunun sebebi tamamen çok yakınlaşmaktan kaynaklı arkadaş gibi olmayın, kadını gibi davranın seksi tavırlarınız olsun kocanızla bile aranıza mesafe koyun bakın nasıl peşinizde sürünüyor karım karım diye peşine koşar. Erkek ne kadar kadına karşı hormonu yüksekse o kadar ilgili olur. Av peşinde olduğu için avını elde tutmak için yapmadığı kalmaz17 Yorumla- +1 yıl
@UDixon 😐 Evli erkekler neden %70 i aldatıyor o zaman anlat bakayım
- +1 yıl
Çünkü kadın erkeği mutlu etmiyor erkek de kadını sanki sözleşme yapmışlar gibi davranıyorlar birbirine memur gibi yani bu kadar basit haram daha tatlı geliyor insana iki taraf da birbirinin kusurlarını arayacağına örtmeyi öğrense iyi anlaşmaya çalışsa hiç bir sıkıntı olmaz arada tartışmalar olur hiç kimse melek değil ama önemli olan gönül kırmamaktır gönül kırarsan bir daha düzeltemezsin. Kafasını kır kolunu kır ama gönlünü kırma gönül yarasını hiç bir tabip iyileştiremez.
- +1 yıl
@UDixon Kadın erkeği değil, erkek kadını mutlu eder.. Seksiyle sevişmesiyle yalayıp yutmasıyla 😐
- +1 yıl
Her olaya bel altı bakma abicim. Her konuda diyorum ben memur gibi yaşadıkları için başkasına ihtiyaç duyuyorlar. Millet karısına hediye almaz gider elin karısına hediye alır. Karısına iyi davranmaz gider elalemin karısına yazar. Kadında kocasına süslenmez gider dışarıya süslenir sonra niye anlaşamıyoruz ayrılıyoruz diyorlar. Ne yapacaksan karına/Kocana yapacaksın bu kadar basit.
- +1 yıl
@UDixon Günümüzde herşey cinsellik olmuş o eskidendi kadınlar artık çiçeklere bile önem vermez olmuşlar. Kadın da erkek kadar cinsellik önem veriyor
- +1 yıl
Sen kocam beni tatmin etmiyor diye ayrılmak boşanmak isteyen kaç kadın var bir bak. Kocamın penisi küçük diye memnun olmayan kadınlar?
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin gerçekleşmek üzere olduğu an da beyin en küçük ve en hantal dönemindedir. Bundandır ki sonrasında çok az evlilik istikrarlıca ilk gün ki canlılığını koruyabilir, çünkü pek çoğu geçen her gün mutluluk dedikleri şeyin, aslında kabusları olduğunu görmeye başlar.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Muhtemelen kadında mutsuzdur
Ilıskılerın genel ruh hallerının karsılıklı oldugu gıbı
Ne verırsen onu alırsın
Hersey dengede olunca ılerler
Kaldı kı sadece mutlu bır evlılık/ılıskı beklentısı ütopyadan baska bırsey degıl🤷🏻♀️
Ikı tarafta saygı sevgının yanına acık ıletısım halındeyse sıkıntı yok olur10 Yorumla
+1 yılBiliyorum için için bana kızacaksınız, hatta bana belli etmeseniz de benden Sonsuz nefret ettiğinizi biliyorum.
Ama ben yinede mutlu veya mutsuz olmaktan şiddetle nefret ediyorum nefffreeeeett.12 Yorumla- +1 yıl
Sende her şeyden nefret ediyorsun ama 😄
- +1 yıl
Elimde değil napim😔
+1 yıltürk erkegi okumak zorunda cünkü onu alacak zengin bi türk kızı yok türk erkegi okurken sevgilisini bulmak zorunda cünkü türk kızları adım atmaz, türk erkegi uzun vadeli plan yapamaz cünkü önce askerlik sonrada iş bulma derdi var, bu nedenle saclar vız
11 Yorumla- +1 yıl
👏 ...
Evlenmesinler.
Hayatını yaşasınlar.
Evlilik çocuk oyuncağı oldu artık evlilik saçmalıktan başka bir şey değil11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılBuna geçmeye sebep olan şey manyak fizikli minili ışılsudan gri eşofmanlı şevkete dönüşmeniz
22 Yorumla- +1 yıl
Ayip 😒
- +1 yıl
Sizde topmodel gbi sınız evlendık ten sonra demi qıllı göbekli yağlı dağınık öküz odunlarsınız sizde
+1 yılkadınların dedikoducu ve kinci olmaları...
( genellemiyorum feminikler benim çevremde bir sürü bbu çeşit kadın var )
erkeklerin muhabbetlerinde bu iki durum çokta yoktur
he yapan karı kılıklılar var10 YorumlaMutlu bir evliliği olan mutsuz olmaz bence geçim sıkıntısı da yoksa.
11 Yorumla- +1 yıl
Cok doğru😄
+1 yılEşlerine rahat batıyordur. Kocalarını mutlu etmeyecek kadar acizleşebiliyor bu dişiler.
13 Yorumla- +1 yıl
Cok ayıp😒
- +1 yıl
Kızın biri yazmış haftasonu eşim benimle seks istiyor. E ne güzel işte sevdiği insanı arzuluyor iki gün seks yapsan nolcak dedim. Engellendik :D
- +1 yıl
@dilosss_000 bu arada sana yazıyorum ama
Angara bebesi, aslında bu soru güzel bi soru.. aktivasyon sorunu, hayata tutunmada sıkıntı, tekdüzelik, amaaan alan almış, satan satmış düşüncesi, vb. vb.. haklısın valla.. bakalım başkaları ne yorumlayacak. merak ettim.
11 YorumlaKadınlar evliliği kendi saltanatlarının aracı olarak kullanıyorlar
Ve bu uğurda ne nikah ne çocuk hiçbirşeyi umursamıyorlar
Evlenecek kadın bulma ihtimaliz %10 bile değil , oma göre beyler20 Yorumla?
çünkü çoğu fakir.
çoğu geçim derdinde.
doğal olarak güzel kadınlarla güzel vakit geçiremiyorlar.
doğal olarak onları parayla kandırıp, paranın gücünü ölçerek kadınların ne kadar ucuz olduğunu anlayamıyorlar.
onlara göre kadınlar hep pahalı.
ucuzları ise bizlere göre kadın değil. diyorlar bu yüzden21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik dılardan kolay görünse de hiç öyle değil. Ben hep sunu tavsiye ediyorum şu an aylık geliriniz 20-25 bin TL den az ise evlenmeyin. Çünkü kira faturalar ay başını getirememeler sorun çıkarır her zaman sorun olmasa da bunları düşünmekten eşinize vakit ayıramaz ve mutsuz olursunuz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak şimdi senin ilgi alanın evli Türk erkekleri olduğu için sen hep onları görüyorsun. Evli Türk kadınıda mutsuz. Bekar Türk erkeği kadınıda mutsuz. İş bulamayan ağır işte çalışan insanda mutsuz. Şiddet gören insanda mutsuz. Uln dünyada herkes mutsuz. Amma velakin evli Türk erkekleri önemli dimi yoksa başka kim zıplatır seni :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmedim daha yıldım evlenince kesin ihtihar ederim
30 Yorumla Evli kadınlar da öyle evlilik mutsuzluk getiriyor belli
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılEvli erkekler mutsuzken evli kadınlar çok mutluydu zaten
31 Yorumla Bir erkeğin alabileceği en aptalca karar evlilik olduğundan, finali pişmanlıkla sonlanır.
Çünkü neden mutsuz olmasınlar..10 Yorumla
+1 yılHayatları monotonlasiyor. İşten eve klasik bir yaşamlari oluyor bide çocuk vs sorumluluk derken iyice sıkılıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce hayatını yaşayamamış kendisine vakit ayıramamış birisinin evlendikten sonra istese de bunları yapamayacağını anlaması insan çökertiyordur diye düşünüyorum. O yüzden yaşa göre değil hazır olunduğunda evlenilmeli bence.
10 Yorumla
+1 yılPirlanta almaktan beti benzi atmış adamın sjsjsjjsjs
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılkadınların beklentileri çok yüksek ve evet çok dırdır ediyorlar bence
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Çünkü avrat diye evlendiklerimiz, avrat değillermiş.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü çoğu seks için evleniyor aile kurmak için değil. Çoğu da bakire kadın arayışına giriyor kendileri uçana kaçana yazarken bu kadından da üstün performans bekliyor
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Emirbey33 o zaman böyle saçma kalıplara sıkışmayın. seks için evlenilir mi yahu bu karşındakini meta olarak görmek değilde nedir
Cevap sahibi+1 yıl@ser1313 dostum sen forumlara düşen adam değil misin henüz tebligat gelmedi mi?
Cevap sahibi+1 yıl@Emirbey33 tabii zina yapma ama gidip elalemin kızını da seks objen haline getirme
Cevap sahibi+1 yıl@Emirbey33 evlilikte gerekir ben evlilikte olmaz demedim birinin kızını sadece seks için almaktan bahsettim bu objeleştirmedir
Cevap sahibi+1 yıl@xCrysix aşk ve seks bir arada olabilir öylesi makbuldür zaten. Benim demek istediğim sadece salt olarak seks için evlenmek görüyoruz sonuçlarını
Geçim derdi oluyor. Sadece erkekkelr değil iki taraf içinde geçerli
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Gözlemlemenizi iyi yaparsanız evlenen kadınların çoğu evlendikten sonra kendilerini salıyorlar vücut hatları değişiyor kilo alıyorlar hem erkeğini sahipleniyorlar hemde en azından kendilerine dikkat etmiyorlar bakımsız oluyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılGözleri evdeki baldan ziyade tadilmamis balda zıkkım var gel
10 Yorumla bakımsız olan esler on sevısmeden vazgecılmesı oral yapılmayısı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunun aciklamasi sizde olsa gerek sanki cvp da biliyorsunuz gibi gerci evli degilim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli erkekler mutsuz olması sebebi kavgalar dertler bitmiyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence kadınlarin cinsel anlamda yetersiz olmaları.
Evli erkek arkadaşlarım var onlar da mutsuz.10 Yorumla
+1 yılEvliliğin mâliyeti 500 bin TL olunca evlenen erkek tabii ki de mutsuz olur
10 YorumlaMutsuz olmalarının sebebi yanındaki dili papuc gibi olan kadınlar yüzünden dır dır çeneleri düşüyor
10 Yorumla
+1 yılBilmem Yeminle İnsan Oglundan nefret edecek düzeye geliyorum bazen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik boş birsey artık evlenilecek karakterde insan kalmadığı icin
10 Yorumla Ben Bekar Hayatını Hiç Sevmiyorum Karşıma Beni Sevecek Bir Kız Veya Bir Güzel İnsan Çıkmadı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvde huzursuzluğu yaratan genelde babalar oluyor çocuklara sorsalar yüzde doksanı babadan şikayetçidir.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTek bir şey tutturmuşsunuz dırdır! Kadının ailede konuşmaya hakkı mı var ki? Çoğu kadın dayaktan sesi çıkmıyor hala söylenen lafa bak?
Eşin bitmek bilmeyen istekleri, psikolojik baskısı, bencilliği ve her an değişen ruh hali...
22 Yorumla- +1 yıl
Ben gibi🙄
türk kadınlarının büyük coğunluğu evlendikten sonra erkekleri cocuğu gibi görmeye başlıyor. narsislik duyguları büyüyor ve 1. seneden sonra kendilerini aşırı salıyorlar.. dünyada dedikodunun merkezi türkiye oldugu icin kadınlar malzeme bulamadımı eşlerini bile dedikodu ugruna harcıya biliyorlar.. sonuc mahkeme kapıları ya da birdaha yakalanamayan huzur...
00 YorumlaHghjfghgf imkansızlık devlet asgeri ücret verirse saç mı kalir 😏
11 Yorumla- +1 yıl
😊
+1 yılBen Şu an da mutsuzum evlenmeyi de dusunmuyorum butun kizlar ikinci el
12 Yorumla- +1 yıl
Sen furkinin arkadaşı değil misin 🙄
- +1 yıl
Evet
+1 yılEvlendikten sonra hayatın bir döngü oluyor bence o yüzden, bir ay mutlu olmak istiyorsan evlen.
11 Yorumla- +1 yıl
Hmm 😒
+1 yılNe pahasına olusa olsun evlenin ; karınız iyi çıkarsa mutlu olursunuz , yok fena çıkarsa filozof olusunuz.
- Sokrates41 YorumlaMutsuz olduklarından göbekli ve kel olmuyorlar. Anatomik olarak geliyor göbek ve kellik. Ben de mutsuzum ama kel ve göbekli değilim 😂
00 Yorumla
+1 yılerkekler evlenmeyin bırakın bu kezbanlar sap kalsınlar
54 Yorumla- +1 yıl
oda dogru
+1 yılÇünkü evlilik= sorumluluk çoluk çocuk e bi yandan ilgi sevgi kaldıramıyolar çogu
02 Yorumla- +1 yıl
Ama bu sadece erkekler icin degil money hersey
- +1 yıl
Ayn öyle teşekkürederim😊)
Erken evlilik, bilinçsiz evlilik, anlaşamayacağın kişiyle yaptığın evlilik kadında da erkekte de bıkkınlık getirir bana göre.
30 Yorumla
+1 yılÇünkü T. C. kızları çok kıskanç oysa biraz güvensek sıkıntı olmaz rahat bırakmak lazım bence
10 Yorumla
+1 yılAynen evlilik o kadar geriyorki ben evlenmeden boşandım ☹️
10 Yorumla
+1 yılHayatında ne değişiyor ona bakmak lazım. Sebebi o çünkü. Büyük bi sorumluluk var üzerlerinde. Bence bu yük onları mutsuz ediyor.
21 Yorumla
+1 yılMutsuz değil doyumsuz doyumsuzluk da insana mutsuzluk verir
10 Yorumlayazın sıcakta kanı kaynayan yılan gibi dışarda , kışın soğuktan kanı çekilen ayı gibi evde doyumsuzluktan anam
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeyen de aynı, bizim millet kendine bakmıyor. Yaş ilerleyince göbekleniyor. Saç dökülmesi ırsi zaten
10 Yorumla
+1 yılPişmanlık sebebi olduğunuz için
15 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle 😒
- +1 yıl
Bunların ağzına laf verdin ya pess
- +1 yıl
kimlerin
- +1 yıl
Erkeklerin
- +1 yıl
:D :D
çünkü hatunlara ilgi göstermiyolar ateşi başka karılardan bekliyolar
22 Yorumla
+1 yılMaalesef ki türk erkekleri doyumsuz ve gffaxlaistekli yani. Öyle ama ne diyim ki
10 Yorumla
+1 yılMahkûm bir eş istedikleri ama buldukları mahkum değil de basık oldukları için mutsuz.
10 Yorumla- Devamını Gör (116)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat