22 yaşına girdim beş gün önce güzel bi organizasyonla kutladık ailem ve bir arkadaşım bir de erkek arkadaşım bugün şöyle bi bakıyorum bir arkadaşım var 19 yaşına giriyor kız sevgilisi bir şeyler düzenlemiş hediye almasa bile uğraşmış benim erkek arkadaşım kusura bakma hiç param yok bu ara çok borcum var dedi önemli değil dedim bütün doğum günümü de annem düzenlemiş sağolsun ama bu yaşımda hayatımdaki insandan beklerdim hala annemin yapması beni biraz üzdü nasıl davranmalıyım nasıl devam etmeliyim bilmiyorum ayrıca 6 senedir sevgiliyiz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle nice yaşlarınız olsun, sağlıkla ve afiyet ile...
Aslolan hediye değil ilgi dir...
Bunu farketmeniz çok hoş aslında...
Ve bana kalırsa, bunu anlayan zeki bir kadın olarak, ya arkadaşınızı bu konuda uyarmalı, deve kuşu gibi borca toprağa kafasını batırmamalı... Aslında işte fazla aşırı borçlanmalar, her problemleri beraberinde getiriyor. Kaldırıp sizi görmeli, ya da bu ilişkiyi bitirmelisiniz. İlişkiler bir finans kurumu değil, ufak tefek şeyler ile de eğlenceli hale gelebilir. Ben de mesela bir arkadaşıma şık bir çicek yaptırıyorum şu anda, gönül almak için çok pahalı hediyeler yerine... Çok para olma meselesi değildir, ilgi meselesidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen ne kadar da bencil benmerkezci düşüncesiz bir kızsın. Zaten doğum günlerine ayar oluyorum, bir de hediye bekliyorsun. Yahu adamın borcu varmış sana durumunu açıklamış. Görgüsüz aç gözlü bir mahluksun sen. Senin en büyük hediyen ananın babanın ve seni seven adamın yanında olmasıdır. Bu kafayı düzeltmezsen senden bir skim olmaz
10 Yorumla
Arkadaş aklınız nereye çalışıyor merak ederim 6 senelik ilişkide taktığın mevzu doğum günü olayı millet aç çalışmıyor herkesin düzeni bozulmuş prenses doğum günü derdinde Allah size akıl vermiş ama kullanan yok 😒
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
12Cevap
+1 yıl22 yaşındasın ve o yaştaki bir erkekten öyle bir organizasyon bekleyecek kadar bencil ve dusuncesjzsin adamın belki cebinde eve gidecek minibüs parası bile yok o halde seni görmeye oraya gelmiş normal şartta sana hediye alamadı millete mahcup olur diye gelmeyedebilirdi ama yanlız kalmaman için gelmiş sevgi değer ölçüsünü alınan hediyelere gittiği lux restaurantlara göre değerlendiren kişinin karakterinde porblem vardir
10 Yorumla
+1 yılBir çiçek de mi alamamış. Yani ne diye adam diye ortada dolaşıyor anlamış değilim... ha unutsa eyvallah da. Bunlar bahane.
00 YorumlaÇocuk senin gibi birine yol vermeli
Bunu düşünmen bile ayıptır nedir yani sana hediye almamissa bunu sorun ediyorsun11 Yorumla
Soran+1 yılHediyeden mi bahsediyorhm ben önemsenmek asıl mevzu
Borcun neyden kaynaklı olduğuna göre değişir. İş kurmuştur, ev araba almıştır vs. almasın. Ama oraya buraya saçma sapan harcanan bir paradan dolayı gelen borçsa kırıcı kabul ederim.
00 Yorumla
+1 yılDoğum gününün tarihi günler, aylar öncesinden belli. İki ay öncesinden her gün kenara 1 TL koysaydı çiçek alabilirdi. Düşüncesizmiş biraz.
10 Yorumla
+1 yılCidden böyle Küçük şeyleri mi takılıyorsunuz doğum günü kutlaması ne kadar önemli ya da ne kadar sevgi göstergesi olabilir ki?
10 YorumlaOlsun ilerleyen zamanlarda telafi eder illa her doğum günü kutlanacak diye bir kural yok borcu bitince çok daha güzel şeyler yapıp kutlar.
00 Yorumla
+1 yılYane seni onemsemdigini düşünüp üzülüyorsun ama sevgilinin huyunu en iyi sen bilirsin bu kadar uzum süreçte hep böyle ise zaten bir değişiklik bekleme
00 Yorumla
+1 yılÇocuk sana borcum var demiş. Sen daha nasıl yapmalıyım diyosun
10 YorumlaHer şey para mı yoldan bi çiçek koparsaydı mektup falan yazsaydı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin kadar boş insanların yaşaması gereksiz bence 22 yaşına gelmissin bebek gibi doğum günü kutluyon onu da geç hediye bekliyosun sizden bi cacık olmaz
00 Yorumla
+1 yılNiye hepiniz aynısınız? Harbiden yani. Doğum günüymüş organizasyon muş aman yarabbi sanırsın ne oluyor ne bitiyor bi yıl daha büyüdün ne varyani
00 YorumlaEvet parası olmayabilir ama düşüncesi bile yok belli ki ben birşey demiyorum iyi düşün sadece
00 YorumlaDerdini skeym abla Allah için düşündüğün şeye bak ya millet aç aç şükür et biraz aç ellerini
00 YorumlaKötü bir düşünce biraz empati kursana hic paran yok hediye alamadın ve o bunu burda dile getirdi
00 Yorumla
+1 yılBorcu varmış anlayış göstermelisin.
00 Yorumla
+1 yılAllah'ım sabırlar versin.
00 Yorumla
+1 yılçocuk olmuş da sen olmamışsın
00 YorumlaAyrıl senden kurtulsun
00 YorumlaAnlayışla karşıla
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Sevgilim borcu olduğundan bana doğum günü hediyesi almadı, ne düşünmeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat