Sizce ilişkimiz devam edecek mi? Lütfen okur musunuz?

2 yıllık ilişkim vardı. O üni için şehir değiştirdi ve gitmeden 1-2 ay önceden minikten tartışmalar oluyordu sonra gitti oraya bizim tartışmalar daha da arttı. Oraya gittiğinde tabiki de eğlenecek ama belli olacak şekilde bizim iletişimimiz azalmıştı sonra sosyal medyadan çok fazla kızları takip etmeye başlamıştı ve bizim bu tartışmaların ana konusu zaten o yabancı kızlar rahatsız olduğumu söylediğim de bana karışamazsın ben istediğimi ederim gibi şeyler söylemeye başladı ama bakın ben hepsini sil demiyorum son zamanlarda o kadar yabancıdır Türk’tür takip ediyordu ki çok rahatsız ediyordu. Evet çıkarttığı kızlar oldu ama ne kadar çıkartsa da devam ediyordu azaltarak. Bir zaman sonra biz 1 haftalık ara verdik sonra her şey yine çok güzel oldu ama takip etmeye devam ettiği özellikle biri beni aşırı rahatsız ediyordu söyledim. Yine tartışma çıktı o kız yüzünden hatta kendisi senin için hesaplarımı kapatırım diyordu ama o kızı çıkmadı. Anlaşamadık benimde iğneleyici konuşma özelliğim var bunun için özür diledim falan ama sonra yine tartışma sonrası ayrıldık. Ayrılmadan öncede herşeyi mahvettin senin yüzünden dedi ve 10 gün konuşmadık sonra bir şekilde kendimi arattım :p
ağlıyordum bana lütfen ağlama üzme kendini dedi, bende tamamen bitti mi gerçekten diye sorunca bana birtanem şu an olmuyor anlaşamıyoruz biraz uzak kalmamız gerekiyor belki özlememiz iyi gelecek gibi gibi dedi bende ya bir zaman sonra cesaretimiz olmazsa diye sorunca benim olur dedi sonra kendime odaklanmamı , istediğimde aramamı falan söyledi sonra yağmur dolayısıyla çamaşırları toplamam lazım seni seviyorum görüşürüz dedi ve gitti.
Beni ınstagram ve rehberden çıkartmıştı rehbere geri ekledi Twitter’dan fotoğrafımız vardı silmemiş hala Twitter’dan takip ediyor ınstagramdan annemi kardeşimi devam ediyor.
bakın gerçekten seviyoruz birbirimizi biliyoruz bunu ama gerçekten sizce zamana bırakmamız mı gerekiyor. şimdi yeni yere gittiğinden ya beni orada unutursa zaman geçtikçe alkol yeni insanlar falan.
onu gerçekten çok seviyorum ve 2-3 sonrasına bile planlarımız vardı.
Güncellemeler
+1 yıl
Döndü
Sizce ilişkimiz devam edecek mi? Lütfen okur musunuz?