İlk önce hiçbir erkek bakımsız kadın istemez yanında, bu bahsettiğin kabadayı adı altındaki krolar da olsa. Önce kendine biraz özen göstermelisin, bunu da saçından başlayarak yapabilirsin.
Sonrasında iş biraz karaktere geliyor o da işin zor kısmı olmayan bir şeyi zaten evirsen de çevirsen de yoktur.
Ortalık öyle tiplerle dolu zaten karısını döven öldüren adamlar hep serbest geziyor çok rahat bulursun söyle çık gez bi belli et isteklerini zaten gelirler hersey gönlünce olsun 😊
iki günde bir de seni dövsün sonra günün birinde bir haber bülteninde 1 dk sığar aynı gün twitter da trendlerde diye gündem olursun sonra unuturuz. siz erkeğinböyle olmasını istiyorsanız biz ne desek boşşşş...
Bak cogunuzun akli fikri maco olsun beni korusun guclu olsun vs de peki soruyorum boylelerine yuz verirseniz bir zaman sonra ne olduklarini anliyorsunuz o sectigin macodan seni kim koruyacak?
Haftada belli günlerde ilişkiye girersin o kişide senin masraflarını karşılar bunun sürekli olmasını istiyorsan ilişkiye girdiğin kişinin isteklerini yerine getirmen gerekir
Ah be Canım Gecelik 5 bin TL ne dersin? Madem açık 💸 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ah be güzelim keşke öyle olsa bu işler sen benim hayatımı öğrensen direk vazgeçersin mafyadan felan bu işler silah taşımak değil her an ölümün yanında olduğunu bilmek yani karışma bu işlere sen