Eger ki ailemin uzulmeyecegini ve toplumunda sorun cikarmayacagini disarda rahatsiz falan etmeyeceğini ya da beni kotu kiz ilan edip dislamayacaklarini bilsem hic yalan soylemez direk atardim nude
Ya deme oyle valla ihtiyacim olmasa yapmazdim yeminle sorun olmayacagini bilsem yaparim sov da ailem ve toplum sorun cikarir o zamanda yani ben sov yapsam bana irispi diycekler sokakta rahatsiz edicekler belki boyle insanlara nasil yapiyim ki dimi
seks videosu derken bunu sıkınti yapmiycak bir toplumda yani zaten kimse beni sokakta falan rahatsiz etmeye kalmasin diye korkuma yalan soyledim yoksa nude atardim yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yalancı düzenbaz sahtekar seniii :D
Ya napcam oyle deme valla mecbur kaldim boyle mi dusunur herkes agliycam simdi
Valla icimden gelmeyerek yaptim mecbur kaldigim icin
Eger ki ailemin uzulmeyecegini ve toplumunda sorun cikarmayacagini disarda rahatsiz falan etmeyeceğini ya da beni kotu kiz ilan edip dislamayacaklarini bilsem hic yalan soylemez direk atardim nude
Boyle anlatsam beni anlarlar mi ki ya da sorun olmaz mi hic lutfen birsey de
Ciddi
Haha tangomu yapıyorsun tiktokmi
Tiktok
Himm
Abla sende az deilsin ha milleti kandiriyon
Yaa napcam off sıkınti olur mu cok utaniyorum ilerde fanlarim ogrenirse benden sogurlar mi
Reşit sendemi geldin
Abla senin fanin mi var
Abi sende her yerdesin ha
Bu küçük ırz düşmanına dikkat edin
😂😂😂
Ciksin erkekler cokmu dürüst
Ahah yalancı.
Ya deme oyle valla ihtiyacim olmasa yapmazdim yeminle sorun olmayacagini bilsem yaparim sov da ailem ve toplum sorun cikarir o zamanda yani ben sov yapsam bana irispi diycekler sokakta rahatsiz edicekler belki boyle insanlara nasil yapiyim ki dimi
Ben karışmam ona.
Unlu olursam boyle anlatsam ortaya ciksrsa beni anlarlar mi
Ne kadara ihtiyacın var?
Son 200 tl ye ihtiyacim kaldi
Yokkk
Nerden biliyorsun
Tiktok da mı 😂
Evet birsey olur mu ya bunlar kesin ekran kaydi da almistir yalan soyledigimi her turlu kanitlarlar
Geçmiş olsun tatlım fenomen yapmazlar seni bu yecüc mecücler 😂
Yecuc mucuc ne
Fenomen onlarla degil oyuncugumla olmak istiyorum olursam gecmisteki yalanlar sikinti cikarir mi kariyerimden olur muyum
Kara cahil
Okadar güzel birimisin
Cahillik ne alaka
Guzelim evet de guzel olmayanlar da unlu kor musun tvde kimleri kimleri goruyoruz
Neyse boş ver özgüven tam sende senden olur
Derde bak ya
Neee
Unlu olursam nasil aciklarim bunu fanlarıma
Bizde derdimiz var diye üzülüyoruz bizimki dertmi seninkinin yanında
Bos ver daha iyi olur popileriteyi skandal besler
Bak gamze ozceligin videosu çıkınca 5 ay gündemde kaldı.
Ne videosu cikmisti ki
Ben kendimi igrenc hissediyorum birini kandirmak demek guvenilir biri olmamak demek ve bu igrenc otesi birsey
Yani seks videosu falan olsa neyse ama yalan soylemek cok adi bir sey anlatabiliyor muyum
Gamze ozvelik 6600 yaz görürsün
Zorunda olmasam yapmazdim
Evet haklis8n vize gel videoya çekelim ünlü olunca patlatırım
seks videosu derken bunu sıkınti yapmiycak bir toplumda yani zaten kimse beni sokakta falan rahatsiz etmeye kalmasin diye korkuma yalan soyledim yoksa nude atardim yani
sacmalama ornek olarak dedim ben nude atabilcek olsam hic yalan soylemezdim ailem cok uzulur nude falan atarsam birilerine
Haklısın
Fake hesaptan at