26 yaşındayım. O 39 yaşında. Peşimden çok koştu çok istedi. 2 ay sevgili olduk. Her günümüz dolu dolu geçti. Biteli ve iletişimi keseli 11 gün oldu. Ben numarasını sildim. O silmemiş. Asla dönmem dedi. Ve ayrılırken kavgalı bitti. Alıştım sana dedim o anki ruh halimle duygularımı yönetemedim. Böyle söylediğim için pişmanım ama olan oldu. Ailecek tanışıyoruz. Annem ondan bir konuda ricada bulunmuştu dün ve evin önüne geldi. Yani istese gelmedende halledilebilecek bir konuydu. Neyse bu kural işe yarayacak mı? Tekrar gelme ihtimali bu şekilde oluşur mu? Süreç nasıl işleyecek? Yanlış mı yapıyorum doğru mu? Bitiren o. Beklemede mi kalmalıyım? Sadece sorduğum soruyla ilgili görüş bildirin lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar yaş farkını sormuyorum. Sadece iletişimi kestiğim zaman dönme ihtimali var mı diyorum?
İletişimi kes kuralını uygulayan var mı bu şekilde etkili olur mu?
o zaman boş işler ile uğraşıyorsun boşver dönerse döner dönmezse dende hayatına devam edersin. bir tane hayatın var bir kişi için zamanını çarçur etme.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senden iyisini bulursa asla dönmez ki bulamayıp dönecek diye düşünyrm 😂
Aslında durumun içeriği farklı yani dinlemek istersen biraz konuşabilir miyiz işin içinden çıkamıyorumda
Tabiki anlatablrsn elimden geldiğince yardımcı olmaya çalşrm
İstek attım döner misin
Üç tane istek gelmş hepsini kabul ettim hangisiysen mesaj at
Ben sana atamıyorum kirazkokusu benim hesap
Kaçan kovalanır taktiği mi çok çocukça değil mi, yaşı da büyükmüş umrunda olacağını sanmıyorum.
O mu kaçıyor yani?
Ne açıdan umrunda olmaz?
Bitiren o kişi iken böyle iletişim kesme oyunları ile gelmez yani💁🏻♀️
Yok aslında oyun oynamıyorum. Uzaklaştım önce kendim için yaptım bunu. Ama sonradan bahaneyle evin önüne gelmesi kafamı karıştırdı
Allah bizim kızlara akıl fikir versin ilk önce aradaki yaş farkına bak bı düşün
Ya ben yaş farkını sormuyorum çıldırtmayın insanı😂
O yaşta bi insanın böyle bir durumda umrunda bile olmaz adamın gençlik hayatı bitmiş artık peşinden mi koşmaz artık
Valla başta koştu yani
Hatasını anlamıştır o
O yüzden mi evin önüne geldi
Ne zaman
Sen soruyu okumadın mı
Dün geldi
Aradaki yas farki cok. Bence
Ben kabul ettim o benim tercihim yaş farkını sormuyorum
Zamanla. Yas farkindan dolayi. İsler. Ters. Gidecektir. Ama. Senin icin dedim. Senin bilecegin is
Döner mi sence soruyu okudun mu
Donecektir. Merak etme
Emin misin yani öyle mi hissediyorsun
Eminim
Ben niye emin olamıyorum ya
Emin olabilirsin
boş muhabbetler. benım yasıma geldıgın zaman anlarsın
Ama şu an bu yaştayım. Sorumla ilgili görüşün var mı
o zaman boş işler ile uğraşıyorsun boşver dönerse döner dönmezse dende hayatına devam edersin. bir tane hayatın var bir kişi için zamanını çarçur etme.
Dün neden evin önüne geldi acaba ne yapmaya çalışıyoki
Vay amca koşarken nasıl tansiyondan falan gitmedi
Yaş farkını sormuyorum