AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Iyi bir kısmet çıkınca değerlendir tabi atanacağinin garantisi de yok sonuçta
evlen erkenden. belki hiç atanamazsın. keşke bende evli olsam
Bıktım şu evde kaldın muhabbetini onlara ne ya onlar sanki çokmu evde kalmamış ala ala fesupanallah !
Atanmak nasip bence kısmetin gelirse degerlendir bakarsin kafa dengi biri çıkar karşına çalışmana karşı olmayacak biri olsun ama öylede şartlama kendini başka meslekte yapabilirsin veya evden de meslek yapabilir sin
Gayet mantıklı, bir işin varken evlen ki adama muhtaç kalma.
Bence saçma değil. Evlendikten sonra atanınca her şey daha büyük sorun oluyor.
Oğlanın maddi durumuna ve karakterine bağlı olarak , bu konuya bakış açım değişebilir.
Bir iki adım atsan hoş olur. En kısa zamanda atanirsin inşallah.
Bunlar nasip kısmet işi. Nasibinde varsa 50 yaşında bile olur. Ama yoksa da olmaz.
yani evlenip evlenmemek sana kalmış ama sırf bunun şartı olarak atanmayı beklemen garip bir durum
Bulursun tabiki. Ya kendinden küçük ya da yaşıtın evlenmiş boşanmış.
neden saçma olsun ben de nasip olmazsa 30'a kadar evlenmeyi düşünmüyorum şahsen
Bence de saçma eğitimimi yarılamışsam ya da bitirmişsem evlenirim.
Benim bı tanidigim vardı atanmadan evlenmem dedi 30 yasinda atandi, atandığı senenin yazindada evlendi yani alakası yok birazda nasip kısmet işi bı bakarsın atanır atanmaz nasibin çıkar.
Her nasip vaktine esirdir ben de 27 yaşındayım atanamadim o yüzden evlilik biraz geç ollabilir
Atanabilirsen kısmetlerin açılır da işte atanmanın da garantisi var mı?
Hiç atanma olamayabilir ama evlilik sonrası kpss zor
Saçma olan tek şey saçmalığın kendisidir. Yani saçma falan değil
Evde kalmak diye bir şey zaten yok ama atanmak büyük rahatlik bence önceliğin o olsun
Mesleği eline alıp evlenmek mantıklı olan senin yaptığın doğru
saçma değil bence evlendikten sonra ders çalışmak yoğunlasmak daha zor olabilir
kariyerinde daha iyi yerlere gelip sonra evlenmek istemen kadar normal bir şey yok
Onlara ne bi kere evde kalmak ne ya istersen evlenirsin evde kalmak diye bişey yok istersen bulursun
Evlenmenin yaşı yoktur. Kime göre neye göre evde kalmış oluyorsun?
evet gerçekten öyle evde kalıyorsun lafı çok yapılsa da bu doğru bir şey
Evet evlilik çok saçma gereksiz bütün işlerinizi halledin 60 tan sonra bakatsın7z6duruma göre
Nasip kısmet işi bu denk gelir seversen zaten evlenirsin
Evlenmek için atanmayı beklersen azrail bile çabuk gelir. :)
Hayır saçma değil. Kendi ayaklarının üzerinde durupta evlencen tabi.
He evlenme atninca herseyi garantiye mi almos olacaksin
Avukatsan seçicisindir birde ortalamaya göre çıtan biraz yüksek o da bir etken olabilir bence.
Hayır nasibinin ne zaman gelecegi hiç belli olmaz sen kendince dogru olanı yapmaya devam et
Kismetin varsa evlen evlenmek icin evlenme bence... birak zaten cogu evlenen mutsuz gecim sartlari cok yuksek gelirler cok az
senin yaşında bir kız tarafından yakın zamanda bu sebeple reddedildim. bence onun için hatalı bir düşünce şekliydi. ama kendisi farklı düşündü
çok saçma doğru insanı bulursan evlen millete bakma evlenmek için de evlenme kesinlikle gerçekten uyumlu olup olmadığına bak
Bulamazsın biraz saçma yani illaki sevdiğin biri olur seni seven olur ama bu duyguları çok geç tatmamak bence en iyisi yani düşünsene otuzunda evlendim çocuk doğdu 20 yaşında oldu sen 50 oldun gibi basit bir örnek
Ben de 30 yaşına gireceğim, atanamıyorum. İş yoksa evlilik de yok benim için. Günahı birilerinin boynuna. Böyle olması bizim suçumuz değil... 👍🏻
Çok ta beklememek lazım bende aynı durumdayım evlilik doğru kişiyle yapılırsa kötü bir şey değil.
evlenmenin atama kararı ile alakası olmamalı..
sevdiğiniz birisi varsa, vakit kaybetmeyin..
En doğru olanı yapıyorsun kimsenin eline bakma ki ezmesinler aynen bekle hayırlısı ise karşına çıkacaktır
Paranı mesleğini eline alana kadar sakın evlenme sonra işin ucu kaçar zaten yaşın da çok genç
Zaten hayatında biri yoksa yoldan geçeni çevirip evlenicek halin yok ya
Kadınlar bakirelik beyindedir mantığını oluşturduktan bu yna hiçbir erkek evlenmiyor 😂
Yoo herkese ne bakıyon sen sevgilin varsa o isterse bilemem ama hayatında kimse yoksa önce kariyerine odakln şimdiki aklım olsa şayet ben öyle yapardım
Hiç atanamayacağın için çok yerinde ve doğru konuşuyorlar.
27 yaş erkek için erken bir yaş, kadın için ise 30 u geçmemek gerek, bence çok geç kalma
Sen bakma onlara evde kalmazsın olamadı ben alırım seni 🙈
Yaş geçtikten sonra zor evet bence atanmadan da evlenebilirsin boşuna vakit kaybı beklemen
Ilgisi yok kimin ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün önemli
bence yanlış yapıyorsun tecrübeli biri olarak konuşuyorum ben de çok az paunla atanamdım şu an sınav tekrar hazırlanıyorum ve özel sektörde çalışıyorum evlenmek sınava engel değil zor olsa da hiçbirşeyi erteleme.
Erkekler için başka çare yok öğretmensek mesela ben yani ama bir kız evlenedikten sonra da atanabilir
Evliliğin yaşı mı olur abla saçmalama kimseydi de dinleme kendi paranı da kazanmadan evlenme bence ona buna muhtaç olmandansa evde kal daha iyi
Herkes evlenmek zorunda değil ve inan bana şu ülkede kadının ekonomik özgürlüğü kadar güzel bir şey olamaz.
Bence sen bekle birşey olmaz benim babam bile geç evlenmiş
Yani şansın azalıyor
Yaa güzel bir kadınsan peki
Ben beklerim o zaman seni😅
Bana da öyle diyorlar napım ne ilk yalnız ölen ben olmucam ne de son diye geçiştiriyorum...
Kesinlikle saçma değil, İşte önemli elinde mesleğin olsun ki rahat et.
Ben seni beklerim aşkım bebeğim avradım çatır çutur ya anladın sen hırrrrrrr havahvahvahvha
Erkekler işi yokken evleniyor da bu karılara ne oluyor
En mantıklısı ataninca para var huzur var diceksin.
hiç öyle olmuyo ben atanmadan önce daha umutluydum
Bende öyle zannediyordum atanmadan önce ama atandıktan sonra hayata dair bakış açısı bile değişiyor.