27 yaşındayım atanana kadar da evlenmiyorum herkes evde kaldın sonra bulamazsın diyor gerçekten öyle mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Her şey nasip kısmet. İnsan 20'li yaşlardaki gibi hayatı toz pembe gördüğü için çabuk aşık oluyor ve çok seçici olmuyor. Ama sizin yaşınız aklı selim bir yaş. Muhtemelen atandıktan sonra da biraz daha para biriktireyim ev alayım, almışken araba da alayım kariyer derken bir kaç seneniz daha gitmiş olacak. Bu yaştan sonra olgunluğunuzdan sebep biraz daha seçici olacaksınız. İlk arkadaşlıklarınızdan sebep darbe yiyeceksiniz ve erkeklere karşı güveniniz azalacak. Bu sitede herkesin tek sorunu GÜVEN. Karşılıklı bir duygu bu. Her iki tarafta haklı aslında. Mutluluğu bir imza için ertelemek saçma geliyor bana. Bunlar benim düşüncelerim. İlla ki böyle olur demiyorum. Ama hayat bu. Bunlarda başınıza gelmesi muhtemeldir.
Seçimler sizin Hayat Akışınızı belirler. Siz ne arar iseniz onu bulursunuz.151 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo işsiz olsan da yani koca beklesen de şimdi bulamazsın. Herkes aynı derdi yaşıyor. Adamlar kadın bulamıyor, kadınlar da adam bulamıyor. En iyisi eski sistemmiş sanki ama emin de değilim bu konuda. En iyisi türkiye'de yaşamamak bence ancak öyle evlenebiliriz.
Bu arada azmini kutlarım ama yapma kendine bunu çünkü belki de hiç atanamazsın çünkü malûm kişiler bizimle sanki bizimle dalga geçiyor. Atanmayı beklemek ve atamana kadar evlenmemek saçma bir düşünce bana göre. Eğer koca adayın varsa kaçırma evlen derim, sonra cidden evde kalırsın.54 Yorumla- +1 yıl
@perihan33 ölee öyle 30 dan sonra kızlar evlı dul adama gidior 35 yasındakı kuzenım 22 yasında kız aldı yeah
- +1 yıl
+1 yılBence değil halamın kızı 32 yaşında öğretmen atanamadı özele girdi evlenmedi de para biriktirdi arabasını evini aldı şimdi de turkiyenin her yerini geziyor tabi pandemiye kadar böyleydi evlenen evde kalıyor evlenmeyen değil.
111 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılNe varmış evliliklerde, doğru insan diye düşündüğün kişiyle evlenirsin vakti gelince , atanmakta zor emeklisi dolanları emekli yapacaksın ki bak insanların önü nasıl açılıyor.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
95
Cevap
140Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. ha deyince evlenecek insan bulunmuyor neden saçma olsun zamanı gelince olur her şey..
ama sevdiğin biri varsa ertelemen saçma olur..30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka ya böyle saçma konuşan insanlara anlam veremiyorum. Senin kaderini onlar mı yazmış nerden biliyorlar evde kaldığını. İnsanın kısmetinde varsa 40 yaşında olsa yine çıkar karşısına kısmeti. Var böyle bi tanıdığım adam 41 yaşına kadar hiç evlenmemiş ve aşık olmamış ama sonra biri çıktı karşısına kız cerrahtı ve 28 yaşındaydı adam çok zengindi kız mantık evliliği yaptı adam aşk evliliği yaptı o kızla. Kısmet işte bilemiyorsun arada dağlar kadar yaş farkı var, adam okumamış ama zengin kız ise cerrah uzaktan bakınca imkansız gibi görünüyor kime söyleseler mümkün değil o adam artık evlenemez felan der ama kaderimiz insanların ağzındaki iki kelimelik cümleden ibaret değil böyle düşünme, böyle düşünüp konuşanlara da takma kafayı boşver. Ayrıca yaşın da çok genç. Erken yaşta evlenip yanlış evlilik yapsan daha mı iyi? Önemli olan doğru kişiyle evlenmek. Ve doğru kişiyi bulmak için mantıklı düşünmek gerekir fakat mantıklı düşünebilmek için de belli bi yaşa gelmiş olmak gerekir. Bence şu zamanda en ideal evlilik yaşı en az 25 zaten. Bilindiği üzre kadınların da erkeklere güveni bir hayli kalmadı diyebilirim. Bu güveni verebilecek erkeği bulmak ve tanımak da zaman istiyor. Yani siz yaşa değil doğru insanı bulmaya önem verin bence. Hakkınızda hayırlı olan ne zamansa o zaman karşınıza çıkması için dua edin🙏🌸🖤
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim öncelikle umarım en kısa sürede atanırsınız. Branşınız nedir bilmiyorum ama herşey gönlünüzce olsun.
Sorunuzun cevabına gelince mantıklı olanı yapıyorsunuz. Yaşınızda henüz genç. Endişe etmeniz için bir sebep yok. Ve belki birkaç yıl daha bu hedefinize ulaşmak için bekleyebilirsiniz.
Ayrıca kimsenin ne dediğinin de bir önemi yok. Herkesin kendi doğruları vardır ve sonuçlarına kendisi katlanır. Sonuçta sizi eleştiren İnsanlar bir karar alacakları zaman başkalarının eleştirilerine göre hareket etmiyorlar.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadında erkekte belli bir yaştan sonra çok daha seçici oluyor. Şu anda 10 sene önceki gibi kolay aşık olamazsın ;) Erkekler belli bir yaştan sonra cüzdanında prezervatifle gezip her fırsatı değerlendirir. Hal böyle olunca kızlarada kesin vermiştir diye (bakire bile olsan hiç erkek yüzü görmemiş bile olsan) şüpheyle bakar. Ayrıca bir kadın için yaş çok önemli çünkü kadın belli bir yaştan sonra doğurganlığı azalıp bitiyor. Anne olma isteği azalan kadın erkeğine ilgi alaka duymaz ve biz erkekler ilgi alaka isteriz. Buradaki dedeler bile körpe hatunlara yürüyorken neden orta yaşa gelmiş olgun ve zor birinin peşine düşelim ki? Yani çok şey var ama uzatmaya gerek yok :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kismetin yas ile alakası yoktur ne zaman karsimiza ne cikacak bilemeyiz ama belli bir yaştan sonra seçicilik başlar ve o zaman durum biraz sıkıntılı olur... O yüzden zamanı iyi ayarlamak önemli. Yani atanamamak sana engel olmamalı...
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki yaşım geç mi ve ne önerirsiniz
- +1 yıl
Aslında tam olmasi gereken yas diyebiliriz. Çünkü kadınlarda 40 dan sonra hamilelik dr risk teşkil ettigi icin fazla gec kalmamak gerektiğini düşünüyorum. Ekonomik özgürlüğün olmasi tabiki günümüzde önemli bir kriter ama zaten seni sen olduğun icin sevecek birini bulursan evlendikten sonra da meslegi düşünebilirsin ki o kisi sana köstek değil destek olacaktır.
Soran+1 yılTeşekkür ederim herkes 27 geç diyor moral bozuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani evlenmek nasip kısmet canım yaa ama şu var insan her şeyi bekleye bekleye yaşını geçiriyor herşeyden hevesi kaçıyor zamanla insanın bilemiyorum bende mesela birisini seviyorum inşallah hayırlısıyla benim olur da mutlu huzurlu yaşarız yoksa bende evlenmek istiyorum sevdiğim insanla ama sen tabiki biseye karar vermişsen devam et 30 yaşında bile evlenen var insanların aklı kıt herkesi takarsan işin zor ben öyle bir laf veriyorum ki bana karşı kötü etse bile birisi umursamıyorum o derecedeyim artık parca parca yikilsam bile insanlar umurumda olmuyor... Ama diyorlar ki insanlar fazla yaşını geçirme haklı olarak tabiki insanlar mutlu olmamızı istiyorlar yoksa kötü amaclı söylemez bazı insanlar kötü amaclı konuşuyorlarsa hıc sesini çıkarma boşver sen bak keyfine yaşamına host de geç emin ol kafan rahat olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılAtandıktan sonra evleneceğin insanın karşına çıkacağının bir garantisi yok. Benim çıkmadı mesela hevesim de kalmadı. Hiçbir şeyi şarta bağlama. İş istiyorsan işin için uğraş doğru insan olduğunu düşündüğün biri varsa ya da bulursan o da istiyorsa evlenin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılValla ıssız gibi birseydim askerlik de yapmamıştım ama evlenmek için hiç beklemedim kısmet evlenince daha çok geliyor nikâhta keramet vardır dedik hamdolsun yine olsa yine beklemem konu evde kalmak değil mutluluk için neden bekleyeyim
Bizim Hatice vardı komşunun kızı 3. Çocuktan sonra atandı ne kaybetti şimdi kafa rahat daha güzel çalışıyor çocuk kimde kalacak derdi yok büyüttü çocukları öğretmen öldü mesela00 Yorumla
+1 yılevde kaldın diyenler büyük ihtimalle kültür seviyesi düşük kişilerdir kaale alınmaz. zaten türkiyede en son kadınları ortalama evlenme yaşı 28di. şimdi 30 olmuş bile olabilir. herkes önce bir hayat kurma peşinde sende öyle ol
10 Yorumla
+1 yılNe is yapıyorsun sen daha önce hic sevgilin olmadı mı
15 Yorumla
Soran+1 yılOldu ayrıldım avukatım
- +1 yıl
Devlettemi sin özeldemisin
Soran+1 yılÖzel
- +1 yıl
Peki nerde yaşıyor sun görücü falan geliyormu
- +1 yıl
Cevap
+1 yılBizi iş yerinde abla 30 da evlendi ama gemede konuştuğu biri olsun tanışma süreci olur
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne önerirsin bana
- +1 yıl
Bir yandan atamanı kendi hayat düzenine dikkat et bir yandan da sana talip var mı ya da senin beğendiğin biri var mı tanıma tanışma sürecinde ol ama karar senin ikisi birde zorlayacaksa seni ilk atama sürecini atlatabilirsin.
Zaten evlilik için erkek aday bulmak kolay olur dışarda görücü filan bile gelir
Doğru yapmiyorsun
Kalbinin ısındığı birisi denk gelirse evlen13 Yorumla
Soran+1 yılPeki 27 de bulamazsın artık diyorlar doğru mu
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn iyisini yapıyorsun bir erkeğin boyunduruğu altına girme. Maaşın olursa aldatıldığında o kapıyı çekip gidebilirsin ailen seni kabul etmese bile senin maaşın var hiçbir rezilliğe katlanmak zorunda değilsin kaynana dırdırı çekmek zorunda değilsin bir şey beğendiğinde eşinin almasını bekleyene kadar içinde tutup kan kusmazsın işin olduğu zaman daha sonra evlenip çocuk yaparsan erkek tarafı senin çocuğun hakkında da karar vermez ama işsiz olursan sustururlar seni.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani buna dıslıke atan kim Allah için
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblam aynı senin gibi düşünüyordu o zamana kadar çok kısmeti çıktı hep reddetti üç sene önce atandı şimdi kısmet bekliyor
16 Yorumla
Soran+1 yılYaşı kaç peki ve kaç yaşına kadar redtti
Cevap sahibi+1 yıl27de atandı işte o zamana kadar reddetti şimdi 30
Soran+1 yılBende 27 yaşındayım peki son bir soru bu 27 yaşından 30 yalına kadar da talibi çok oldu mu yolsa şu an mı az talibi otuz olunca
Cevap sahibi+1 yılO kadar bilemiyorum sormuyorum böyle şeyler atanana kadar reddettiğini de gelen görüculere denk geldiğimden ve bizimkiler konuşurken duyduklarımdan biliyorum
Soran+1 yılŞimdi hiç mi çıkmıyor peki
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum gerçekten
Onlar eskidendi. Artık evlilik yaşı 30/35 perde. Sen bence n doğrusunu yapıyorsun. Kendi ayakların üzerinde durmadan bir maceraya atılmak hüsranla sonuçlanabilir.
10 Yorumla
+1 yılÇok doğru bir karar. Nereye atanacağınız da belli değil zaten. Atanın ona göre olur. Tabi atandıktan sonra da evlenmek kimi si istemiyor. Kimileri de sizin işiniz paranız için istiyor, ''mantık '' evliliği diye saçma bir isim koyarak adını...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbıktım şu muhabetten evliliğin yaşı olmaz ayrıca yaşın 27 diye oldu olacak önüne gelen ilk adamla evlen bari
doğru kişiyi bulsan zaten evlenirdin demek ki yok öyle biri etrafta zorlamanın manası yok sen bakma millete20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öyle boş konuşanları lütfen dikkate alma. Aynanın karşısına geç ve hedefini gerçekleştirince elin güçlü bir şekilde evlilik adımını atarsın de. Sana saygı duyan ve sadakat sahibi birisini bulduğuna inanırsan da evlen bekleme tabi ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı.
Bence atan mesleğini eline al ekonomik özgürlüğün olsun o şekilde evlen
Cunki evlendikten sonra herşey değişiyor10 Yorumla
+1 yılİşte toplumun bu saçma diretmesinden dolayı çoğu aile mutsuz. Böyle şeylerin yaşı yoktur plan dahilinde olamaz
10 YorumlaEvlenmek için evlenilmez. Hayatında bir olduğu halde evlenmek için atanmayı bekliyorsan bu saçma olur. Hayatında biri yok ise evlilik mevzusunun şu an konuşulması zaten mantıksız.
20 Yorumlahayır senin hayatın. senin tercihlerinden kimeni? emin ol sen evleneip mutsuz olsan millet gelip sorunun çözmeyeecek mutlu etmeycek ve evet kadın önce kendine güvenip evlenmeli ayakların üstünde durmalı sonra evlilik.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyy yok bee. Evde kalırsan da sevin bence evlenmek başına bela almaktan başka bi b*k değildir neye bu kadar heves ediyolarsa
31 Yorumla- +1 yıl
😂 😂
+1 yılDoğru düşünüyorsun bende meslek sahibi olmadan asla evlenmem sonradan çok pişman olursun
10 Yorumla
+1 yılBence değil. Ben de mesleğimi elime alana kadar evlenmeyi düşünmüyorum..
Diyelim ki seninle evlenmek isteyen biri var, sen hâlâ atanmadigin için çekiniyorsun ama evlenmek de istiyorsun. Evlenirim ancak daha sonra atamalar başladığında " benim karım çalışamaz " gibi aptal aptal isteklerini dinlemeyecegini, kendi paranı kazanacağını söylemelisin10 YorumlaBazı şeyleri bu kadar ertelemek doğru değil... atanmayı beklerseniz yaşınız geçer hem atanınca karşınıza hemen evleneceğiniz insan çıkacakmı o da var..
10 Yorumla
+1 yılİnsan güvenebileceği birini arar o güvenide istediğin zaman bulamazsın evlilik şahsen yeri ve zamanı aslında belli olmayan şartlar imkanlar elverişli iken bir nasip çıkarsa karşına şu engel bu engel demeden hayata tutunmaktır yapabileceklerine evlilik engel değil evlenen insanların ayağına taş bağlamıyorlar evlendikten sonrada yaparsın istediğini veya Atanana kadar veya atandıktan sonra ha deyince oluyormu o işler oluyosa kafana göre takıl
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılAynen oyle. Sistemin yanlisi zaten gençliğini aldi bari gelecegini az da olsa aydınlık birak. Kismetin varsa evlen. Atamayi beklerken bi ise gir calis en azindan paran biriksin
10 Yorumla
+1 yılBenım de 27 evet gec kaldık😊ama boşver ben çalısıyorum gene evlenmıyorum ayaklarının üstünde durunca gene istemiyorsun 😊
20 YorumlaSenin için sorun olmaz atanma evlilik mani değil ama hadi diyincede evlilik olmaz sen zamanıni bekle çocuk oyuncağı değil bu
20 Yorumlabu zamanda herkes atanmış eş istiyor, atananlarda kendisi gibi atanmış eş arıyor o yüzden daha çoook insanlar evde kalır. kriter anlayışı atanmış memur olunca böyle oluyor
00 Yorumla
+1 yılŞimdi kaç yaşında vesaire evleneceğiniz sizi ilgilendirir. Sadece eğer sevdiğiniz biri var ise bence bir Yol a girin derim çünkü Hayat beklemiyor kimseyi. Atanamadınız diye hayatınızı ertelemeyin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kime göre evde kaldın? Hayatta tek derdi ve amacı evlenip üremek olanlara göre ise düşüncelerini kaale almaya bile değmez. Bu orta doğu zihniyetinden bakalım ne zaman çıkacağız..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kadın için evet atanmak çok zor ve kesin değilse ben atanacagim diyen kızlara bu sebeple hiç sıcak bakmam asgari çalışsın daha iyi o bi cendere bölüm ne
00 Yorumla
+1 yılElalem konuşur sen niye bakıyorsun ki. Onlara neymiş evde kalıp kalmaman. Mesleğini eline alınca belki kısmetin orda çıkacak karşına. Bunu kimse bilemez. Sen kendi kararında ilerle bence😏😏
00 Yorumla
+1 yılevlendikten sonra sadece kendi şehrine atanabilirsin çünkü eşinin senin şehrinde düzeni vardır yani atandıktan sonra evlenmek mantıklı ama yaş ilerledikçe de şans da azalıyor
00 Yorumla
+1 yılmilletin gazına gelirsen , ilişkilerinde sürekli evlilik baskısı kurmaya başlarsın ve hiç birimiz istemeyiz öyle bi kadın. Herşeyden önce evlilik bi zorunluluk değil.
00 Yorumla
+1 yılKamyoncu esi olmak gibi olur. Ataninca duzen kuramazsin sonra
Bence atama bekle yoksa mesleginden vazgecmeyi bile dusunursun evlenince
Umutsuzluk olur evlilik
Destekleyen biri varsa istisna00 Yorumla
+1 yılNe alaka lan zaten 30 dan ince rvlenilmez ki hayat yasanir
20 Yorumlasen 27 yaşına kadar atanamadıysan evde kalmışsın demektir evlen bence
evdekiler artık senin bu durumunda sıkılmış olmalılar04 Yorumla- +1 yıl
Dünyanın en saçma yorumu
- +1 yıl
Gerçek kime göre neye göre. Senin gibiler bu şekilde saçmasapan zihniyete sahip olduğu için bu sorular geliyor işte. Bir kere geliyoruz şu dünyaya dilediğimiz gibi yaşama hakkımız var bence. Atandıktan sonra evlenebilir. Belki hiç evlenmeyebilir. Şu at gözlüklerinizi çıkarın artık.
+1 yılBence değil ne güzel kendini garantiye almak isitiyorsun. Herkesin kaderi ve kısmeti kendine bilemezsin
00 Yorumla
+1 yılYok be güzelim ne istersen yap. Olacak olan olur zaten. Belki atanınca daha mutlu olacağın bir birlikteliğin olacak.
00 YorumlaSacma evlilik kötü bol müşteri kanka alkol madde güçlü kadın olarak sürünün. Bi yuva nın yerini tutacak servet yok şu dünyada
00 YorumlaEvlen çünkü belli bir yaştan sonra begenmek zor oluyor bir de çocuk sahibi olmak zorlaşıyor 30 dan sonra
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kısmet ne zaman kaç yaşında karşına çıkar bilinmez doğru kişi ile karşılaştığında ne atanma beklersin nede başka bir şey
00 YorumlaBu konuda senle aynı düşüncedeyim bu zamanda en mantıklısı bu. insan önce kendi hayatını garantiye almalı.
00 Yorumla
+1 yılkadın için 28 sonrası erkek için 33 sonrası zor olabilir ama senin düşüncen yaşını çok takan biriyle olmak zorunda da değilsin
00 YorumlaBir kısmetin çıkarsa konuşabilirsin bence. Evlendikten sonra da atanmak için çalışabilirsin ya da evlenene kadar atanmış olabilirsinde.
00 Yorumla
+1 yılAtaninca zihin dünyanda illa değişmeler olur tercihlerin bile değişebilir. Kesin atanırim diyosan bekle bence
00 YorumlaBende öyle düşünmüştüm şu an bildiğin kimseyi bulamıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki yaşım geç mi ve ne önerirsiniz
Soran+1 yılYok ama maalesef
+1 yılatanmadan önce bulduğun kişi atandıktan sonra yanında yoksa o doğru kişi değil zaten mantıklı olanı yapıyorsun önce iş olarak kendıni garantiye alman günümüz şartlarında daha hayırlı olacaktır
10 YorumlaEvet saçma bnce ne yapicaksin evlenip. evlilik mutsuzluk
10 Yorumla
+1 yılHahahaha 35 yaşındayım, atandıktan sonra inadına evlenmeyecegim. Bu yıl atanmak dileğiyle 😎
10 Yorumla
+1 yılSen "herkes" ne diyor diye düşünürsen kaybedersin. Bana göre bir erkeğe mahkum olmaktansa "evde kalmak" daha iyi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılgel ben evleneyim senle bekarım memurum şaka şaka atanayım derken evde kalmada ben gibi 36 yaşındayım ben işi olmasına rağmen evlenemedim
00 Yorumla
+1 yılBence atanmayı beklemen normal Hayatın bir yön vermek istiyorsun haliyle doğru an geldiğinde doğru kişi bulunur zaten
00 Yorumla
+1 yılAtanınca kapına dizilirler. Doğru yoldasın. İnşallah atanırsin. 27 yaş oldukça genç.
10 YorumlaSonra bulamazsın...
Ne bu manavfan elma mı seçiyorsun. Öyle mi sanıyorlar.10 Yorumla
+1 yılEvde kalmaktan dolayı değil, iş, maddiyat, eğitim vs evlilige engel olmamali.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle değil kendi özgürlüğün olmadan yapma istediğin zaman çekip gidecek kadar güçlü ol çok takdir ettim kimseyi dinleme hayat senin birşey olursa kimse senin için oturup ağlamayacak
10 Yorumla- Devamını Gör (175)
Devamını Gör(220)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem