Seni seviyorum deyipte, söylediğinin altı boş olan çok insan var.. Siz birine; seni seviyorum dediyseniz gerçekten tüm benliğinizle sevdiğiniz için midir?
İlişki bazından düşünüsem, kimseye kolayca seni seviyorum demem, sürekli birilerine yazan ya da kız peşinde koşan biri değilim zaten, kendime yakıştıramıyorum bu tür şeyleri, birine gerçekten seni seviyorum diyebilmem için beni etkilemesi ve bir süre geçmesi lazım, bu da kolay olmuyor tabii, aramızdaki ilişki ve sohbete göre, uyuma göre değişiyor bunu diyebilmem.
Seni seviyorumlar artık çok rahat söylenir oldu ama işte bunların ne kadarı gerçek düşünceler tartışılır, hep bir vakit geçirme arzusu var insanlarda, mesele bunlar olmamalı, herkes birbirini kullanıyor kolayca ve silip atabiliyorlar, ben şahsen ciddi ilişki insanıyım, kolay kolay da rahat takılmam biriyle ve kolayca da hiçbir kıza seni seviyorum diyemem, yapım böyle. 🙂
Sevmek kolay bir sey gibi görünür insanlara. Tabi seni seviyorum demek de kolay gelir. Bu yuzden insanlar birbirlerine çok kolayca seni seviyorum diyebiliyor. Ama bence sevmek dil ile degil de kalp ile yapilan bir eylem olmalı. Insan gerçekten kalpten sevmeli birini. Oyle sozcuklerle degil davranışıyla, ses tonuyla, bakışıyla tek bir söz etmeden, diliyle seni seviyorum demeden belli etmeli karşısındakini sevdiğini.
Insanlar birbirine sevdiklerini söylemeli bence kolay kolay. Sevmedigimiz kişilerle muhatap olmak istemeyiz zaten. E bu bide birlikte okdugumuz kişiyse neden zorlanalimki söylemekte. Her birlikte oldugumuza deli divane aşık olamayiz belki ama severiz. Muhakkak sevdiğimiz yanları varki birlikteyizdir. Gülüşünü severiz, bizi sevme şeklini severiz, kalbini severiz, sahiplenisini severiz. Bu kdr sevdiğimiz şeyi varken neden bunu onun bilmesi bizi rahatsız etsin ki. SEVİYORUM SENI:))
Isim geregi senede 10 000 insan tanirim dostum bunlarin yarisi kadindir bu kadinlarinda yariya yakin ulkemiz diger yarisi ise avrupanin cesitli ulkelerinden 10 senede nekadar insan tanidigimi dusunun biuyuk bir ilcenin nufusu kadar e yasimizda ergen yasi degil birde 19 yilda tanidiklarimiz var velasil kelam bizim ulkenin %70ayni sadece boyu posu ten rengi giz rengi sac rengi farkli ama huylar hep ayni dostum
Simdi herkesin ağzında bir seviyorum lar sevgiyi düşürdü dillere pu hevesi sevgi sandılar hoşlanmayi ask sandılar herseyi cok cabuk tüketiyoruz yemeyi kıyafeti sevgiyi
Bence insan işini aşını ertelemeli ama seni seviyorum demeyi asla ertelemeli bu sözcükler herkese değil anneye sevdalıya söylenir ama kimi insan bunu bile söyleyemez cok yazık