Aşk İlişkileri İç Anadolu İnsanımı Yoksa Karadeniz İnsanımı ? Cemree06 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor hangi coğrafyanın insanı ile evlenirdiniz? İç Anadolu Karadeniz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İç Anadolu İnsanımı Yoksa Karadeniz İnsanımı ? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İç. Anadolu olarak Karadeniz insanı daha fazla sempatik sanki 😬😂 1 3 Yorumla Cemree06 +1 yıl Aynen Yorumla Cemree06 +1 yıl Okuldan arkadaşım var artvinli gürcü kapak fotomda fotoğrafını koydum bizim ankaralılara benziyormu ya ben benzettim yoksa karadenizlimi duruyor Yorumla berkecan38 +1 yıl Angaralı böyle olmaz merak etme bu bildiğin karadenizli 😂 Yorumla
ᴋᴏɴꜱᴛᴀɴᴛɪɴᴏᴘᴏʟɪꜱ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Karadenizi karadenizlilerdan başka kimse seçmez heralde😂 4 7 Yorumla Cemree06 +1 yıl Okuldan arkadaşım var artvinli gürcü kapak fotomda fotoğrafını koydum bizim ankaralılara benziyormu ya ben benzettim yoksa karadenizlimi duruyor Yorumla ᴋᴏɴꜱᴛᴀɴᴛɪɴᴏᴘᴏʟɪꜱ +1 yıl Bilmiyorum kız güzel bizimkilere benzemiyor da😂 Yorumla Cemree06 +1 yıl Kim benzemiyor size 😂 Yorumla ᴋᴏɴꜱᴛᴀɴᴛɪɴᴏᴘᴏʟɪꜱ +1 yıl Fotodaki gacı 😂 Yorumla ᴋᴏɴꜱᴛᴀɴᴛɪɴᴏᴘᴏʟɪꜱ +1 yıl Size derken? ben ülkeden bahsetmistim😂 Yorumla Cemree06 +1 yıl Benim Yorumla ᴋᴏɴꜱᴛᴀɴᴛɪɴᴏᴘᴏʟɪꜱ +1 yıl Inandım Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Mümkünü varsa evlenmeyeyim 2 1 Yorumla Cemree06 +1 yıl Okuldan arkadaşım var artvinli gürcü kapak fotomda fotoğrafını koydum bizim ankaralılara benziyormu ya ben benzettim yoksa karadenizlimi duruyor Yorumla
belirsiz1564 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Benim için insanlığı önemli hangi yerden olduğu önemli değil açıkçası 😊 0 0 Yorumla
Kotyoralı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Karadenizli olarak karadeniz diyorum 1 2 Yorumla Cemree06 +1 yıl Okuldan arkadaşım var artvinli gürcü kapak fotomda fotoğrafını koydum bizim ankaralılara benziyormu ya ben benzettim yoksa karadenizlimi duruyor Yorumla Cemree06 +1 yıl Heyyoo? Yorumla
gülbenx Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kimseyle 1 3 Yorumla Cemree06 +1 yıl Okuldan arkadaşım var artvinli gürcü kapak fotomda fotoğrafını koydum bizim ankaralılara benziyormu ya ben benzettim yoksa karadenizlimi duruyor Yorumla gülbenx +1 yıl Ben karadeniz tarafina benzettim Yorumla Cemree06 +1 yıl Neden karadenizliler sevilmiyor ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl doğu - güneydoğu 1 6 Yorumla Cemree06 +1 yıl Okuldan arkadaşım var artvinli gürcü kapak fotomda fotoğrafını koydum bizim ankaralılara benziyormu ya ben benzettim yoksa karadenizlimi duruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl her iki kesimi de iyi tanırım. Bu çocuk her ikisine de benziyor. Ama karadenizliye daha çok benziyor. Ama bence bu çocuk hepsinden çok azerilere benziyor. Nereli olduğunu bilmesem azeri derdim. Yorumla Cemree06 +1 yıl Kafkasyalı zaten o yüzdendir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sevgilin mi? Yorumla Cemree06 +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oke Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İç. Anadolu olarak Karadeniz insanı daha fazla sempatik sanki 😬😂
Aynen
Okuldan arkadaşım var artvinli gürcü kapak fotomda fotoğrafını koydum bizim ankaralılara benziyormu ya ben benzettim yoksa karadenizlimi duruyor
Angaralı böyle olmaz merak etme bu bildiğin karadenizli 😂
Karadenizi karadenizlilerdan başka kimse seçmez heralde😂
Okuldan arkadaşım var artvinli gürcü kapak fotomda fotoğrafını koydum bizim ankaralılara benziyormu ya ben benzettim yoksa karadenizlimi duruyor
Bilmiyorum kız güzel bizimkilere benzemiyor da😂
Kim benzemiyor size 😂
Fotodaki gacı 😂
Size derken? ben ülkeden bahsetmistim😂
Benim
Inandım
Mümkünü varsa evlenmeyeyim
Benim için insanlığı önemli hangi yerden olduğu önemli değil açıkçası 😊
Karadenizli olarak karadeniz diyorum
Heyyoo?
Kimseyle
Ben karadeniz tarafina benzettim
Neden karadenizliler sevilmiyor ya
iç anadalou
doğu - güneydoğu
her iki kesimi de iyi tanırım. Bu çocuk her ikisine de benziyor. Ama karadenizliye daha çok benziyor. Ama bence bu çocuk hepsinden çok azerilere benziyor. Nereli olduğunu bilmesem azeri derdim.
Kafkasyalı zaten o yüzdendir
sevgilin mi?
Hayır
oke