İnstagramda ekliyorlar
Kıskanıyorum
aranızdaki sevginin büyüklüğü le alakalı bu seni tehtit ediyorsa onu daha çok sevmelisin hani gözlerine hapsolmalısınki gözlerinin rengi değişmesin bayan üni. oratmı bilindik üzere aşırı rahat bir yaşam tarzı benimseniyor bu durumda tedbirli olmalsın bayan:)
Eşim bana çok değer veren biri
şuanki korkularındaki endişeden karşına çıkacakların bi önlemi olarak sevgisini hep canlı tutmalısın bayan:)
Eşinle konuş. Numarasını vermesin ve eklemesinler. Yani çok önemliyse eklemeleri aramaları vs bunun için resmi bir instagram hesabı açsın. Sende bil şifresini. Ve aramak neymiş mail atsınlar? Resmi olsunlar. Bence konuş yani hoşlanmıyorum de. Yani eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma ama sessiz sessiz yap bu dediklerimi. Ay senide çoluk çocuk amma rahatsız ediyor hayatım filan vs. De çözüm bul.
Her zaman tam dindar biri olarak yaşıyorsa sorun olmaz. Kendine güvenmemeli yalnız kızlar konusunda, tedbir almalı. Diğer türlü her türlü erkek her türlü ileri geri aşağı yukarı oynar. İman küpü erkek de az zaten. Ama siz pwranoyak olmayın daha kötü olur.
Paronayak değilim de
İşte bilmiyorum
Cevap
16Cevap
Neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum. :/ düzgün bir karakteri varsa hiç sorun olmaz
Sizinde mi eşiniz akademisyen
Hayır okul arkadaşlarımın hocaları yoldan çıkartmak için yaptıklarına şahit olunca :/
Pis kızlar
Ne yakışıklıymııışşş beee' diyenler olacaktır tabi. İş eşinizde bitiyor yanlış gözle bakmazsa sıkıntı yok.
Bana çok değer veren biri
O zaman problem yok.
Kendini bilen ve seni seven birisi ise eğer zerre şüphen olmasın
Sakın kıskançlık krizine girip adamı sıkma daha kötü olur sen onlardan üstünsun ki seninle evlenmiş öyle düşün
Bakan adam her yerde bakar bunun meslekle alakası yok
Ortam daha müsait ondan dedim
Karakter , kişiliğine ve de ailesinden aldığı ahlaki eğitime bakar bu durum
Hayır be neden duysun aptal kızlar olur onlar genelde ama yani eşinin aptal kız sevme huyları varsa bilemem
Ünv okuyan kız aptal mı
Kocana bağlı. Yani adam çapkın ise olabilir. Yanı yanlış anlama ablacım ama ordaki kızlar daha taze.😋😋
Eşim bana çok değer veren biri
kişiliği düzgünse dinli imanlı biriyse biliyosa neyin ne olduğunu kesinlikle oyle bir şey yapmaz tedirgin olmayin
Dinle ilgisi yok pek
Dinle ilgisi olan da da oluyor
Tamam
duyar tabı genc korpe varken cıllop gıbı temız ten varken napcak adam uzaktam duracak
Yok yok, aklına kötüyü getirip, darlama adamı.
Eşin seni seviyosa sende onu seviyosan ve güveniyosan sorun yok 🙂👍🏿
Evet seviyorum
Tamam hiç şüphe etme
Duyar içinden geçer bence
Olabilir ki örnekleri de çok var zaten
Karakteri varsa sorun olmaz
evet geçmiş olsun senin devrin bitti :D
Muhakkak
Allah'tan korkmayan herşeyi yapar kısacası
duyabilir belli olmaz
Karakter meselesi...
Bakar