Üniversitede kız öğrencinin asistana aşkı

üniversite öğrencisiyim. 23 yaşındayım. okulda ki asistan hocama aşığım. aramızda yaş farkı yok. o da 24 yaşında. Basit bir ergen hayranlığı değil bu durum. onu ilk gördüğüm günden beri aklımdan çıkaramıyorum. ayrıca ben bu durumu bir şekilde ona belli ettim. fakat kız arkadaşı varmış. kız arkadaşı oldukça takıntılı bir insan beni rahat bırakmadı. telefon, internet hesapları her yerden rahatsız etti beni. sonra hocamdan bana mail geldi kız arkadaşımdan ayrıldım. istersen okulda görüşebiliriz vs. diye. ben de tam görüşelim dememekle birlikte olumlu cevap attım. bu olayın üstünden fazla geçmeden benim sınavıma gözetmen olarak girdi yanında da kız arkadaşı vardı. tüm umutlarımı yitirdim. bir daha irtibata geçmedik. bu yıl benim aldığım derslerin asistanlığını üstlenmiş derslere, sınavlara giriyor. sınavlarda başımı her kaldırdığımda göz göze geliyoruz. ama ben bu olaylardan sonra yüzüne bile bakmıyorum kaçıyorum ondan. internet hesaplarından anladığım kadarıyla kızdan ayrılmış yalnız. sizce ne yapmalıyım. onun hareketlerine hiç bir anlam veremiyorum. kafam çok karışık. Bir de aramızda bir ilişki gelişirse okulda duyulursa sorun olur mu?
Üniversitede kız öğrencinin asistana aşkı