Fal bakan ve baktıranlar ne olduğunun farkında mısınız?

Arkadaşlar bunu artık yazmak zorunda kaldım , cinler size sıkıntı verir bakın , sonuna kadar oku erinme Site de inceliyorum fal bakan var mı diyor altta kızı tavlarım diye ben bakarım diyen canım gençler den kafayı karı kızla bozmuş dengesiz bir kaç kişi atlıyor yani ekserisi yalan ki diyelim gerçekten bakan var oda zaten kafir cinler ile çalışıyordur çalıştığını kendi bilmese dahi ona fısıldar iç ses olarak his gibi konuşturur onu bakın el falı kahve falı ne falı olursa olsun bakılacağı anda oraya ifritlerden bir ifrit gelir onlara kapıyı açmış olursunuz yani kendi rızanızla onlara bir kapı açarsınız bakan da baktıran da sıkıntıya girer , ilk başta anlamazsınız diyelim 6 ay geçti siyah gölgeler görürsünüz saniyelik , arkanızdan biri geçmiş gibi bir his olur evde yürüme sesine benzer sesler duyabilirsiniz , ya da ailenizde sıkıntı yaşayanlar olur işleriniz düz gitmez her işiniz ters gider sizinle oynarlar dalga geçerler anlamazsınız bile kötü rüyalar görürsünüz , özellikle bakanlar oğlum bakın bir şey biliyormuş ayaklarını kesin artık zerre kadar imanınız varsa oda gidecek yapmayın müsade etmeyin kendinize bunu bakanlarda vaz geçsin bu işler çok karışık işler yazsam sayfalar sürer Allah için bu Miraç Kandili hürmetine vaz geçin bu işlerden kendiniz için lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kendinizi bile bile sıkıntının içine atmayın Allah için şu saçma işleri bırakın.
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR İSİM SÜSLEMELERİNE KANMAYIN RİTÜEL DİYE BİR ŞEY YOK ONUN ADI BÜYÜDÜR ALLAH MUHAFAZA BÜYÜ YAPAN YAPTIRAN KAFİR OLUR DİNDEN ÇIKAR TÖVBE EDİN BAKIN VALLAHİ YALAN SÖYLEMİYORUM YA ŞİZOFREN OLURSUNUZ YA AİLENİZ ZARAR GÖRÜR YA SİZE MUSALLAT OLUR DELİRTİRLER OYNARLAR SİZLE MÜSADE ETMEYİN ALLAH'IN ADINI ZİKR EDİN DEF EDİN ONLARI YA BAŞKA KONU OLSA DOLMUŞTUNUZ YA ALLAH İÇİN Bİ ADAM GİBİ DİNLEYİN YA
Fal bakan ve baktıranlar ne olduğunun farkında mısınız?