Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kendinizi bile bile sıkıntının içine atmayın Allah için şu saçma işleri bırakın.
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR İSİM SÜSLEMELERİNE KANMAYIN RİTÜEL DİYE BİR ŞEY YOK ONUN ADI BÜYÜDÜR ALLAH MUHAFAZA BÜYÜ YAPAN YAPTIRAN KAFİR OLUR DİNDEN ÇIKAR TÖVBE EDİN BAKIN VALLAHİ YALAN SÖYLEMİYORUM YA ŞİZOFREN OLURSUNUZ YA AİLENİZ ZARAR GÖRÜR YA SİZE MUSALLAT OLUR DELİRTİRLER OYNARLAR SİZLE MÜSADE ETMEYİN ALLAH'IN ADINI ZİKR EDİN DEF EDİN ONLARI YA BAŞKA KONU OLSA DOLMUŞTUNUZ YA ALLAH İÇİN Bİ ADAM GİBİ DİNLEYİN YA
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ciddi ciddi fallara cinlere inanıyonuz mu ya
Sana ben cinleri kanıtlarım çok istiyorsan Allah'ın izni ile ama fal sakat iştir ben uyarıyordum burda Allah için şüphen varsa cinler hakkında şüphem var yaz lütfen
Kankam ben müslüman değilim
Cinlerin müslümanlıkla alakası yokki
@Old_School İslam mitolojisinde geçiyo işte direkt müslümanlıkla ilgili bi kavram 😂
@Old_School Cinlerin de müslümanları var yanlış anlamasın arkadaş ama evet old'un dediği gibi görürsem bir şeyler müslüman olurum dersen zor değil yani iman edeceksen gerçekten
İslam mitolojisiyle hiç ilgisi yok bize öğretilen o, büyücülerde cinlere inanır ama hiçbiri dine inanmaz
Nasıl görcem
Davet edersen görürsün ama gerek yok😃
@Old_School Kavramsal olarak diyom işte Kuran’da bahsedilen cinlere inanmıyorum direkt, her dinde aynı şey farklı isim almış, büyücü dediklerin de kendilerine müslümanım diyen adamlar yani yine dini bir şeyi kullanıyorlar, dinden çıkıyorlar o ayrı
@Old_School hssjdj nası edicem
Gerçek bir büyücü asla kendini müslüman olarak nitelendirmez
@Old_School kardeşim saçma sapan şeyler söyleme öğretme davet edemez müslüman cinleri kafirleri eder iyice dellenir iman edeceği varsa da daha beter olur görmek istiyorsa adam gibi müslüman olacağına söz versin Allah'ın izni ile hal olur
@Old_School he o dediklerini bilmiyorum tabi hiç denk gelmedim
E tabikide ciddi ciddi buraya davet yazmayacam😃
Yani görürsem müslüman olacağıma söz verirsem görebilir miyim doğru mu anladım 😅
@Old_School kalbimi kırdın ama şu an dkdmd
Asla müslüman olanları kendini göstermez sana ama ifrit kabileleri falan gösterir ama onları gördükten sonra zaten vay haline😃
Ciddiysen anne ismini söyle resmini koy 1 dakika ver bana ama müslüman olmazsan Allah'ın laneti üzerine olur
Müslüman olanları sarıklı sakallı ya da bem beyaz güvercin şeklinde gözükürler herkese değil herkeste gösteremez
He tüh sosyal medya üzerinden o dediklerini yapmam işte, yüz yüze birine denk gelirsem denettiririm 😂
@Old_School Bi tane isim duydumdu canbar mıydı neydi o ney
Komik şeyler onlar😃
Her gördüğüm beyaz güvercine anlam yüklicem senin yüzünden şu an skskd
@Old_School ben de öyle dedimdi de küfür yedimdi
Ahahahahaha😃
Ben olduğun yere geldiğinde korkma anla ne olduğunu diye dedim hepsine yükleme ben örnek verdim sadece Müslüman olması için birinin bu yapılır yoksa bu ilimleri burda yazmam bile bana yanlış yanlış yapıyorum yani ama napayım artık insanlar kafayı yedi cehenneme koşuyorlar inkar ediyorlar
@Old_School :(((
Yani, sen de kendine göre iyi bişey yapıyon tabi bişey diyemedim
Ritüeller de buna dahil mi
Ritüel diye bir şey yok işte o büyü zaten kafir cinlerden birini görevlendiriyorsun orada arkadaş ritüel ne süslediler kelimeleri milleti intihar ettirecekler bu işler şaka değil var bu işler bu sıkıntılar büyük sorun imanı gider büyü yapanın cinlerin oyuncağı olur kimseye de derdini anlatamaz anlattırmazlar çünkü yaptıysan tövbe et uzak dur bir daha aman sakın
1 ay önce yaptım. Hata bir toprağa gömün falan dediler bnde balkondaki saksıya gömüştüm. Ve arada rüyamda 3 hrflileri görüyorum kabus falan diye geliştiriyordum
Kabus felan değil işte tövbe et lütfen tövbe et bak rüyadan gerçek silüetlere dönecek Allah muhafaza kafayı yedirtiyorlar onların keyfine geliyor lütfen tövbe et çıkamazsın işin içinden
Aslında tövbe diyip o kağıdı yakmıştım da ondan sonra gördüğüm bir rüya bir sıkıntı olur mu bak korktum şu an
Ya sıkıntı olmaz mı içten tövbe et korkman gerek zaten burda psikolojin bozulsun diye konuşmuyorum beter olma diye konuşuyorum ifritler = iblis zaten bizzat sen onu çağırdın bir büyüyü onlarsız yapamazsın zaten sana büyük sıkıntı verirler derken bunu sallamasyon anlama Allah için tövbe et zaten Allah'a içten sığınınca sen durmazlar yanında giderler sıkıntın devam ederse çözümü var yani ama tövbe şart yoksa seni rahat bırakmazlar seni bıraksalar sevdiklerini bırakmazlar.
Ay yok bir daha yapmam da zaten şu an bayağı korktum. Peki ya rüyamda görünce o sadece rüya dimi çünkü çok gerçek gibi. Ayrıca rüyada dua okusam bile gitmiyorlar
Tamam da niye gitsinler sen çağırıyorsun onlara oyuncak oluyorsun bide ritüel adı altında büyü yapıyorsun bir takım eşyalar ile ve onu gömüyorsun bir kere sen kapıyı açtın o aleme ikincisi çağırdın oraya bizzat görevlendirdin onların oyuncağı oldun gerçek değilse de ileride olabilir işte zamanla delirtiyorlar VALLAHİ yalan söylemiyorum ya bu işleri bilmeyen İSLAM'I bilmeyen detaylıca bu işleri oyuncak sanıyor tövbe et uyumadan önce NAS - FELAK - AYETEL KÜRSİ OKU 7 KERE BİLMİYORSAN AÇ TELEFONDAN O OKUSUN O ZAMAN RÜYANA DA GİREMEZLER ALLAH'IN İZNİ İLE sadece dene ya göreceksin ama içten pişmanlık tövbesi şart
Ama ritüeli yapmadan önce de rüyalarıma giriyorlardı. Hem günah olduğunu bilmiyordum öğrendiğim gibi yaktım zaten
Rüyana yapmadan önce giriyorlarsa ritüelleri araştırmışsındır önceden başka sebebi olamaz kendine dürüst ol
Hayr cidden zaten inanmayarak yapmıştım. Önceden kabus şekilde görüyordum bir şekilde duayla gidiyorlardı ama o rütielden sonra çok zor bir şekilde gitmeye başladılar hata çok iyi bildiğim duaları okuamıyordum girmiyordular. Hata geçen gördüğümde bana bir cümle söylemişti bunu duymuştum ama şu an hatırlamıyorum. Bu dediklerinizle bayağı korktum şu an
Korkma senin onlardan korktuğunun binlerce katı onlar Allah'tan korkuyorlar zaten sadece Allah'ı an ama içten an manen kalpten
Umarım dediğin gibidir
Umarım olur mu lan Ayet var Allah diyor tabi ki Allah'ın dediği gibi şüphe etme
Aslında kafam karışık bu aralar ondann
Karışmasın kafan miray karışması normal zaten de bilmiyordun yaptın tövbe et kalbin açılır imanın kuvvetlenir yani bu durumlar insanı şüpheye sokar o iblisler sürekli vesvese verir zaten Allah varsa şu niye oluyor diye haşa sıkıştırırlar kafanda seni inkar etmen için zorlarlar madem ahiret var niye şu şöyle gibi vs vs
İnan eskisi gibi imanlı biri değilim. Yani en son nzmn namaz kıldığımı hatırlamıyorum ya da en bastirinden nzmn dua ettiğimi
Sana takip atacağım şimdi
Soruyu yazan benim yazdım bak bi.
Tm
Boş işlerle uğraşıyorlar
Şaka yapmıyorum kardeşim büyük sıkıntılara düşebilirler ve düşenler de var bıraksınlar bu işi soru öne çıksın diye ne yapmam gerek bilmiyorum ama ilgi sıfır.
Kardeşim bu konular hakkında bilgim var zaten, o yüzden seni anlıyorum😃
Anlayan bir kişi bir kişidir diğerlerine de anlatmak lazım
Anlamaz onlar boşver
Ben bakıyorum fal :) etrafım kalabalık
Kalabalık olur tabi etrafın kafir cinlerle konuşuyorsun yapma işte sana yardım ediyormuş gibi gözüküp sana da zarar verecekler zamanı gelince kafir cinler Allah'ın yarattıkları arasında en yalancılardır seninle oyun oynamak da onların çok hoşuna gidiyor seni rahat bırakacaklar sanma büyük pişmanlık duyacaksın tövbe et 1 yıl sonra 6 ay sonra bilmiyorum ama elbet seni ya şizofreni yaparlar ya sana ben meryem anayım dedirtirler haşa ya delirirsin bir şeyler olur yapma tövbe et ciddiye al beni Allah için
Şaka yapıyorum be 😂 dalgasına yazayım dedim de. İnş çarpılmam şaka maka ciddi korkarım aslında 😒
Şakasına da yazma arkadaş şu işi ALLAH C. C için ciddiye alın ya aileniz sevdikleriniz var bu ifritler sizi rahat bırakmaz açmayın kapıyı onlara şakasına dahi olsa lütfen fal bakmayın lütfen be.