+1 yılÜLKÜCÜ YEMİNİ..
Varlığına, birliğine ve yücelerin en yücesi olduğuna inandığımız, ol deyince olduran ve gönüllerimizi iman nuruyla dolduran:
Allah 'a, Vatan 'a, Millet 'e, Bayrağa, Kur'an 'a ve Silaha yemin olsun!
Şehitlerim, Gazilerim ve Başbuğ 'um emin olsun!
Ülkücü Türk gençliği olarak;
Komünizme, Kapitalizme, Faşizme, Siyonizme ve her türlü Emperyalizme karşı mücadelemiz,
Son nefes, Son nefer, Son damla kana kadardır!
Mücadelemiz MİLLİYETÇİ TÜRKİYE 'ye,
TURAN 'a kadardır!
Mücadelemizde hiç bir engel tanımayacağız!
Yılmayacağız!
Yıkılmayacağız!
Başaracağız! Başaracağız! Başaracağız!
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN (AMİN)41 Yorumla- +1 yıl
ülkücülerin etikleri yemin yanlış anlatmayın ülkücüleri ülkücü değilim ama yinede alga geçtirmem
En İyi Cevaplar
Bir kişiye on kişi saldırıp adamlık taslayan sözde vatanı milleti Türk adını koruyanlardır sözde tabi. Bunların coğu üniversite ortamından caribu starbuck gibi mekanlarda takılıp sonra ocağa gidip atıp tutan kendi çaplarında vatanı korumaya calısanlardır. Sanki vatanı korumak size düştü kızlara baktın diye laf ederler kendileri on kızla gezer namus bekçisi ya arkadaslar.
Alparslan Türkeş in kızı Umay Günay bile elini bu ülkücü olayların çektiyse ülkücülük kalmamıştır.
Not : Alparslan Türkeşin oğluda akpden milletvekili aday adayı ülkücülerin en has adamlarından ama anlamadığım o bile akpden aday oluyo
Dipnot : AkpLi değilim.42 Yorumla- +1 yıl
benim anladığim ve doğruladığım ülkücüler mhp lilerin çoğu Tğrkeşten sonra bozuldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizler sosyalist olursunuz Lenin, Stalin, che dersiniz ama bu vatana bir şey olsa Afedersiniz götünuz sıkıştıgi zaman sizi Ülkücüler kurtarir. Turancilikla ulkuculugu karıştırma sakın. Benim kalbim sadece türkçülük için atar islam daha sonra.
00 Yorumla
+1 yılMhp ve ocak ayri değil soyle dusun nasil chpnin akpnin genclik kollari var mhpnin genclik. kolu da ocak. asena bayanlar birimi var onlarin basindakilere deniyo. turk islam sentez anlayisi var Turan buyuk ulku bu kadar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurani esas aldiklarina inanmıyorum. Tek dil tek irk ve tek bayrak üzerinden hareket etmek kuranla bagdasmaz. Islamda sınırlar yoktur kimin ne olduğu hangi irktan olduğu önemli degil. Ama şu bir gerçek şu an Ülkücülerin çoğunluğu türkçe disinda herhangi bir dilin varligini kabul etmezler kürt degilim ama sosyalist biriyim iliman atatürkcuyum. Bu ulkede kürtçe anadila karşı cikarlar tanidigim ulkuculerin cogu isid kürt savaşında isidi desteklediler. Bence bunlar tayyipten daha cok dini kullanıyorlar. Tek yol chp dicem de chp de az halka acilsa tam benlik olcak
42 Yorumla- +1 yıl
aslında haklısın ama chplisin anladığim kadarlıyla da yinede eğer senin böyle güzel bir düşünce anlayışın varsa chpli olmanıı tercih etmem cunku demin ülkücülere ırkçı demek istedin yani insan ayırt ediyolar fakat chp onlardan daha beter kapalılara sağcılara öcü gözüyle bakıyolar tayyibe gelince ben hiç bu tür şeyler görmedim dini kullanmasıdan bahsedersek onu yalnız Allah bilir ama bazı haklar getirdi bu ğlkeye ve gercekten güzel şeyler yaptı fakat hatalı yok diyemem zaten akp lide değilim atatürkçülük ise cok güzel bir şey iken atatürkçüler baya abartıp peygamberden üstün tutunca haklı olarak sağcı kesimde atatürkten soğumaya başladı yoksa ülkesini seven hizmet eden bir adama neden kin duyulsun
Cevap sahibi+1 yılChp nin eksiklik oldugunu zateb halka acilsa sozuyle acikladim ben iliman chp liyim aşırı atatürkcu degilim ve Atatürk'ün cogu ilkesine bagliyim ama iliman sekilde ve dini konusunda atatürkten ayriyim ama asla dini inancim tayyipciler gibi degil. Kendimce inanir kendimce yasarim dinimu chp nin cok yanlısı var doğru eskiden daha da fazlaydi bu yanlışlar ama kemal Kılıçdaroğlu'nun gelişi ile biraz değişecekti fakat partisi izin vermedi ve Kılıçdaroğlu degil parti onu değiştirdi
Diğer konusunda 371 cevap paylaştı. Ülkücülük ozentilikten başka bisey değil. çoğunluğunu 15 yas ile 30 yas arası gencler oluşturuyor. ülkücülük yoktur vatan severlik vardır. bugün ulkucuyum diyen MHP mecliste molotof atanlarla iç güvenlik paketi çıkmasın diye yirtiniyor. simdi soruyorum bunun adi vatan severlik mi oluyor.
42 Yorumla- +1 yıl
haklısın bu şey gibi kürt ama pkk lı değil, ülkücü ama gerçek değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkücülük her seyden once bir ideolojidir. Cogu insan tarafindan kavgaci serseri tipler olarak tanimlanir bunlar yanlistir. Ülkücülük fikrini benimseyenler Türk milliyetciliğini esas alan tarihini bilen cesur yürekli efendi adamlardır. Burdan sallayanlar bitti diyenleri gunu geldiginde sokakta gorebilecekmiyiz cok merak ediyorum. Ülküculuk - Turanciliktir tum Turklerin bir cati altinda olmasini isteyen Turk kokenli herkesi soydasi sayan vefakar insanlardir. Huseyin Nihal ATSIZ basta olmak uzere pek cok dusunur yazar aydın ülkuculugu benimsemistir ve ulkuculuk bilincli yetismektedir. Yillardir ulkemizde milliyetciligi turkculugu savundugu icin sert tepkiler koyduklari icin yanlis taninmaktadirlar. Bir ulkucu olmaktan gurur duyuyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
sana bişe söyliyimmi bu soruya cevap olarak da bir iki kişi bunları yazdı , senin anlattığın ülkücğler bir elin parmağını geçmıyo bu devirde
+1 yılBir dönem ülkenin önemli siyasi gruplarından biri olmakla birlikte asla ilk dönemki gücüne ulaşamamış bir gruptur.. Ama direkt tanım istersen kısaca Meshepçilik tarafı Akp ye geçtiği için şu an Milliyetçi olup dini bütün olan insanları barındıran gruptur. Genelde aktivist olma isteklileri barındırırlar. Bazen ırkçılığa kaçabilir bazen aydın fikirler çıkartabilirler.
12 Yorumla- +1 yıl
güzel anlattın aslında devleti bu görüş iyi yönetebilir * malesef kimse kusura bakmasın basında sadece Alparslan varken bu mumkun olabilir
- +1 yıl
Benim önerim görüşleri daha dikkatli izlemen.
Zamanında Almanya'da ülkenin başına şu an onların kürtlerle kavga ettiği gibi Yahudi'leri vatan haini ilan etmiş bir insan geçti. Bir süre için çok güçlü yönetim becerileri sayesinde ülke güçlense bile girdiği savaşın sonucunda birçok ülkenin nüfusunun yarısından fazlası öldü. Ve ülkesi dünya devi iken iki ülkenin sömürgesi haline geldi.
Bu görüş fransız ihtilali döneminde İmparatorluklardan sıyrılmak isteyenler için etkili bir görüştü ve gerekliydi ;ancak günümüz dünyasında Sosyalizm, Komünizm, Mutlak Monarşi, İmparatorluk, Milliyetçilik, Irkçılık, Dini Yönetim gibi siyasi, ekonomik görüşler genel olarak çağ gerisi kalmıştır ve doğal yıkılma süreci yaşamıştır. Bunu şöyle açıklayabilirim. 1980 den itibaren Kapitalist-Demokratik yönetilen devletlere ve diğer görüşlerle yönetilenlere bakarsan aradaki sosyo ekonomik ivme farkını görebilirsin.
+1 yıltürk olmayanlara düşmanlık dışında bir görüşleri yok
https://pbs.twimg.com/media/B912twHIYAEVqHS.jpg44 Yorumla- +1 yıl
kürtleri sevmıyonuz yanı tek
- +1 yıl
benim ülkücülükle alakam yok allah korusun. bir de eksik olmuş türk ve sünni olmayanlara düşmandır bunlar sünni değilse türk de olsa farketmez
- +1 yıl
farklıymış
Gizli Üye(36-45)+1 yıl68 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUnutan varsa hatırlatayım özgecan aslan ın tecavüzcüsü
- +1 yıl
Al iste bir mal daha
- +1 yıl
bunlar hem yamuk yok diyip hemde yan cizenlr mi yanı
Cevap sahibi+1 yılHayır bu bir düşüncenin ürünü
barış kardeşlik özgürlük yerine güçlünün güçsüzü ezmesini savunmanın ürünü- +1 yıl
konuyu kışkırmayın gerçek ülkücülerden değil bu adam
- +1 yıl
Bence adam son vahşette ülkücülüğünü kanıtlamış oldu.. Aslıda ülkücü değil ama hobi olarak it işareti yapıyor.. Bırakın bu ayakları..
- +1 yıl
İt mi ) bugün itle kurdu karistiran yarin anasiyla avradini karistirir hos gerci kürtsen farketmez anne yenge esek di mi
+1 yılFukara her zaman zorda
Bir fukara var mı orada
Güveniyor ite , kurda
Patron-Ağa'nın devleti...
Bu dörtlükte patron-ağa devletinin güvendiği it/kurt kesiminin insanda vücud bulmuş halidir...72 Yorumla- +1 yıl
Abi ancak bu kadar iyi anlatılırdı :)
- +1 yıl
Yanlız bir düzeltme patron ağa meclisi olacak o.. Tbmm'den bahsediyor...
@delibirazdolu
Ozan emekçi bir tanedir... :)
+1 yılönüne gelen ülkücüyüm diyor. Baksan herkes ülkücü.
Eskiden bir adı, bir namı vardı. Şimdi azıcık yan bakabilen ülkücü ayağına yatıyor. Anlayacağın cıvıklaştı artık. Çoluk çocuk takımının oynadığı evcilik oyunu gibi bir hal aldı22 Yorumla- +1 yıl
bencede cok cocuk var kıme sorsam ulkucuyum dıyo
- +1 yıl
;-) aynen
Ülkücüyüm diye gezenlerin çoğuna sorsan aslını bilmez sadece Ülkücüyüm der ülkücülük Türkçülük ve islamcılığın ortan noktasıdır denebilir ama Türkçülük daha basar ülkücülük milli değerlerin korunup gözetilmesine denir
20 YorumlaÜlkü ocakları mhpnin yuvası. Asena ülkücü kızların lideri. Ülkücülük ise bir ŞEREFTİR!
65 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
- +1 yıl
İste buuuuuu
- +1 yıl
siyası bir yer yani
Ülkücü dedigin kisiler kendi görüsleri haricinde kimsenin görüsüne saygı duymayan cerceve icine sıkısıp kalmıs kisilerdir..
00 Yorumla
+1 yılMilli özellikleri savunan, koruyan ve yaşatan kimseler.
03 Yorumla- +1 yıl
milliyetçi mi oluyo sadece
- +1 yıl
İki lafa sigmaz anlatmak.
- +1 yıl
anlat ben okurum
bir Ülkücüler vatan hainlerinin korkulu rüyasıyız.
43 Yorumla- +1 yıl
pkk gibimi yoksa iktıdarlamı ya da chp dicem ama kanka oldunuz
- +1 yıl
chp ile ne oluyo sizin görüşlerinize pek uydugu söylenemez
Bunların cevapları bu kadar kısa anlatılamaz gerçek bilgi istiyorsan 9 ışığı okumalısın
10 YorumlaDiğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. Biz Atatürk Milliyetçisiyiz ülkücü mülkücü bilmeyiz kardeşim.
21 Yorumla- +1 yıl
olum ülkücü degilsen atatürkçü ise nerden bilcen bir git işine
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ülküdür sevda yolu hayellerimde saklıdır turan yolu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş islerle ugrasanlar ülkücüdür memleket kurtarmak onlara kalmamış...
31 Yorumla- +1 yıl
ne gibi boş iş
Rehber Kur'an hedef turan , ülkücü olmaya çalışıyorum tam bir ülkücü olmak kolay degildir.
04 Yorumla- +1 yıl
kuralları mı var
- +1 yıl
keske yapmasalar
+1 yılNe bu ulkucu meraki asena kiz ulkuculer artik bunlar eskide kaldi ulkucu demek turanci demek
06 Yorumla- +1 yıl
osmanlı yanı
- +1 yıl
enerji süper soru cevap beklıyoruz
- +1 yıl
ben mhpliyim dedimmi size? osmanlicayi getirsin tabi parti yok bende
- +1 yıl
ya atmayın şimdi belki sen öyle değilsin ama ben sadece ülkücüyüm mhp li degılım diyolar sandığa gidince mhp ye atıyolar yemeyin bizi
- +1 yıl
Akp ye ve chp ye vermem baska secenek kalmiyo ben ocaklara hic gitmedim zamaninda cagiranlar serseri it kopuktu sirf arkam olsun diye gidenler evet sagcilar ama cogunun alakasi yok sozde mhpciler
+1 yılİslsmiyat ruhumun Türklük bedenimizdir diyebilen herkes ülkücüdür
05 Yorumla- +1 yıl
sağcı desem doğru olur o zaman
- +1 yıl
Sağcı solcu bunlar sıradan meseleler ;) Ülkücülük takılmak kolay değil herkes başaramamıştır ülkücü olmayı şu an Kaçtane vardır dersen 100 tane sayılamaz.. 😞 Yusuf Ziya arpacık yaz oku..
- +1 yıl
sıradan degıl islamdan bahsedıyosan sagcısın demektır
- +1 yıl
İslamdan bahsediyorsan sağcısın demek ne ya saçmalama sağ sol diye bşy yok sadece insanların koyduğu saçma şeyler islamdan bahsediyorsan müslümansın demektir bitti
- +1 yıl
ona bakılırsa solcularda musluman ama örtuye namaza karsı dedıgın cok ama cok anlamsız
Ulkucude yamuk olmaz asena ulkucu kizlarimiza verdigimiz isimdir.
17 Yorumla- +1 yıl
Asena <3
- +1 yıl
yamuk olaz yani neyse neden öyle bir ism tatıldını sormuyom artık
+1 yılÇay tüketen bir memeli türü.
414 Yorumla- +1 yıl
hep çay mı içiyolar NERDEN BİLİYON
- +1 yıl
Ocaklarda genelde çay içip silah depolarlar.
Bir zamanlar içlerindeydim. - +1 yıl
SİLAH MI?
- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
Ya bilmeden sallayan cenab silah ha
- +1 yıl
atma ya niyekı hem
- +1 yıl
@FaşistHatun
Gözlerimle gördüm. Sana yalan söyleyecek halim yok. - +1 yıl
Valla ben goremedim kac yildir silah depolarini ilginc
- +1 yıl
@FaşistHatun
Sana söyleyeceklerini mi sandın? Sıkıntılı bölgelerde olan ocaklarda kesinlikle vardır. Ama bunun haricinde diğer bölgelerde de muhtemelen var olduğunu düşünüyorum.
Silah depolamak derken makinalı tüfek, el bombası, uçaksavar değil. Glock tabancalar, envai çeşit bıçak. Bir defasında uzi de görmüştüm. - +1 yıl
:) molotof da yapiyoruz aslinda otobuslere falan atiyoruz haberim var mi
- +1 yıl
@FaşistHatun
Yok onu sizin kürt versiyonunuz yapıyor. Ama onlara kıyasla siz daha iyisiniz. - +1 yıl
@freudumsu yav he he.
Öldür öldür sonra mit yaptı. Mitin de işi gücü yok, otobüse molotof. atacak sonra da kabul edecek.
bölem i*ne gibim pust gibim bisey
40 Yorumla
+1 yılAtsızlar da var. kendi içlerinde bir çok grup var
29 Yorumla- +1 yıl
acarsan sevinirim
- +1 yıl
Ben içlerinde değilim daha cok karşıt gruptanım. fikir ayrılıkları var ufak tefek
- +1 yıl
karsıt neresi oluyo
- +1 yıl
Sol. sosyalist komünist kesiö
- +1 yıl
Kesim*
- +1 yıl
madem öyle ekmeleddınle neden birleştı ve halkın gözunden düstu
- +1 yıl
Chp sol mhp sağ olayı değildir bu. grupların kendine has görüşleri var bunlar sadece siyasi parti. kitap okumalısın çokça
- +1 yıl
benim istediğim cevabı alamıyom sizlerden
- +1 yıl
Alman için bilgin olmalı. yazarak anlatılcak şey değil. ulkuculugu mhp solculugu chp zannediyorsun alakası yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılCHP liyim, fakat desteklerim kardeşlerimi.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO eksi niye! birleştik sayılır! Akpkkya karşı el ele olacağız...
Gizli Üye(25-29)+1 yılcCcBozkurtcCc
78 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜlkücüyüzzz😎
Cevap sahibi+1 yılHer daimmm.
Cevap sahibi+1 yılTabiki. saygım sonsuz :)
Milliyetçi işte.
21 Yorumla- +1 yıl
sadece mı
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler