Ters bir kişiliğe sahip bir insan olarak zaman içinde insanlarda; sert cevaplar vermeme bazı zamanlarda laftan anlamadıklarında ezmeme rağmen hala yanıma gelip benimle konuşmaya çalıştıklarını ve iletişim halinde kaldıklarını; arayıp sorduklarını gördüm. Ya insanlar karaktersizdi ya aranmadıkları suratlarına direkt ve açık açık konuşulup bozuldukları halde bir diğer insanı hala arayıp sormaktan zevk alıyorlardı… Ya da aslında insanlar; kendilerini ezen bir kişinin içten içe ondan üstün olduğunu düşünüp acaba beni daha ne kadar ezebilir duygusuyla yanına yaklaşarak ezilmeyi bekliyordu. Kısacası minnoş ve tatlı bir kişilik olsanız aslında bu kadar zaaf göstermezlerdi. Sırf onlara daha ne kadar psikopatlık yapacaksınız diye yaklaşıyorlardı..
Neden? Neden kendilerine zulm ediyorlardı?
İnsanların kendilerini ezen kişilere karşı zaaf beslediklerini biliyor muydunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İnsanoğlu en çok birbirlerini sevginin kötü yönü olarak zaaflarindan vurur. Bilmezler ki zaaf dediğimiz şey aslında insanların temiz duygularıdır. İşte bu yüzden zaaflar en çok ezen kişiler tarafından işlendiğini biliriz. Aslında olan sevginin zaaflığı olur. Aslında ezen kişiler de ezmiş olduğunu varsayarız. Ezen asla üstün değildir sadece kendini kandırır.
Evet biliyorum. Farkındayım ben de. Sanırım bu tuhaf davranışsan onlar garip bir gaz alııyorlar. Zevkler tartışılmıyor gerçekten. Garip ama gerçek. Bu konunun uzantısı olarak aynı mamadaki başka garip gerçeklerden de bahsetmek isterdim, ama bu etiket altında olmaz, görüşüm anında kaldırılır. 🙈🥰🤗
En İyi Cevaplar