Sevgilimin hayatına girdiğimde eşi onu 4 aydır terk etmişti sevdim korudum her şey yaptım yaralarını sardım boşandılar yanında oldum ben küçüklükten belli 0 sevgi ile büyütülen bir çocuğum ne kadar hassas olduğumu düşünün başta dedim ki benim duygularım incinmesin dedim başta ona rağmen O beni 4 ay boyunca sevgilisi olarak tuttu şimdi gelmiş bana alışırım zannettim alışamadım diyor ben nasıl dayanacağım arkadaşlar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tahmin ediyim guzel bir kizdin hassas ve gecmisinde sorunlar yasamistin ve bu aile babasi gibi lider duruslu koruyucu kollayici bir tavirla sana yaklasip 4 ay boyunca sevgi ile yaklasip cinsellik yasamak istedi dimi
Evet
Gunlerde seni duygusal olarak ve cinsel olarak somurdu artik kendine iyice bagladigina emin oluncada simdi senle yapamiorum dio
Cunku seni artik ceptr goruo ve bi baskasina yaklasicak o kisiyle beraberken arada sana ugrucak ya da hayatinda biri olmadikca yine sana ugrayacak
Seni kendine bagladigini dusundugu icin seni kullanmak isticek
Bir insan bir insana bunu neden yapar
Cunku benmerkezci ve kendi hayatini onemseyen biri
Ve muhtemelen sende ya cok guzelsin ya da hassas ve birinin hayatinda destek olmasi gerektigini cok belli ediosun hatta belki ikisi birden
O tip birisi bunu goruncede sansini denemeden durmayacaktir
Istersen benimle konusup icindekileri anlatabilir az da olsa hassas yonlerindeki acilarini dindirebilirsin iyi bir dinleyiciyimdir
Ister misin rahatlamak?
Bosluktaki insanın kararlarına güven olmaz
Sen de önce krndine güven krndine tutun...
Kendini sev ki istismara uğrama
ee yara bandı gorevını tamamlayınca cıkartıp atarsın
Bunu bana yapmamalıydı ben çok incinen bir kızım hiç sevilmedim hayatımda sevgiye aç büyütürdüm aşağı landım çok kötü günler geçirdim ben bunu ona söyledim ona rağmen beni yanına aldı yara bandı olmaya hak ettim mi
soyle dusun karısı terketmıs o adam olsa karısı olan koynuna alan kadın terkeder mıydı?
Kadın ilgisizsin falan filan demiş ayrılmış çok çabalamış peşinde koşmuş çiçekler cart curt Nuh demiş peygamber dememiş 4 yıllık ilişkileri varmış iki yılda evli kalmışlar
ee sende gıttın boyle bır angutla bırlıkte oldun kız sız adam olmazsınız
Bak ben normal bir insan değilim benim psikolojik sıkıntılarım var Sevgi eksikliğinden kaynaklanan değersizlik hissiyatı var bir sürü buna benzer hissiyatım olduğu için bana her Seni seviyorum diyen adama gidiyorum benim hatam evet var ne olursa olsun inanmam gerekiyordu ama bu benim en savunmasız yanım onun bunu bilmesi gerekiyordu
ben sen anlıyorum sevgın cok ama buna layık adam yok nerde yasıyorsun sen?
Gaziantep
borcum var dedi sıkıntı yok gerekirse ek iş yaparım dedim dolum dedi sıkıntı yok dedim ne olursa olsun beraber seninle yaşarım dedim adam gelmiş yok alışamadım diyor
sen o gecen gunku kızssınn hımm hatırladım adam bırakıp gıttı senı hamıle kaldımmı dıye merak edıyordun hatırladım
Evet
ee test yaptınmı pussyde evlat var mı
Ayın 12'sinde adet olmazsam belli olur bu kadar strese olmam da neyse
adam cekmıs gıtmıs sen kendıne yenı bır hayat kur bır kere o gazıantepdne uzaklas napcan oralarda hayat yok bısı yok
Ben çirkin bir kız mıyım acaba
bılmem o resımde cok bellı dgeıldın
Yok yakınken yol ver gitsin
Yapamıyorum çok acı çekiyorum benim hassas olduğumu biliyordu sevgi eksikliği mi ne olduğunu biliyordu buna buna rağmen beni niye hayatını aldı
Ya şimdi üzülürsün ama atlatırsın zaman geçtikçe daha çok bağlanırsın het söylediğini sevginden dolayı alttan almak istersin sen üzülürsün
Bak benim anlamadığım olay madem ilişkiye hazır değildin benimle neden ilişki yaşadın
O duygusal boşluktayken senin işin hoşuna gitmiş
Nasıl yani ayrıldı mı senden
Evet her şeyi yaşadık sırf sevsin diye 4 ay belki az bir süre ama bana göre güzel bir süre ve ben çok incinen bir insanım çünkü küçüklük travması var diğer insanların iki katı 3 katı daha çok acı çekiyorum adam gelmiş bana 4 ayın sonunda alışamadım diyor
Ne yaşadın peki
Ve sen anne baba sevgisi görmemişsin galiba
İlkimi
Evet küçüklükten belli abilerin falan hep başarısız olacaksın cart curt derdi ailem hiçbir zaman doğru düzgün başıma okuyamadı ben bu adama başta söyledim madem g***** yemiyordu ilişkiye neden benimle ilişkiye girdin seviyormuş gibi yaptın
Tkpp atrmsnn bisy sorcamm
Geçmiş olsun gerçekten ama sevgiyi baskasinda aradığın icin böyle oluyor aslında suc ailende
Mesj kutuna bakar mısın
Cinsellik olmadıysa aranızda üzülme knk
Oldu ilkimi yaşadım
Hah maşallah yani istedigini de almış senden şimdi de terkedip bıraktı öyle mi yani
Öyle
Ben olsam seni seven kişilere bakardım eminim şu an etrafında vardır seni önemseyen senin için kaygilanan birisi vede değmeyen bir kişi için kendimi uzmezdim emin ol buna
Olmuyor benim hassas noktamdan nasıl olur beni vurur Ben küçük bir kız çocuğu gibiydim sığınacak dal aradım
şu an önüne bakmalısın kardeşim bence şu an için seni seven sana değer veren birileri yok mu etrafında hiç ben inanıyorum değersiz görüldüğün biri için bu kadar uzulmemelisin
Var.
İyi işte ne bekliyorsun ki ona sarılmak için önünde engel nedir
Onunla olamam çünkü ona karşı bir şey hissetmiyorum onun hayatı ile oynayamam
Herşey bir başlangıç ile başlar kardeşim bence bel ki ilerde seveceksin vede sana herşeyi unutturacak birisi ona karşı birşey hissetmeme sebebin nedir tip mi yoksa başka nedenler mi
Baskasini bulcaksin
Kimse kabul etmez ki bakire değilim
Bakire olman mi gerek bence daha iyi bi adam bulursun
Evlenmek isteyen tanidik var istersen yaz
Ne alaka