1.5 senelik bir ilişkim var ama karşı tarafın ailesiyle anlaşamıyoruz bir türlü. Diğer tüm olayları es geçerek yazıcam ,
şimdi bizim 27 ocakta nişanımız olacak bundan 1 ay kadar önce kadınlar bize geldi oturduk konuştuk ve annesi bize dedi ki ben nişan bohçası yapmak istiyorum diğer gelinime yaptım ona da yapmak istiyorum. Bizde tamam dedik bizde yaparız tabii ki..
14 aralıkta annesini aradım napıyosun nasılsın diye neyse konuştuk ettik bana o zaman dedi ki seninle bohça için çıkmamız lazım bende dedim ki Nermin teyze ablamın kızı var onunla gelicem bir haftasonu ayarlayıp en kısa zamanda ararım seni tekrar haberleşiriz dedim.
bakın buraya kadar bir sorun var mı , yok değil mi.. neyse sonra bir şeyler oldu babası bizi evine davet etti konuşuldu , herkes sakinleşti. Bu sefer babası dedi ki biz kadınları katmadan erkekler olarak konuşalım ne yapılacaksa ona göre biz anlaşalım. Babam yok benim eniştem de geçen gün babasını aradı dedi ki nişana kadar bohça hazırlansın dedi adam saçma sapan şeyler anlatmış sanırım alkollüymüş.. o gün anlaşamadılar , sevgilimle konuştu dün bu arada ben bohçayı hazırladım bile , neyse o da haklısın abi falan diyip gitmiş , bugün eniştemi babası aramış. Ya böyle bir saçmalık yok diyormuş ki ocağın 24 ü olur 25 i olur 26 sı olur çıkarlar diyormuş.. 27 sinde nişanım var bir de enişteme laf arasında biz işte kendi memleketlerinden sevgilim için öğretmenler falan bulduk da o istemedi demiş. Sevgilim de lise terk bu arada hani eziklemek için söylemiyorum yanlış anlamayın. Bende lise mezunuyum ve ailemin maddi durumu açıkcası şu an onlara bakılırsa daha iyi durumda. Sadece ben çalışmıyorum , ablamın kızına bakıyorum evde.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Daha nişan olmadan bir bohça için bu kadar sorun çıktıysa düğün öncesini düşünemiyorum.
Ne bohçaymış.
Bilemiyorum ama gerçekten seviyorsanız birbirinizi sevgilinin sevgisinden eminsen mücadele et yok emin değilsen tekrar bi düşün derim.
Ya var ya bohçadan da soğudum , aralığın başında bana gelip de bir gün ayarlayalım niye diyorsun ya sonrasında ablamla konuştular o zaman da sorun haline geldi , ablam artık dedi ki bunlar seni istemiyor kızım , sevgilin seni sevdiği için bir şey demiyorlar.. kız evi naz evi derler ama bunlar o kadar nazlı ki hiçbir şeye gelemediler
Benim ailem de artık istemiyor zaten sırf ben seviyorum diye bir şey diyemiyorlar
Sevgilin ne diyor.
Sevgilim , babasının bugünki dediklerini bilmiyor öncesi için tabii ki onaylamıyor ama onun elinden de bir şey gelmiyor.. öyle bir durumdayım ki annesine bir şey desem babasına sorayım diyor / diyecek.. yapıcı bir kadın değil ortayı bulayım eşimi ikna edeyim kafası yok. Benim bildiğim normalde bu süreçleri kadınlar yönetir zaten erkeğin bohça tarihi verdiği nerde görülmüş ki zaten. Ee babasıyla ben mi konuşup tartışayım.. kime ne diyeceğimi gerçekten şaşırdım. Yani sizce bu durumda bizim istediğimiz şey anormal mi ya.. diyorum ki bohça nişan gününe kadar yapılsın o gün gelsin çünkü herkesin işi gücü var sürekli sürekli eve gelinsin yenilsin içilsin yapamam. Ben bu duruma nasıl çözüm bulayım bana bir akıl verin ya.
Tamam diyorum nişandan sonra yapsınlar ama ben öyle toplu şekilde gelinip bohça teslimi yapılsın istemiyorum. Her şeyi onların istediği gibi yapamam
Nereli sevgilin.
Kilis
Valla tatlım sıkıntılı işler ama eğer gerçekten seviyorsanız mücadele edin ama tek başına değil sevgilinle açık ve net şekilde konuş seninle beraber mücadele edecekse devam edin sakın tek başına sıkıntıları üstlenme oda elini taşın altına koysun.
Ailesini karşısına almasın ama senden de vazgeçmeyeceğini açıkça belirtsin.
Onlar işi zora koşup vazgeçirmeye çalışıyor gibi.
Bu bohça işini nasıl çözeyim? Bana bir şey söyleyin.. babası kalkıp nişan günüme yakın bana çıkılır diyor.. onu geçtim ben bu saatten sonra nişandan sonrada yapılsa bohça , bunları yaşattıktan sonra bohça sergileme yapamam yaptırmam. Benim ailem zaten karşı çıkıyor bu işe.
İstemiyorum de yani ne diyim bu kadar sorun çıkmaması gerekirdi bir bohça için.
İçi ıvır zıvır dolu bir bohça.
İstemiyorum da diyemiyorum çünkü bu sefer ailemle aram bozuluyor , hatta bir ara dedim yani lanet gelsin ya dedim olmasın yapmasınlar ama annemler karşı çıktılar paşa paşa yapıcaklar ekmeklerine yağ sürmeyeceksin dediler. Beyaz eşyanı aldın , evinin tadilatı için destek oldun , nişanı zaten biz yapıyoruz , düğün de istemiyorsun daha ne dedi.. yapalım dedilerse yapacaklar dedi ailem. Ailem zaten her zaman şey diyor işte iyi düşün ona göre karar ver , bize kalsa istemiyoruz.. bu aile ile evlendikten sonra da anlaşamazsın. Bir de misal olaylar oluyor sevgilime anlatıyorum diye de sitem ediyorlar, ona da anlatmışsın ne gerek vardı gibisinden. Yeri geliyor bana onu da kötülüyorlar anlamadığım bir şekilde..
neyse sizin de başınızı ağrıttım , okuduğunuz yorum yaptığınız için teşekkür ederim
Estağfurullah rahatsızlık bir durum yok. Keşke bir faydam dokunabilseydi.
Durum buysa o zaman ailen haklı.
Bu iş olmaz. Eninde sonunda bu iş kopar. Bnwce hiç başlamadan sallayın geçin. Mutlu olamazsın orada sen
Ne diyim sevgilime gidip bu iş olmaz mı diyeyim birden.. bende görüyorum gidişatın kötü olduğunu ama sevmeme engel olmuyor , nişan tarihim belli o kadar şey aldım ettim , bohçasına kadar hazırladım bu sürece kadar getirdik , akşam sevgilimle konuşcam yüz yüze. Ne diyeceğimi hiç bilmiyorum , ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum.
Sen olmasını ıstıyomusun
Olmasını istemesem neden didineyim bir şeyler için.. insan bir yola zaten neden çıkar ki olsun diye çıkar
Ya bana gelip de burada slk muamalesi yapma abi , dm den gel bilmem ne he tabii oldu. Sitenin anasını bacısını bilmediğimi mi sanıyorsun. Hadi yoluna bak abi. Bir yorumun varsa buraya dökersin yoksa gelip de burada yaratıcı gibi gel benim dediklerimi yap diyip dm e davet etmezsin.
Kardesım bizimde anamız babamız bacımız var Bn yaptım mutlu oldum sende yap ol
Herkese de aynı yorumu yapmazsın be valla pes. Ne sanıyorsun yani dm den bir şey yazınca seni terslemeyeceğimi mi ne farketcek sence.. her yardım isteyene konu ne olursa olsun dm e gel demişsin.