Arkadaşlar ben şimdi ne yapayım?

1.5 senelik bir ilişkim var ama karşı tarafın ailesiyle anlaşamıyoruz bir türlü. Diğer tüm olayları es geçerek yazıcam ,

şimdi bizim 27 ocakta nişanımız olacak bundan 1 ay kadar önce kadınlar bize geldi oturduk konuştuk ve annesi bize dedi ki ben nişan bohçası yapmak istiyorum diğer gelinime yaptım ona da yapmak istiyorum. Bizde tamam dedik bizde yaparız tabii ki..

14 aralıkta annesini aradım napıyosun nasılsın diye neyse konuştuk ettik bana o zaman dedi ki seninle bohça için çıkmamız lazım bende dedim ki Nermin teyze ablamın kızı var onunla gelicem bir haftasonu ayarlayıp en kısa zamanda ararım seni tekrar haberleşiriz dedim.

bakın buraya kadar bir sorun var mı , yok değil mi.. neyse sonra bir şeyler oldu babası bizi evine davet etti konuşuldu , herkes sakinleşti. Bu sefer babası dedi ki biz kadınları katmadan erkekler olarak konuşalım ne yapılacaksa ona göre biz anlaşalım. Babam yok benim eniştem de geçen gün babasını aradı dedi ki nişana kadar bohça hazırlansın dedi adam saçma sapan şeyler anlatmış sanırım alkollüymüş.. o gün anlaşamadılar , sevgilimle konuştu dün bu arada ben bohçayı hazırladım bile , neyse o da haklısın abi falan diyip gitmiş , bugün eniştemi babası aramış. Ya böyle bir saçmalık yok diyormuş ki ocağın 24 ü olur 25 i olur 26 sı olur çıkarlar diyormuş.. 27 sinde nişanım var bir de enişteme laf arasında biz işte kendi memleketlerinden sevgilim için öğretmenler falan bulduk da o istemedi demiş. Sevgilim de lise terk bu arada hani eziklemek için söylemiyorum yanlış anlamayın. Bende lise mezunuyum ve ailemin maddi durumu açıkcası şu an onlara bakılırsa daha iyi durumda. Sadece ben çalışmıyorum , ablamın kızına bakıyorum evde.

Arkadaşlar ben şimdi ne yapayım?