Yaşım geçiyor çocuk istiyorum. biliyorum bunun için kocaya değil sevgiliye bile ihtiyacım yok aslında , bir gece biriyle birlikte olmaya bakar çok zor birşey değil. Ama ben evlilik içinde olsun ailesi olsun istiyorum. fakat hayatımda kimse yok sevemiyorum da bekledikce yaşım geçiyor.
Herkes severek evlenmiyor sonuçta belki sonradan severim görücü usulü evlensem çocuk için bencillik mi olur?
Herkes severek evlenmiyor sonuçta belki sonradan severim görücü usulü evlensem çocuk için bencillik mi olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Severek evlenmek bir çocuk için ideal bir aileyi garantilemez.
Kimi zaman görücü usulü ile evlenen insanlar birbirlerine alıştıkları için daha sağlıklı çocuklar yetiştirebilirler. Önemli olan insanların orta noktayı bulması ve birbirleriyle anlaşabilmeleridir.
Bu yüzden çocuklar ancak mutlu evliliklerde dünyaya geldiklerinde daha sağlıklı yetişirler. Yoksa önemli olan dünyaya çocuk getirmek değildir. Gelen çocuğun sağlıklı yetişmesidir. Yoksa o çocuğun hayat boyu yaşayacağı mutsuzluğa neden olmak birçok kişinin kaldırabileceği bir sorumluluk değildir.
Bu yüzden kadınların sırf çocuk doğurmak için evlenmeleri ya da erkeği donör olarak kullanıp ondan çocuk yaptıktan sonra ayrılmaları çocuklar için iyi bir yetişme ortamı değildir. Bir çocuğun hayatında anneye olduğu kadar babaya da ihtiyaç vardır. Bu yüzden sağlıklı bir birliktelik ile dünyaya gelecek çocuklar çok daha sağlıklı olacaklardır. Yoksa onları mutsuz bir yaşama getirmek bence bencillik diye düşünüyorum.