Arkadaşlar Eşimin Kuzeni Tarafından Tacize Uğradım? İnsan Yengesine Bunu Nasıl Yapar? Sizce Eşime Anlatmamakla Hata Mı Ettim?

Arkadaşlar dün eşimin amca oğlu yani kuzeni bir iş için İstanbul'a gelmiş, gelmişken bize de ziyarete geldi. Eşimi işyerinden aradılar ve acil çağırmışlar "Yarım saate gelicem" deyip gitti. Kuzeni eşim yanımızdayken bana yenge diye hitap ediyordu. Eşim gidince Ceyda demeye ve yok cildin çok güzel, Ne kullanıyorsun? Bu güzelliğin nereden geliyor? Gibi saçma şeyler sormaya başladı. Sanki daha önceden tanışıyormuşuz gibi rahat davranıyordu. Önce hadi dedim misafirdir eşimin kuzeni dedim alttan aldım ama daha da ileri gidince tepki gösterdim apar topar evden gönderdim. Eşime de iş için çağırmışlar gitti dedim. Bana dediklerini anlatamadım onun yerine ben utandım Ya Allah aşkına insan yengesine? Kuzeninin karısına bunu nasıl yapar? Bu nasıl bir terbiyesizliktir? Sizce eşime anlatmamakla yanlış mı yapıyorum?
Arkadaşlar Eşimin Kuzeni Tarafından Tacize Uğradım? İnsan Yengesine Bunu Nasıl Yapar? Sizce Eşime Anlatmamakla Hata Mı Ettim?