Aşk İlişkileri Aşk uğruna yanan mısın yoksa yakan mı? FizyoterapistBey35 Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aşk uğruna peşinden sürükleyen mi oldun yoksa sürüklenen mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Aşk uğruna yanan mısın yoksa yakan mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Jante_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Yanmalı yakmalı olaylar gençliğimizde kaldı. Bize huzur lazım artık. :D 1 0 Yorumla
gizliüye0625 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Bu hikayede yanaaann tabii ki de o oldu😂 1 7 Yorumla jinekolog3434 +1 yıl En son nekadar ywndin Yorumla gizliüye0625 +1 yıl Kimse için üzülmeye değmiyor takmıyorum Yorumla jinekolog3434 +1 yıl Takmada zaten ama. ne oldu tam Yorumla gizliüye0625 +1 yıl Mesaj atıp atıp duruyor hala takmıyorum Yorumla jinekolog3434 +1 yıl Ne yaptıysa bukadar sana sikdin onu Yorumla gizliüye0625 +1 yıl Bir şey yapmadım ben de. Ben de anlamadım ki niye hala yazıp duruyor Yorumla jinekolog3434 +1 yıl Anladım yaş kac Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç biri olmadım 1 0 Yorumla
Asugök Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İkisinide yaşamadım 1 3 Yorumla jinekolog3434 +1 yıl Ozaman aşık. olmadin hic Yorumla Asugök +1 yıl @jinekolog3434 evet Yorumla jinekolog3434 +1 yıl Valla. iyimi bu kötümü bilemedim. ama keşke aşkı tanisan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yanmalı yakmalı olaylar gençliğimizde kaldı. Bize huzur lazım artık. :D
Yandık da yakıldık da.
Yanan.
Bu hikayede yanaaann tabii ki de o oldu😂
En son nekadar ywndin
Kimse için üzülmeye değmiyor takmıyorum
Takmada zaten ama. ne oldu tam
Mesaj atıp atıp duruyor hala takmıyorum
Ne yaptıysa bukadar sana sikdin onu