AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Eşin yakın zamanda göz ameliyatı falan mı oldu 2 senedir nereye bakıyormuş 🧐
Bence hiç üzme kendini o kendini beğenmişşin teki boşver ne üzüyon kendini
Tü eşinin kalıbına evlenirken aklı nerdeymis şu an seni beğenmiyor totosu bo, k, tan mi çıkmış sakın kendini bir erkek için değiştirme sen nasıl mutluysan öyle devam boşver o kaybetti sen değil sen değil o ağlasın oturupta
eee maymun gözünü acmiş komsunun tavu gu komsuya kaz görünür sende saf gibi hemen ne boşanalım diyon veririm fazlaları desene biraz da empati kur sen kalem gibi olsao o kel göbekli olsa bakımsız takılsa istermiydin yanında
öncellikle boşan aldatılıyorsun kimse durup durduk yere bu lafı etmez ikinci olarak boşandıktan sonra kilo ver saçını boya bakım yap ve onun seni sosyal medya vs bi yerden görmesini sağla neyi kaybettiğini anlasın💜
Bak okumadim bile başlik bana yeter cevabini böyle ver
Haklisin cirkinim eşyani al SG de okadar.
Aldatılıyor olabilirsin. Yavaş yavaş yolunu yapıyor.
Kadına şiddetin bir başka boyutu
Sen öyle deseydin o ne yapardı acaba?
Şaka dediğin gülünür. Bunun neresi şaka, demek ki adamın gözü dışarda, çocuğun yoksa ayrıl bence.
Kırıcı olmasını geçtim eşinin gözleri geç açılmış bunu farketmesi için sanırım.
Eşindeki aşkın alevi yavaş yavaş sönmeye başlamış maalesef. İlgisini çekmeye çalış.
Biraz kilo ver bakim yap o zaman guzellesirsin bu lafların altinda kalma
Bu lafdan sonra çnce kendine bi bak düzene sok kendini sonrada bu şafı dedigine pişman edersin zaten
Evli olup aldatmasında kilonu vermeye bak kendin için
Takma kafana. O pisikolojiye girersen hepten kaybedersin. Ama sende biraz kendine bak kilo falan vermeye calis. Bide ona soyle ben cirkin degilim simdiki kizlar cok guzellesti diye🙂
Takılmıştır belki esini mutlu etmene bak yatakta ve normal hayatta
Valla nasil rahat duruyorsunuz siz öyle bana dese doğdun ve dedine pişman ederim
Şimdi ilişkinize bağlı böyle şaka yapılıp yapılmaması. Ama çirkin bir saka.
Onla alakası yok hulya avşarda aldaıliyo burcu esmersoyda o kadınların neyi var..
Bu çok kötü bi şey izin verme sana böyle davranmasıba
Boşanalım demişsin hiç boşanmayalım falan da dememiş belli ki bu anı bekliyormuş.
Tüm kadınlar da bacaklarını açmış serilmiş serpilmiş bu sümsüğü bekliyorlardı zaten
Birisi nereden buldun demiştir ya da bir sevgilisi var nesini beğendin demiştir
Troll değilsen - evet ağır bir konusma olmus üzücü— sorum şu sana sen evlenirkende şişkomuydun? Oyle isen konusma hakkı yok adamın... komple değişime gireceksen ne ala diğer türlü bosan bence durma
Ne alaka? Benim yengem incecik dal gibiydi abimle evlendi. 20 yıl bitti. Yengem şu an o kadar şişko ki. Abim daha zayıf yengemden. Üstüne abimi hâlâ başka sevenler var. Abim yengemin yüzüne bakıyor sonra bana diyor ki Allah aşkına bak çok tatlı değil mi? Bak bunu benim Abim söylüyor. Yengemi iş yaparken izliyor. Sevmek budur. Ne demek zayıf ya da şişman. Hiçbir türlü bu şekilde konuşmaya hakkı yok. Kendi şerefsizliğini aklamak için kadına çirkin diyor.
Sana tavsiyem onu umursama boşanma sakın niye bırakacaksın başka kızlara azim et zayıfla bakım yaptır ama kendin için o dedi diye değil sonra giyin elbiseni ben arkadaşımla buluşacağım de kim olduğunu söyleme git cafede kahve iç o düşünsün içi içini yesin Ne bu be aldıktan sonra cirkinsin almasaydı...
İnsanmı bu adam ya acımasız narsist pislik. Üzme kendini onun için guzel olucam felanda deme ugrasma duzeltmeye bu adamlar değişmez zor bir süreç olacak senin için ama düzeleceksin. Dik dur başını dik tut kimseye boyun eğme lütfen..
Zaten seni gerçekten sevseydi kendin olduğun için yani her halinle severdi. Eşi olacak kişi kendi istediği gibi biri değilse neden evleniyor ki zaten. Onun için sadece fizik önemliymiş demek ki. Seni haketmiyormuş. Bunları düşünüp söylediyse zaten geri dönse bile sen sakın izin verme. Daha iyilerine layıksın sen. İnşallah daha iyi ve gönlüne göre birini bulursun.
Bosan diyosunuzda bu kadin bekaretini bosuna mi verdi kocasina 2. evlilik belki yapamayacak? Kocasina daha yakin davranmali bosnma dersen onun aklina yatar ve oda dusunur. Bosanmak kolay degill zayifla kendine bak bunu buraya sorup yazcagina evin kenarina cik spor yap guveniyorum 💜
"Boşuna mı bekaretini verdi" QHSHHAHSAJ sanki bir ahit yeminiymiş gibi ne kadar değerli bir şey bu vagina
ne diyosun blet
sen kullanilmiw peceteyi alir misin?
Troll soru olduğunu düşünüyorum. aslında umuyorum çünkü bu tür sorular iyi yorum alır genelde.
Eşin seni sadece dış görünüşüne göre sevip evlendiyse böyle şeyler oluyor. Fizikten daha kalıcı şeylere baglanamiyorsaniz evlenmemek daha iyi iki taraf için de.
Yazık bir ömür huzursuz olacağına bırak bir ay belki bir yıl üzülürsün kadın olduğun için korkma bazı kadınlar hayatta çok dik durup çok güçlü konumlara gelebiliyorlar yeterki insanın kafası rahat ve içi huzurlu olsun. 👍
Demek ki yüzüne bakmaya yeni sıra geldi veya sona deli gibi aşıktı " aşkın gözü kördür" aşık olan biri , aşkını dünyanın en güzeli olarak görür , eğer maddi imkan varsa bir estetik yaptır derim.
Bir insan istediği kadar çirkin olsun bu seven insana batmaz ve kocanın da muhtemelen sana olan sevgisi bitmiş bu yuzden cirkinligin ona batmaya başlamış (senden daha guzel birisi ile de tanışmış olabilir vee sebep ne olursa olsun başka kadınlara bakmasi gerekmez bunun arkasına sığınmasın)
Boşanmanız iyi olur. Çünkü başka kadınlara bakıyor. Boşver seni sevmedikten sonra. Kimsenin seni üzmeye hakkı.
Yok.
Yazmayı unutmuşum.
bunun adı sevgi olmaz arkadaş ya sen çok zenginsin ya da senden beklentisi bitmiştir akılllı olmalısın :)
Ben burda şunu anladım seni kızlardan daha güzel haline getirmeye çalısıyor yani gaza getiriyor bir şeyler yapmalısın
Valla canım senin eşin ayrılmaya niyetliymiş başkası var hayatında
Sen bir zayifla iyice bir değiş sonrada sende baya malmışsın yeni yeni fark ediyorum de hadi sana bay bay de. Ben olsam yeminle yapardım. İğrençlik bu.
Aceleci davranışım demeyi de unutma.
Üzücü bir durum.
Birileri bunun lafını yapmıştır o da duymuştur, olabilir böyle birşey.
Yanlış üstüne yanlış...
Geri adım at. Bu kadar zor değil. Sonra git sporunu yap. Güzel giyin. Her şeyi daha iyi yapmaya başla.
yanlış olan kilolu olması mı?
Hayır. Tam olarak öyle değil. Adam durumu izah etmiş ve güzelce yol göstermiş. Kilosunda sorun görüyorsa spor yapsın. Giyiminde eksik varsa gereğini yapsın. Kadın kendi diyor. Kocam yakışıklı ben çirkinim diye. Halbuki kocası onu beğenmişki evlenmiş. Sadece kendine bakmasını istiyor.
Sen güzel açıklıyorsun. iyi hoş da, o adamın da karısına daha nazik bir dille dile getirmesi gerekirdi. Dış görünüşte herkesin hassas noktaları vardır. Bir kilo boşanmaya kadar gitmemeli, gidiyorsa da engel olunmamalı.
Yanlış biliyorsun. Erkekler kibarlıktan görünüşe önem vermediklerini söylerler. Kadınları kırmamak için. İşin aslı görünüş her şeyden önemlidir ve boşanmaya kadar götürür. Direnmeyi seçebilirsin veya bana inanmayı. Bu hayatını ne kadar doğru yönlendirdiğini belirleyecek. Masallarda yaşamıyoruz. Gerçi masallarda da en ön plana çıkarılan şey güzelliktir.
Bir erkek olmadığım için erkek beynini sen benden daha iyi bilirsin ama tüm erkekler için en önemli şeyin karşı tarafta dış güzellik olduğuna emin misin?
Her şeyden daha önemli olduğundan eminim.
Bende önem veriyorum ama her şeyden önemli olduğunu düşünmüyorum. Dış görünüş de bir yere kadardır.
Evet kadınlarda en öncelikli değil. Araştırmalarda da öyle çıkıyor. 3. veya 4. sırada
Sana bir şey sorabilir miyim?
Tabiki sor.
üst dönemden birine ilgi duyuyorum. Onun için de dış görünüş bu kadar önemliyse ekstra olarak yapmam gereken bir şey var mı acaba?
Seni görmeden ne diyebilirimki?
bana özel değil genel bir yorum yeterli.
Özeli geneli yok. Çok güzelsen bir şey yapman gerekmiyor. Fazlan eksiğin varsa ona göre konuşulur. Başka ne diyebilirim?
güzelim ama o da yakışıklı etrafında çok kız oluyor. Bu yüzden sadece görünüşüm etkili olmaz tahminimce. Yoksa yanıma gelirdi herhalde değil mi?
Keşke hayat bu kadar basit olsa 😊
Ne demek istedin?
Yani ben zaten çok güzelim. Erkekler de güzellikten etkilenir. O zaman direkt yanıma gelmesi gerekiyordu. Bu kadar basit değil.
Arkadaşım iyi güzel demişsin de bu insanlar evli evli sevgili değil bu kadar uzun zaman sonra bi anda erkeğin kadınını güzel bulamaması aslında çirkinmişsin demesi normal karşılanamaz
Kadın kendisi söylüyor. Kendini salmış. Adam demekki uzun süre kendini tutmuş. Tutamayacağı noktaya gelmiş. Bu tabi yazılandan çıkardığımız sonuç. İşin aslı nedir? Tam olarak bilemeyiz.
sen erkek için önemli şey güzellik deyince bende dış görünüşüm iyi yanıma gelmedi demek ki tanışmayız o yüzden diye yorum getirmiştim. Peki ne yapayım tavsiyen var mıdır?
Kadın bir anda çirkinleşmez yüzü bi anda kaza sonucu kül olmadıysa tabi, ruh aynı beden aynı sevgililik zamanında da aynıdır yüzü bedeni bakımlıyım diyor zaten
@SorunluPeople tamamen yanılıyorsun. Hayatın akışı senin anlattığın gibi değil. Yukarıda yazdıklarımı tekrar etmek istemiyorum. Bence yeterince detaylı yazmışım.
@aysslay ne seni ne de karşındakini tanımadan bir şey diyemem. Dediğim her şey boş laf olur.
bende onu tanıyor sayılmam. Onu tanımak için ne yapabilirim?
Anlamadığım şey bu tip insanlar ile nasıl hala evli kalıyorsunuz.. Yani bununla ömür geçirmek insanın kendi kul hakkına girmesi.
Senarist yeteneğinizi burda kullanmayın basıp gidin bir ajansa yazılın burayı senarist troll soru soranlar basmış
Boşanmak istiyordur ya da kendine cekiduzen ver diyordur , kendine bakim yap, yenilen , geliştir kendini
Oha evlilik böyle birşey mi cidden? Her gün biraz daha korkutuyorsunuz
Ablacım senin acilen spora başlayıp, kendine daha çok bakman lazım. 2 güne aldatır valla.
zaten ayrılmaya niyetliymiş farklı şeyler yapsanda düzelmeyecekmiş gibi görünüyor.
belki de mutluluğun için olması gereken budur.
Neden makyajı sildin yaaa işte bütün sırrı bozdun ablacım
Zorla mı evlendin almasaydın o zman deseydin, dediği lafa bak ya yenilir yutulur cinsten değil
Bence sirekelen kendine gel didiğine pişman et gerizekalıyı
Çok üzüldüm direk boşan hiç uzatma bile değmez çünkü
kendini değiştirmeye çalış ve ozgivenini yükselt kim çirkinmiş göster ona
Bastan senin nasil biri oldugunu bilmiyomuydu seni oldugun gibi sevmedi mi? Kusura bakma ama boyle bisey sakayla karisik bile soylenmez bence evliliginizi bi gozden gecir
Ay valla cok kotu ben çok kırılırım ya o ne demek sende zayıfla azmet
Çok ayıp etmiş. İnsanlar fiziksel yapılarına göre hiç bir zaman aşağılanamaz. ne olursa olsun. Evlenirken ne b o k yiyordu. Almasaydı. Şakası da çirkin. Bu konuda konuşursan iyi olur. Çözümcül olarak.
Ha tabi trollsün o da ayrı. Bu tür soruların trolü çirkin
Bir kadına böyle bir şey denir mi yaa ne olursan ol sen onun eşisin miktiğim gavatı senii
Bebiş direk boşan bence çocuk çoluk olmadan , ne pis bir adammış. Kusura da baksın burdan ona ay götüm demek istiyorum. Sende canını sıkma kilolu olunca ne olunuyor alınıp verilir, o önce bulamadığı karakterini bulsun.
Kadınlar günün kutlu olsun.🌹
Teşekkür ederim seninde kutlu olsun 💜
Kb ama yanlış erkeği seçmişsin, yuvanı dağıtmamaya çlış bence. Eğer ayrılırsanda bir daha o düşünceye kapılacak erkeklere KESİNLİKLE bakma
Canım kilo ver. Sen ona ilgini sevgini alakani eksik bırakma. Herkes güzel olabilir ama ya kalbi
Bence zayıfla gerçekten , dediği gibi biri ol ve mutlaka boşa onu. g. rizekalı adam
Sevgisi bitmiş, boşanmak isabetli bir karar. Öyle vefasız ve doyumsuz bir eş ile bir ömür geçmezmiş.
Başka kadın girmiş aklına, bir 💩 olmaz ondan gayrı
Umarim bosanirsiniz. Simdi dusunelim. Bir cocugunuz olsa boyle bir zihniyette cocuk yetistiricek.