Boşanalım demek yerine, zayıflayıp kendine bakım yapsan daha kolaydı.. açıkçası sen biraz saçmalamışsın git eşine sarıl oy meleğim kendime daha çok bakım yapıcam kusura bakma fevri davrandım çirkinmişsin deyince üzüldüm, de. Bu çirkinleşmene sebep olan ne varsa stres, üzüntü, kaygı kilo almanın sebebinin onlardan olduğunu dile getirip gönlünü al, ona; bir an öz güvenimi kaybetmeme sebep olur şekilde konuşunca çok zoruma gitti, de. Bir yuva kolay şartlar altında kurulmuyor her işe gelmez hallerde boşanalım demeniz oldukça kolay bir seçenek olmuş. Not düşeyim:) "Kendinizi değiştiremezseniz ne yazıktır ki, hayatınız sizi değiştirir. Karar verenin hayat değil siz olduğunuzu tekrar hatırlatmak istedim"
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEşin büyük ihtimalle seni aldatıyor. Sen ayrılalım diyince hemen kabullenmesi bile zaten onu istediğini gösteriyor. Ve dediğin gibi 10 kızdan 6 sı bakıyorsa mutlaka birini bulmuştur. Bulmadıysa eğer egosu kalkmış kendini bir şey sanıyor.
Sana tavsiyem güçlü ol. Kendini vazgeçilmez sanan çok fazla insan var. Böyle insanları tek başına bırakacaksın. Eninde sonunda hatalarını anlıyorlar ama o zaman iş işten geçiyor. Olan seven ve iyi insanlara oluyor.21 Yorumla
Lütfen dış gorunusunden etkilenip güzel veya yakışıklı diye birileriyle ilişki kurmayın o sadece ilk goruste dikkat çekip tanışmaya aracı olucak birşey kalbini tanımaya çalışın size ne kadar uyuyor sinirlendiğinde veya kırılda tepkileri nasıl size karşı hassas davranıyormu emptai yapabiliyor mu size sadık mı yoksa rahat biri mi uyum sağlıyor musunuz guzelliğin hevesi 40günde geçiyor ama kalbin güzelliği 40yıl da geçse hep aynı kalır sevgi yoksa saygı yoktur saygı yoksa güven yoktur bunlar yoksa sağlıklı bir ilişki beklemeyin. Ama temiz ve bakımlı olmak iki taraf için de onemli diğer türlü araya soğukluk ve mesafe girer.
20 Yorumla
Okurken çok üzüldüm hemde bana söyleniyormuş gibi kalbim kırıldı en ağır sözler geçti aklımdan
2 yıl nedir ne diye hangi ruh haliyle evlenmişte şimdi kafasına dank etmiş
Emin ol hayatında biri vardır o yüzden böyle dik dik konuşuyor o dangalak100 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. boşanma kararında kararlı olursun umarım..
90 YorumlaÖncelikle Umarım Troll değildir yani ancak böyle bir konunun Trollu yapılabilir şöyle bir şey var evlenmeden önce aklı Neredeymiş gözü Neredeymiş Madem yanına yakışmıyorsun neden evlenmiş bir kere seni kusurlarıyla kusursuz sevmemis bu yüzden zaten o evlilik yürümesin boşanmak En doğrusu zaten bir insan hayatına aldığı insan hariç diğerlerine gözünü gönlünü kapatamıyor sa ağır bir karaktersizdir ve böyle bir insanı Yanında da kalbinde de aklında da var etmene gerek yok daha fazla zamanda kaybetme böyle bir insanla zaman böyle insanlarla harcanmak için çok kısa Umarım hakkında hayırlısı olur her şey gönlünce olur farkındayım özgüvenini yıkılmış olabilir ama sıkıntı yok Herkesin kalbi bir değil Demek ki iç görünüşüne değil dış görünüşüne bakiyor bakmamis olsaydi bir başkasına gönlü gözü kaymazdi zaten bırak gitsin.
00 Yorumla
+1 yılAh canım çok üzüldüm. Sen sıkma canını erkeklerin hepsi böyle gözü dışarı kayabiliyor ama burada benim en dikkatimi çeken nokta şu oldu sanırım eşin biraz daha zayif bayanlardan hoşlanıyor olabilir ve muhtemelen dışarıda biri onun aklını yıkıyor o kişiler senin sevdigin gibi sevemez kocanin parasini severler bin bir tane manitalarindan bir taneside senin eşindir baska kadindan ilgi görünce evdeki eşini begenmeyen erkeklerden nefret ediyorum herneyse konumuza dönersek sen üzülme hayırlısı neyse o olacaktir diye düşün giyim tarzını değiştir eşinin dikkatini cek kendi peşinden kosturmaya calis onun avucunun içinde olma kendi hayatini yaşar gibi yap o izlesin uzaktan o gel diyince hemen ona koşma ağlayıp üzülsende bunu ona hissettirme içinde yaşa seni kaybetme korkusunu ver ona ama en önemli nokta kendini yenile değiş tekrar ilginisi çek eski onun tanıdığı sıkıldigi kişi olma.
00 Yorumla
+1 yılİnsanı dış görünüşüyle yargılayanlara deli oluyorum kalp ve yürek güzelligi bütün güzelliklerin önündedir bence eşiniz bağzı şeyleri kafasında bitirmiş ve uyğulamaya geçmek istiyor boşanalım sözünü dile getirdiyse bunu tekrarlıycak ve ilk fırsatta uygulayacaktır ama bu sizin değil onun kaybı olacak ileride sizi mumla arıycak ve sizde değmezlere değmez deyip hiç boş yere Canınızı sıkıp üzmemelisiniz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yıleşin çok hıyar mış böyle bir laf denilmez sen de ben çirkinim diyerek bir çok şeyden feragat ediyorsun sen onu davranışlarınla adam etmişsin senin ruhun güzel sen moralini bozma ne demiş aşık veysel "Güzelliğin on par' etmez Bu bendeki âşk olmasa"
sen kafana takma o seni bulmuş yeter ona30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübeli bir insan olarak sana en iyi aklı ben verebilirim bana da eşim çok zayıfsın biraz kilo al diyor sürekli ama ben kilo alamiyorum. Ilk basta alındım bana böyle soylediginde. Ama sonra daha farklı davranılmasını öğrendim böyle birşey söylediğinde bende diyorum ki ben kilomdan gayet de memnunum kendimi seviyorum. güzelim. Sen kendine bak bence kendinde eksiklik hisseden birisi karşısında eksik aramaya çalışır dedim. Her söylemesinde kendimi sevdiğimi barışık olduğumu beynine yerleştirdim. Dışarı çıkarken çarpıcı giyiyorum açık giymeden. insanların dikkatini cekiyorum ve yanımda farkediyor bunu ama çaktırmıyor olayı. Bu durum beyninde şu algıyı yaratıyor benim eşim dikkat çekici ve güzel herkesin dikkatini çekiyor diye düşünmeye başlıyor. Asla kendini erdirme onun beğenmediğini dışarda insanlar mumla arıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kendine çirkinmi diyorsun?🙄 huyun deöişmiş belki ona değinmiştir çünkü eskidende çirkinmişsin demekki huyunu sevmiş o da değişince dış güzellik kurtaramıyor ve söylemiş huyun değişiyor bari güzelliğine de el at, gidiciyim beni istemiyorsan kaybetmeyi göze almışsan o zaman çirkin takıl demiş açık açık. Yani kendini evlendin diye vazgeçilmez sananlar bu devirde geçmiyor boşanmak kolay çünkü. Bence bir hatan olmuş huyun değişmiştir. Ona değinmeğe çalışıyor ve böyle uyarması hemen kestirip atmaması büyük incelik.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkendi aralarında geçen diyalog öyle anlaşıyorlar demekki eğri doğru olmaz eşler arasında. Her kesin anlaşma şekli farklı kimisi söverek anlaşır onun için samimiyet odur, kimisi aşkım böceğim çiceğim diyerek.
+1 yılİşte çoğu erkeğin{nerdeyse hepsi} işine geldiği gibi davrandığını, ne kadar çabuk döndüğünü, dönek olduğunu, şerefxsiz olduğunu ne kadar kolay aldatabildiğini, aldatmak istediğini bu tarz küçük şeylerden anlayabiliriz
O yüzden kızlar/kadınlar siz siz olun mümkünse hiçbi erkeği ciddiye almayın, değmez42 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeye falan zaten cidden hiç gerek yok
Sevgili olmak bile mantıklı değil
- +1 yıl
Anca işte flört olur ya da arkadaş olur
İlerisine gitmeyin, bunlarla uğraştığınıza zerre değmiyo
Ah ah bu güzelim kadınlara yapılan psikolojik şiddet ne olacak.. Gerçekten çok üzülüyorum sanki büyü yaptırdın zorla evlendin. Evlenirken kör müymüş? Boşan, seni özel hissettiren biriyle evlen. Daha 2 senelikken böyleyse ileride ne olacak? Hamile olunca aldığın kilolara binlerce şükürler edecek bir adam bul mesela, hamileyken seni depresyona sokacak değil
30 Yorumla
+1 yılBir insanı sırf güzel diye sevmek çok tehlikeli çünkü o güzellik kalıcı olmayacak yıllar yerini alın kırışıklıkları, göz altı torbalarını alacak. Kimse şu an ki haliyle kalmayacak belki kamburumuz çıkacak, daha da kilo alacağız veya zayıflayacağız. Karşılıklı oturup içilen çaydan keyif alamıyorsak bu daha önemli.
30 Yorumla
+1 yılBak sakin ayrilma. Adami mutlaka ensele. Seni aldattigina dair elinde kanit oldugunda saglam bir dava ac. Hem kocandan hemde aldattigi kadindan tazminat iste. Okkali bir tazminat ve nafakayi al ve ayril. Bir dahada adam kariyi aldatmak neymis gorsun. Bak gor kpk gibi senden ozur diliyecek.
20 Yorumla
+1 yılTipine sokan onun insan karısına eşine der mi buna nerden buldum evlendin onla valla sende yakışıklı diye ona seçersen böyle laf sokmalqrın devamı gelecek demedi deme hazırlıklı ol duymazdan gel ne derse desin
30 Yorumla
+1 yılayrılmayı kafasına koyduğu için kaybedecek bir şey olmadığını düşünen erkek davranışı. Niyet belli sonuca senin itmeni istiyor sadece. Yani sen boşanmayı dillendirmesen bile sen söyleyene kadar sana karşı saygısızlığa devam edecek karaktersiz bir kocan var.
10 YorumlaO coktan seni gözden cıkarmış. üzgünüm ama böyle. Ee ama sende keşke biraz hırs yapıp zayıflasaydın daha da dikkat cekici olsaydın. Böyle olmazdı. Niye bakıyosun diyemezsin , ztn coğu insan sevdiği için gözünü kapatır başkasına hele bide yanındaki güzelse. Boşanma olayı da ortaya geldiyse biraz zor bu saatten sonra ama tabiki onu bu davranışını tasvip etmiyorum. Daha dogru şekilleri vardır.
10 YorumlaSaygısı yok. Aldatıyor olma ihtimali yüksek. Orayı garantiye almış o yüzden uzaklaş diye yapıyor belli ki. Bilinçli taktikler gibi...
Soğumuş ciddiye almıyor. Bir karaktersizle evlisin sen de acele etmişsin.22 Yorumla
+1 yılKusura bakmayın ama eşiniz de kalıbının adamı değil. Demekki, dış görünüm herşey ona göre. Boşuna dememişler, kendi güzele 40 gün, huyu güzel ile 40 yıl geçirilebilir diye...
Aman boşverin ya öylesini, insan utanır böyle pervasız konuşmaya. Hadsiz ne olacak.00 YorumlaSana şu kadar diyeyim. Boşanmazsan çok pişman olursun. Umarım çocuk yoktur. Hemen boşan. Çok ciddiyim. Lütfen kendi iyiliğin için boşan. Millet 30 yıllık karısından boşanıyor. Sen birkaç yıllık sevgilinden ayrılır gibi düşün. Sana senin için yalvarıyorum. Lütfen boşan. Ortada yuva falan yok çünkü.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Seni alırken gözü körüymüş acaba!
İster eşin olsun ister başkası hiç kimsenin, kimseyi fiziği özellikleri ile dalga geçip aşağılaması kabul edilebilir bir durum değil.
Eşine bir hâller olmuş özgüven patlaması yaşıyor anlaşılan, arpası artmış birileri ona fazla gaz vermiş olacak ki at yarışı gibi koşuyor bu gidişle bir yere toslar..00 Yorumla
+1 yılEşinin yaptığı çok büyük terbiyesizlik. Kendisi isterse Brad Pitt olsun sana asla yanıma yakışmıyorsun, çirkinsin falan diyemez. Boşanalım dediysen kesinlikle geri adım atma. O adamdan ne eş olur ne baba. Daha yaşın çok genç karşına seni sen olduğun için sevecek çok insan çıkacaktır.
00 YorumlaBu ne ya? Hizmetçi mi almış evine? Böyle bir şey olamaz. Bu evlilik değil bu resmen hayvanlık!
Böyle bir şey olamaz. Eşler arasında böyle bir sohbet varsa, o kişi şüphesiz ruh hastasıdır. Ne amaçla evlenmiş seninle? Şimdi ne görmüşte canı sıkılmış? Bunların altınca üçüncü şahıslar olabilir.
Size tek ricam psikoloğa gidip yardım almanız. Eşiniz yüksek ihtimal ile dengesizin birisi.00 YorumlaSakin biraz... : )
Her tartışmayı bir daha boşanma konusuna getirmeyiniz...
Siz de yol ayrımındasınız. Kilo verebilirsiniz fakat bunu eşiniz için değil kendiniz için yapmalısınız... Diğeri boşanabilirsiniz öyle yaşamınızı bir düzene koyabilirsiniz...00 YorumlaBak sana söyliyim direk boşan seninle sevdiği için evlenmemiş ya da öylr olsada sevgisi bitmiş sadece dış görünüşe bakmaya başlamış sen onu belki seviyor olabilirsin ama ben olsam böyle hakaretler altında kalmaz boşanırdım zaten kendide direk tamam demiş kesin bir şekilde boşanmak istediğini söyle ve boşan sana tavsiyem bu ama tabi sen bilirsin nasıl mutlu olucaksan öyle yap.
00 Yorumla
+1 yılKese kağıdı falan mı vardı iki yıldır da görmemiş 😂 dengesiz adamın biriymiş
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılgerçeği gördünüz sonuçta, her erkek yasinikerledikce kendinden küçüklere ilgi duyar , onunki sevgi değildi, hevesi, elde etti, bitti. yaptığı da şaka değil asla
30 Yorumla Senin yerinde olsam kilo veririm kilo verdikten sonra daha da kendime özen gösteririm neremi beğenmiyorsam gider yaptırırım , onun g. tüne de tekmeyi basarım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBence terbiyesizlik etmiş ne kadar çirkin olunursa olunsun böyle şeyler söylenmemeli. İnsan şaka da yapsa bilinç altına işliyor ayıp etmiş + hayvanla evlendiğine üzüldüm. :/
20 Yorumla Bunu demesi hiç normal degil eşin olsa bile çirkinsin diyemez kiloluysan kilo vermen için evet seni uyarabilir ama karışamaz keşke düzgün bir şekilde kırmadan deseydi
20 Yorumla
+1 yılSen kendine bak bakım yap evde çok güzel giyin hatta zayıfla azıcık saıı falan da yap ilk başlarda nasıldıysan öyle ol hatta şey de bu akşam; geçen senden daha güzelleri varmış demiştin ya haklısın benden daha güzelleri var ama benden bitane daha yok senden çok var de. PATTTTTTTT DİY PATLAR
20 Yorumla
+1 yılAyrılmanız iyi olacak. Gözü dışarıya kaymış karaktersizin. Sen de diyet yapar spor yapar kilo verirsin. Dert etme bunu.
40 Yorumla
+1 yılSeni elde etti hevesi geçti. Gözü dışarı kaymaya baslamis
51 Yorumla- +1 yıl
Gaza getirme sende 😂
Pek şakaya vurulacak bir konu değil. Artık seni beğenmiyor olabilir. İçine kuşku düştüyse eğer konuş eşinle. Bunu söylemekteki amacı neymiş öğren.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninde için çirkinmiş yeni yeni fark ediyorum, adam sandım g*doş çıktın deseydin gülerek.. tepki verirse, “ne o şakayıda kaldıramıyorsun bir taraflarını kaldıramadığın gibi” diye bel altına vursaydın iyice..
31 Yorumla- +1 yıl
Keşke bunu deseydi.
+1 yılEvlenene kadar çok güzel geliyor gözüne , sonra alışınca evliliğe diğerleri daha güzel gelmeye başlıyor insan nankörlüğü hepsi bu veya evlenmeden önce kendine bakıyordun makyaj vs. Evlenince salın evin içinde makyaj yapcam halin yok pijamayla takılmaca, bu yüzden de söylemiş olabilir
10 Yorumla
+1 yılKırıcı gerçekten. Şaka da olsa oldukça kırıcı. Dışarıda gözü olan adamı ne yapsan tutamazsın, hareketlerini izle. Zamanla zaten tam olarak ne demek istediğini anlarsın
10 Yorumla
+1 yılEşin bir öküzün insanlarmış hali olabilir ama yine de ağır konuşmayayım. Belki eşin aşkla evlendi seninle, şimdi de o aşk yerini sevgiye bıraktı falan diyeceğim de seven insan da bi düşünür karşıdakini öyle konuşur. Allah sabır versin kardeşim ne diyeyim
11 Yorumla- +1 yıl
Sevmiyor bence seni, böyle sıkıntılı bir ilişki kimseye yarar sağlamaz bence bitir yol yakınken.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO nasil adamlik yaa , cirkin olsan bile adam olan eşine şaka olsa bile soylemez kadinlar cicektir hepsi farkli guzeldir sakin takma kafana bir daha soylediginde agzini yirt o adamin konusamasin oyle
10 Yorumla
+1 yılSen de odunmuşsun ben de yeni farkettim deseydin, o nası laf ya
40 Yorumla
+1 yılBu insana koyar ya üzüldüm öyle demesi pek hoş değil gözü dışarı da olabilir dikkatli ol
40 Yorumla
+1 yılHiçbirşeyi umursama sadece böyle bir adamdan kurtulacağına yat kalk şükür et yüzünü biraz da olsa geç göstermiş aşkı duygusu bitmiş gözü açılmış aldatması yakındır acil boşan bu durum düzelebilecek birşey değil
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılSaka yapmis sana daha 2 yillik evlilik yeni evlisiniz ama normalde bu tarz sakalar evliligin 25 . ci yilinda falan olur:D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinizi ezdirmeniz beni cildirtiyor ya 😤 aynen sunj diyecektin bende senin maymundan hallice oldugunu evlenince gordum ama gec oldu dicektin. Zayifla bakimli ol yataklarida ayir ne boku varsa yesin prim verme bole laflara yoksa devami gelir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOna de ki 'Senin taaa mına gorum' de ;) 'senin hakkın burda çirkin mirkin, ipnelik yapma başkasının hakkına bakma 🙈 Sakın' diye ekle..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok çirkin ve kabul edilemez bir cümle sarf etmiş. İnsan ne olursa olsun eşine bu şekilde konuşmaz ve davranmaz.!
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBütün kızlar demiş ki: “boşan, kendine çeki düzen ver , bakımını yap, saçlarını yaptır” vs. vs.
Bu konudan tamamen bağımsız olarak söylüyorum. En büyük hatanız bu. Sevgililik döneminde elin oğluna kat kat süsleniyorsunuz. Kocanıza kıllı tüylü yanaşıyosunuz. Kızlar bu söylediklerinizi evliyken yaparsanız boşanmalar aldatmalar bakın nasıl da azalıyor..00 YorumlaDemekki 2 yıldır senin yüzüne bile bakmıyor buradan o sonuç çıkıyor sanki :)
30 YorumlaAllah yardımcın olsun senin adına üzüldüm gerçekten
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ayrılık yakındır. Lakin eşin sana karşı çok büyük terbiyesizlik yapmış.
30 Yorumlaİşte bunları yaşamamak için kariyer olarakta dış görünüş olarakta kendimden bir tık alt seviye insanla evlenmek istiyorum az para getiriyorsun çirkinsin falan diyememeli çok yakışıklı çok zengin her zaman baş ağrıtır her tartışmada yüzüne vurur
11 Yorumla- +1 yıl
Seninle aynı fikirdeyim özellikle çok yakışıklı çok zengin baş ağrıtır çünkü adam rahat dursa bile dışardaki o... lar adamın evli olduğunu bile bile sevgili olmak ister
+1 yılNe kadar kötü bir durum gerçekten, hemen boşanma davası açmalısın. Kabul edilebilir bir şey değil bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. Zayıfla bence Tutkuyu öldürmüş olabilirsin Bakımlı ol Sonra ona onu beğenmediğini söyle kıskandır intikam al :) Görsün dünyada tek erkek olmadığını
10 Yorumla
+1 yılSende şeyde 'sana baktıkça libidom düşüyor ama senin gibi ses etmiyorum' ayar oluyorum bu tarz düşüncesiz insanlara lafını bilmeyenlere.
10 Yorumla
+1 yılEn kötü ihtimal ki bu çok üzücü bilinçaltına ayrılık mesajı yollamaya çalışıyor şakayla karışık söyleyerek tepkine bakacak ve ona göre ayrılmaya çalışacak gibi duruyo :(
61 Yorumla- +1 yıl
Doğru bilmişim ne yazık ki
+1 yılAldatılma sinyalleri bunlar gözü dışarı kaymaya başlamış hatta hayatında biri bile olabilir geçmiş olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Oc çünkü afedersin...
Kendine çirkin deyip durma , aksine öyle bir bak ki kendine neye uğradığını şaşırsın...
Yerinde olsam neyse...11 Yorumla- +1 yıl
Boşan, senin için en hayırlısı bu bence de...
Ama kendini salmak yerine , ona inat çok iyi bak kendine
Konuşmak istersen burda olucam
Kendini üzme
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden görme üzürlüydü bu vatandaş herhalde eğer değilse muhtemelen beyin özürlü kendisi zeka ile arasında bir buzdağı var
11 Yorumla- +1 yıl
Eş zamanlı olarak şahsiyetle de
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Resmen psikolojik şiddet uygulamış. Bitmediler ve bitmeyecekler de öyle biriyle evli olduğunuz için sizin adınıza üzüldüm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı. Güzelligine bakarak evlenmiş senle ve guzelligine doyunca da cirkinsin diyor bunkadar basit evlilik mantiga huya gore yapilir
11 Yorumlabırak şunu nolursun biliyorum kolay değildir mutlaka ama kimse için değmez ister yirmi yıl olsun. sen değerlisin kendine bunu yapma. kendisi dünyanın en yakışıklı erkeği olsa ne yazar içi o kadar iğrenç ki. makyajı silmişsin tarzı yapan yorumlar da tam bir canım iki yıldır anca silmiştir ya zaten çok komiksiniz ya malları. ayrıca sevgi bu mudur ya tip midir cidden anlamıyorum hiç kimseyi. umarım ondan çok yakın zamanda kurtulursun
20 Yorumla
+1 yılÇok canım o kişi.
Kadın bakımlı ve sağlıklı olduğu sürece kilosu sorun edilmemeli. Bu erkek içinde geçerli.
Fakat ülkemizde önce tipe bakıldığı için zeka ve karakter arka plada kalıyor. Türkiye de cevher çok ama keşfeden yok.41 Yorumla- +1 yıl
Çok g zekalı o kisi
Sçaym şakasna öküz.. böyle şaka mı olur ya sende ibnymişsin de şaka olarak dersin
20 Yorumla- Devamını Gör (223)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat