AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Sen bence biraz daha salmışsındır evlenince adam haklı
Zayiflasanda baska kusur bulcak
Sen ne düşünüyorsun peki
Seninle böyleyken evlenmişken bunu yapması da akıl işi değil ondan bi bok olmaz
Sen de zayıfla. Biriyle evlenip onun tek partneri olacaksa ona güzel bir beden sunmak zorundasın. Kimse yanında annesi/babası gibi biriyle gezmek istemez.
Kimse hiçbirşeyin zorunda değil. Kadınlar erkekleri memnun etmesi gereken birer hizmetçi değil nasıl büytüldüysen artık düşünceye bak
Kadın da erkek de eşini memnun etmek zorunda. Evcilik oynamıyoruz.
Zorundalık diye birşey yok
'2 yıl boyunca gözün körmüydü senin herif?' diyemedim mi? Git boşan ne yapacaksın başka.
İlahi adalet hep kadın bunu yapar kocalarına biraz da siz çekin sizin yaptıklarınızı bakın iyimi 😊
Diyemedinmi karakterinin boylenoldugunu bilseydim hic baslamazdim die.
ilk evlendiğinizde kilonu problem ediyormuydu peki
sevgililik dönemizde kilo ver diyor muydu?
Helal olsun adama. Koymuş postayı 😊 evlilikten acele davranırsa olacağı bu, ben diyorum 30 yaşına kadar evlenmeyi. İyice tanıyın 1 yıl flört edin diye..
Eskisi gibi kendine bakmıyorsun heralde. ya da aşk bitti 😅
Hic kusuru yok mu o lavugun uyurken pipisine kaynar su dök
Gözü dışarda senden sıkılmış dikkat et her an aldatabilir hatta belki yapıyordur bile
Nedenini yazmışsın zaten salak gibi soruyosun bide eşin salakmış bu arada :D
Herkes salakmış demek ki 😂😂
Alttan alma aman iliski biter diye dusunme seni seviyosa gonlunu alir bisekilde kendini affettirir alttan alirsan devam eder bunlari demeye
Böyle sevginin ben ben çehresini s...
boşan kilo ver daha bakımlı ol kendi yoluna bak sen bir şeyleri düzeltebilirsin ama onun karakterinin düzeleceğini sanmıyorum
Önce zayıflayıp bakımlı olsa daha sonra boşasa?
Gurur kırıcı bı durum aynı şeyi sen söylesen tepkisi ne olurdu
Niye evlenmiş o zaman. Hem kendini niye çirkin diyorsun ki neden kendini sınıflandırıyorsun. Öyle düşünme.
Her kadın güzeldir çirkin kadın yoktur eşinizi kendinize gelin bakım yapın cinsel hayatınızı monoton tutmayin
Bakımı mı azalttın. Kilo mu aldın? Yaş kaç
Bakımı azaltmadim evlenmeden öncede kiloluydum yaşım 25
Boy kilo kaç?
Boyum 1.67 kilom biraz var 74 kiloyum
Acil kilo ver lütfen. 🌹😌
dış görünüş için evlenenler dış görünüş için de ayrılırlar.
Daha cok bakim yap yanina da yaklastirma bakalim ne yapacak
çok mal çünki eşin ve insan değilmş bence üzlmeye bile değmez
onunla tartışmaya hiç girme
sen de bir resim atsaydım da bilseydik ne olduğunu belki eşin vizyonsuz
Konuyu başlatan kimse haksız odur insan dilini tutacak ki böyle şeyler olmasın nasil birşey dedin ki sana o cümleleri kurdu
Bakımlı olman bisey ifade etmez. Adam fitmis 8 kisinin 6 si donup bakar diyosun kendin fark etmissin. Seninde fit ve guzel giyinme zamanin gelmis. Baska turlu evliligi kurtaramazsin disari yonelmeye baslar
Zayıflamayı dene o zaman hem kendinden küçük adam almışsın ne sandın seninde bakımlı olman lazım senide nasıl almış
ne alaka ya erkekler kendinden yirmi yaş küçük biriyle bile olsa normal oluyo ama bir gidin işinize ya
Buna mı takıldın kız kendi çirkin kiloluyum demiş
takıldım evet kendisinin demesi normal kıza öyle hissettirmişler çünkü
Kendini iyi tanıyor demek ki
hayır yanlış tanıyor eminim çok güzeldir hem içi hem dışı ama senin içinin güzel olmadığı kesin
Tm.
Bu tur sorular troll olmali baska turlusunu bunyem kabul etmez
Kullandığı ilaç neyse yenisini tedarik etmelisin. Belli ki etkisi geçiyor.
Adam haklı seninle ne işi var? Madem eli ayağı düzgün elit birşey alsaydı zaten erkeklerin aklı ya yattıktan sonra ya da evlilikten sonra başına gelir de iş isten geçer
Bence ya eşinin aklinda biri var ya da başka kadınlara ici kaymaya başlamış anlaşılan dis gorunuse de baya onem veriyor. Yani anlayacağın boşan bence bunun hep akli başka kişilerde olur artik
Bunu surekli dile getirmiyosa espri yapmıstır bence. herkes guzel yakısıklı olmak zorunda degil demekki senin kisiligine asik olmus. Ama surekli dile getiriyosa sktr git de.
Delireceğim ya bu adamlar bi bana denk gelse tam suratin ortasina yumruğu caksam ib. neye bak
Kendini sadece boşlukta hissetmiş ya da sen kendini salmışsın
Arz talep dengesi arz edersem beni de talep eden bulunur deseydin
Kilolu olduğunu bilip kilo vermemek mi? Güzelleşmek için neden çaba göstermezsiniz ki anlamıyorum koca bulduk oh tamam salalım götü göbeği kafasındasınız.
Ben evlenirken de kilolu bir kadınım sonradan olan bir durum değil alırken de ayniydim aldıktan sonra da
Odaklandığın şey bu mu yani bu olayda?
Eşim dediği insan pisliğin tekiymiş ben sadece kadınların kendilerine değer vermemesine karşıyım bu sözü kendine söyletmemeli bir insan
Kardeşim öyle görmüş sevmiş zaten bu adam. Eğer bir insan tarafından "sevilmek" için şekilden şekile girmeniz gerektiğini "düşünüyorsanız" orda bir problem var demektir.
@Susidil kendin için gireceksin. Soruda önceden öyle olduğunu yazmıyor yorumlarda belirtti. Ayrıca siz kendinizi eş bulunca salmaktan gurur duyuyorsanız bir şey diyemem. Kendi tercihiniz.
Ben her zaman istediğim gibi yaşıyorum ve istediğim gibi yaşayacağım. Beni seven böyle sevebilir ben de beni seveni severim, beni sevmeyene kendimi sevdirmeye çalışmak gibi aşağılık komplekslerim yok..
Ayrıca hepiniz bu kadına acıyarak yalandan teselli yorumları atıyorsunuz. Asıl yardımcı olmak isteseniz kendine değer vermesini kendi için bir şeyler yapması gerektiğini söylersiniz. Kilo vermeli kendini sevmeli kendine çirkinim diyebiliyor bu nasıl özgüvensizlik acilen kendine güvenen birisi olması için gerçek yorumlar yapın!
@Susidil bu yüzden her gece yatağında ağladığına eminim. Hiçbir şey için çaba göstermeyip her şeyi hayattan bekleyen Türk kızı bravo.
Ben istediklerimi yapıyorum diyorum. Sen ise "Hiçbir çaba göstermeden hayattan her şeyi bekleyen Türk kızı" diye yakıştırma yapıyorsun. Demek ki sen istediklerini yapmaya, istemediklerini işe yapmamaya başladığında aynı yakıştırdığın tipe döneceksin. Şunu unutma, insanın mayası zor değişir:)
Sanırım biraz bazı yerleri kalkmış ve günahı boynunaaa...
Saygisizlik etmis gercekten
Valla boşan... buna dayanılır mı bu ne terbiyesizlik ne özgüven seni ezemez boşan canım
Pislik herif
Bak kulağına küpe olsun SAKIN BOŞANMA
İNADINA BILANMA
Zayıfla ve onu dediği lafa pişman et
Anlık sinirle hareket etme sonra pişman olursun
Beraber spora gidin böyle basit nedenden boşanmayın
Herşey güzellik mi? Boş adam mış eşin
Ama öyle de denmez ki şimdi
Baya baya ayılık etmiş.. hatta öküzlük.
Büyünün etkisi geçiyor demek ki, bir daha yaptır djjd
Hadsizlik. Poposu kalmışsa demek!
Çok saçma bir şey demiş ayrılmalısın
Evet hemen boşanmalı bence direk boşansın hahhahaha :D
@Casonnaa Dalga geçmiş kızla resmen. Ayrılık yakın bence
@Minnakbirkiz23 aynen boşansın direk millet niye evlenir onu da anlamış değilim :D
Kafa iyimi ya. Ne içiyonuz siz. Kaç yaşındasınız siz.
Bence fazla kafana takıyorsun.
Onunla boşandıktan sonra kilo ver kendine biraz bakmaya başla senden ayrıldığına pişman olsun ama eğer geri dönmek isterse asla izin verme
O kadınların aptallığı demek ki dış görünüşe önem veriyor
Asla taviz verme kendini en dogru yerde ver kararini ve dik dur lütfen
Şimdi mi farkettin g a vat deseydin
Gönder bakalım eşini nasıl yakışıklı.
Evliliğini sorgula derim dikkat et.
Eşim bana bunu diyecekte ben onunla evli kalacağım
Eşin senden küçük demi
yenimi anlamış çok ayıp yaptığı
bir de kadınlar gününde onun tipini s****
@Aforizmaa26 yok
Seni pişman ederim
@Aforizmaa26 et