+1 yılBu ne geri kafalı, vasat bir sorudur ya? Hani isteyen istediğini giyerdi? Nerede zevk ve renk tartışılmazlığı? Bu soruyu soranlar Victoria Beckhamlardan mı geliyor anlamış değilim!
22 Yorumla
Soran+1 yılAslînda ayrımcılık için sormadım ayrımcılık yapan varsa ona göre saldırışa geçmek için sordum
- 8 ay
Ayrımcalık bi yana kapalı kızlar beni daha çok etkiliyor daha Seksi geliyor kapalılığın verdiğ şehvet sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
+1 yılYani bu devirde kapalılar açıklardan beter kafasında Türban altında dar pantolon üstünda dar dişört yüzünde bir ton makaj açıklardan daha çok tahrik ediyorlar.
34 Yorumla
Soran+1 yılEee yani?
- +1 yıl
Ne açıdan Taraf seçicem onu anlamadım
Soran+1 yıltamam yok bişey kardeş boşver sen
- +1 yıl
Eywaalah
+1 yılYıllardır açık kapalı diye bölmeye çalıştılar
Bari biz yapmayalım
Kadın açıkken de kapalıyken de kadın31 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun be 👏🏻☺️
+1 yılharama helal ve güzel diyen küfre girip kafir olacagı için İslamiye te Uygun örtünme kapalılık diyorum
11 Yorumla- +1 yıl
ben burada kapalı kız görmedim kapalı diye attıgın fotograflara bak kapalılık mı bu şimdi?
+1 yılNeden seçeyim isteyen istediğini giyer istediğini takar.
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle 🧡☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılAcik kapali ne fark ediyor? Kadin kadindir. Önemli olan kisilik bence
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle 👍🏻☺️
Ikisi de olur bence, tipin yaninda karakter daha muhim. Erkekler bunu atliyor, onyargili davraniyorlar.
20 Yorumla
+1 yılaslında erkeğin düşüncesi kapalıdır ama içselliğinde o elbisede olmazsa daha iyi olur denir beniöm fikrim özel olandır hemde çok özel olmalı:)
05 Yorumla
Soran+1 yılÖzel derken kapalı mı yani?
- +1 yıl
evet kapalı olmalı yani kimsenin özelime gözlerinin değmediği ama yanımdayken yaşamak istdiğimiz herşeyi karşılıklı yaşamalıyız bu farklı bir yaklaşımdır benim için bayan:)
Soran+1 yılValla ilk defa bir erkeğin yorumunu bu kadar çok beğendim yeminle
- +1 yıl
teşekkür ederrim ilginiz için benim için de sizin merakınız önemli idi :)
Soran+1 yılRica ederim ☺️
Kesinlikle zeki kız,
Din gibi saçmasapan, harry potter masallarına inanıp kapanan kız yanımda markete bile gelemez04 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma ve terk et burayı inancın yoksa saygı duymayı bileceksiniz zeki istiyorsunda sen öyle misin acaba IQ =0 👋
- +1 yıl
Victory sen ne kadar beyinsiz bir bok’sun😂😂 senin yaşaman daha saçma, dini, imanı olan birinden. Allah seni ıslah etsin. HawAlİ Atawist
- +1 yıl
sizin gibilerine youtubede çok reddiye yapıldı ama hep aglıyorsunuz her şeye tesadüf demekten başka söyleyecek bir şey bulamayıp sebeplerde takılı kalan sonuca gidemeyen zekalar fizik olarak görüp işiten mana yolu ölü olanlar
+1 yılşu -3 IQlu sorularinizi nezaman birakirsiniz acaba?
37 Yorumla- +1 yıl
Sitenin iq ortalaması 2.5 üst olduğu zaman
- +1 yıl
@devrikmuhalif asla bu siteden bi halt olmayacak
- +1 yıl
Haklısın ama ilk zamanlar kaliteli insanlar vardı
- +1 yıl
@devrikmuhalif yoo ilk zamanlar kalite falan yoktu gruplasma vardi herkes herkesi taniyordu aralarinda garip muhabbetler dönüyordu
o zamandan belliymis bi halta yaramayacagi sitenin ama kullaniyoruz iste maksat laf olsun torba dolsun zaman gecsin - +1 yıl
O gruplaşma paslaşma şimdide var
- +1 yıl
@devrikmuhalif fenomenler arasi var ama eskiden böyle bir sey yoktu iste
neyse önemlide degil zaten - +1 yıl
Ask fm ergenleri doldu buraya ve iyice bozdu
Çoluk çocuk duygusal ergenler mod oldu
Açığım ama bu görseldekiler gibi degilim. Her açık kız bu kadar açık degildir.
13 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda çok açık değil knk üsteki birazcık sadece 😀
Soran+1 yılDoğrudur knkcm 🥰🧡
Favorim açık ancak bazı kapalı kızlarda hoşuma gidiyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılOda güzel 😀☺️
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yani herturlu arkadaşım var 😅 Soru bana değildi galiba 🙄
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılAçık kapalı ayırt etmem önce insan olmayı başarabilsin sonuçta karakteri kıyafet belirlemez
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bu düşünce tarzına sahip erkeklerin sayısı artması dileği ile 🙏☺️
- +1 yıl
İnşallah ama zor neslimiz tükeniyor bizim
+1 yılBen her yönden kapalı bayan tercih ederim, ama bağzıları yanındaki bayanı teşhir etmekten zevk alıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Nerede ne yapacağını bilen kız diyorum. Hem açık hem kapalı sevgilim oldu önemli olanın bu olduğunu deneyimleyerek öğrendim
00 Yorumla
+1 yılKıçı kapalı kızlar evlenmelik,
Açanlar eğlencelik012 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
Çok alaka
Soran+1 yılAlakası yok açık diye namussuz ve bi erkekle yatmak istiyor anlamına gelmez boş bir yorum
- +1 yıl
Ben öyle dedim mi
Soran+1 yılHa eğlenmelik demissin ha benim kastettiğimi demissin ne fark etti ki? Açık kızlar eğlenmelik değildir her kapali iyi her açık kötü diye de bişey yok karakter meselesi
- +1 yıl
Bana göre hepsi eğlenmelik
Soran+1 yılİşte sana göre öyle ben eğlenmelik falan değilim umarım zihniyetini değiştirirsin başka da bişey demiyorum
- +1 yıl
Resmini at bakiyim
Soran+1 yılNe gereksiz bir insansın ya tabikide atmiycam utanmadan resim istiyor bide
- +1 yıl
Gonuşma la
Soran+1 yılAllah'ın öküzü
- +1 yıl
Seninle başbaşa görüşelim
Soru taraflı gibime geldi onun için cevap vermeyeceğim
10 Yorumla
+1 yılYasak ve günahlara takılmayan biri olsun açığı kapalisi farketmez
00 YorumlaPek ayırmıyorum ama daha çok açık kızlarla konuşuyorum. Kapalı diye de konuşmam dediğim olmadı.
00 Yorumla
+1 yılbasortu disinda artik hic bir erkek bakire bi kizi istemiyor tum z kuşagi serbestce sevisecegi anlik zevk alacagi kiz istiyo ve omru boyuncada evlenmek istemiyor yazik keske bi 60 yil once dogsaydim da bu gunlere kalmasaydim
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin valla keşke üzücü 😒
+1 yılBen kapaliyim. Cokta memnunum
12 Yorumla
Soran+1 yılHepimiz bebek gibiyiz güzel kızlarım benim 🥰🧡
- +1 yıl
❤😚💕
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Yahu bunun açığı -kapalisi yok benim için. Önemli olan kalbinde ne olduğu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı ama vücut hatları belirgin, ince belli göğüsleri dolgun kızları severim..
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılArtık , kapalı kızda kalmadı yani. şimdilerde kapananlar gerçek tesettüre girmiyor ki..
Baş kapalı , full makyaj, tüm vücut ortada , daracık kıyafet, altta dar pantolon ve dikkat çeken renkli kıyafetler.. gerçek tesettürde dikkat çekmeyecek şekilde kapanmak var..
Soran+1 yılEn azından fazla fazla açık değiller ama tabikide çok açık olanlarada saygım sonsuz herkes özgür kimse kimsenin giydiği kıyafete karışamaz ben mesela çok dar vücut hattı belli erkekleri de görüyorum ama sen bunu giyemezsin demiyorum saygı duyuyorum kimin ne giydiği beni alakadar etmez çünkü ama bunu bi çok erkekler yapıyor hepsi için demiyorum açık giyiyor diye afedersin o**bu diyip şiddet edenler var kapalı giyiyor diye yobaz arap diyip başörtüsünü çekenler var yani görüyoruz anlayış sıfır ne yapsak yaranamıyoruz baştan da dediğim gibi sözüm meclisten dışarı bütün erkekleri kapsamıyor bu lafım ama bi çoğu gerçekten böyle
Cevap sahibi+1 yılSen tesettürlüsün sanırım.
Düşüncelerin çok mantıklı..
Allah karşına iyileri çıkarır inşallah..
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum Allah sizinde karşımıza çok iyi insanlar çıkarır inşAllah ☺️
Cevap sahibi+1 yılTesettürlü isen, çok dar giyinip çok makyaj yapıp çok dikkat çeken kıyafetler giyip , şuh bir havaya bürünmezsin inşallah 😉
Soran+1 yılTesetturlu değilim kapalıyım 😀
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun be 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe için. Hani taraf seçmeye ne gerek var kadın kadındır
00 Yorumla
+1 yılTesetturlü olup kötü kullananda var ilk hayırlısı olsun derim ama sevdiğim ister açık olsun ister kapalı ama açık olacaksa dekolteli olmasın
03 Yorumla
Soran+1 yılGüzel düşünce ☺️ herşeyin hayırlısı olsun hepimiz içinde
- +1 yıl
Tesettürde vücut belli olan yerleri kapatıyo meseka acik filan giyinse kız erkek kızda ilk fiziğe bakıp hoşlanıyo
Soran+1 yılYa tesettürlü olan çok nadir artık biz ona şu an kapalılık diyoruz çünkü hakkını vererek kapanmıyoruz tabi bizim de nefsimiz var her insan gibi bizde 4/4 lük değiliz ama dediğin gibi en azında çok açık değiller kapalı olanlar ayak bilekleri haricinde belli yerleri kapalı he boynu açık olanlarda var ama ben onu kapalılıktan saymıyorum
Böyle saçma sorumu olur ya beyni olan diyorum açık kapalısı kimseyi ilgilendirmemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir soru sorulup fikir beyan edilmesini istemek bile hala bu ülkede yaşayan insanların akıl ve ahlaktan önce şekilcilige ne denli önem verdiğini tekrar anlamış bulunuyorum.
10 Yorumla
+1 yılBütün karılar güzeldir
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin kesinlikle☺️👍🏻
+1 yılAcık kapalı ne fark ediyor cidden bunu cok merak ediyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kapalı tercih ederim evlenince
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılHe ama profile bakınca hiç samimi gelmedin bana ailen izin verse açık tercih ediceksin yani çok saçma bi düşünce tarzı
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bunların birbirlerinden farkları yok ki
15 Yorumla
Soran+1 yılBence en yakın zamanda göz doktoruna görünmelisin 🤨
+1 yılönemli olan karakteri .
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın 🧡☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılFark etmez. Önemli olan ahlâk.
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın ☺️👏🏻
- +1 yıl
:-)
+1 yılİkisi deee bebek gibi her türlü
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle kardesim ☺️🧡
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. ayrim yapmam, yaptirmam
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal beeee yeminle helal 👏🏻👏🏻👏🏻
+1 yılBi farkları mı kaldı?
12 Yorumla
Soran+1 yılSence de arada çok fark yok mu yoksa gözün falan mı kör?
- +1 yıl
Kimin kör olduğu belli saçının yarısı dışında her yeri açık giyinip buna tesettür diyorlar hiç kapanmasalar daha iyi en azından tesettürün adı kirlenmez islama laf edilmez
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl8 Martta sorulabilecek ne kadar güzel bir soru :)
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Beyni olan kız tercihimdir. Ama ülkemizde yok
20 Yorumla
+1 yılIkisi de bakmadigina gore ikiside degil
01 Yorumla
Soran+1 yılAga bee
+1 yılBana sonuna kadar açılan kız
02 Yorumla
Soran+1 yılJxdkkddkkfd kapalı ama bana açılsın öyle mi anladım
- +1 yıl
Kapalı ya da açık olması sorun değil açıkta olsa sonuçta o kızında açılma sınırı vardır
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğlenmek için açık, evlenmek için kapalı tercih ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılYa size inanmıyorum nasıl bir zihniyete sahipsiniz cidden Allah sizin gibilerden uzak tutsun
Cevap sahibi+1 yılNeden öyle diyorsunuz hanımefendi? Başörtü’lülere cinsel açıdan yaklaşmak ve arkadaş olmak dine aykırı. Onlara zarar gelmesin diye. Yanlış anladınız beni... açık ile cinsellik, sevgili sorun olmaz çabucak
Açık kız tabi ama dahda açık kız
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım desem xjdkdkskdkd dahda açık kız ne
Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Açık kızlar, kapalı kızlar bacımdır.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Kadında saça çok önem veriyorum, çok yakıştırıyorum özellikle uzun saçı, kapalılar teyze gibi geliyor bana. Ama saygı duyuyorum tabi herkesin kendi tercihi.
Soran+1 yılYani kapalıların teyze gibi durmasını ilk defa senden duyuyorum gayet şık ve güzel hatta bilimsel olarak erkeklerin çoğu kapalı kadınları tercih ediyorlarmış açıklara nazaran ben açığım ama herkesin görüşüne saygı duyarım bi çok arkadaşım kapalı ve ben onların yanında pasif kalıyorum çok şık ve zarif giyiyorlar gayette kadınların açığıda kapalısıda bebek gibi
- +1 yıl
Şıklığı zarifliği beni ilgilendirmiyor, çünkü hiçbirine bakmıyorum bile. Sende kendine bakabilirsin, pasif kalacak bir durum olmaz istersen. Ayrıca erkeklerin onları tercih etmesinin sebebi ikiyüzlülüklerinden kaynaklanıyor. Kimse benim karıma bakmasın ama ben tüm kadınlara bakayım düşüncesi. klasik ortadoğulu kafası yani.
+1 yılFark etmez ya hepsi aynı
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklisin ☺️👍🏻👏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı siyah giyinen makyajlı kızlar 😘
02 Yorumla
Soran+1 yılVay be ilk defa birisi makyajlı dedi ben şok
- +1 yıl
Niye şaşırdın
Açık kapalı farketmez kişilik sahibi olmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılEdepli kızlar açık kapalı farkı yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Açık tabi. Kapalı sevmem.
10 Yorumla
+1 yılHer kadının tadı ayrıdır :)
10 Yorumlaİnsan olsun kardeşim gerisi önemli değil
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılAçık veya kapalı hikaye içi temiz olmalı insanın.
10 Yorumla
+1 yılÖzel hissettiren kadın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKıyafete bakmam içine bakarım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. bu kız açık degil ki açık katsaydın kapalı derdim
00 YorumlaYok mu bunun bir ortası üstad 🧐
00 Yorumla
+1 yılKapalılar gizli hazine,..
00 YorumlaGüzel olan tabi ki, hem içi hem dışı
00 Yorumlaİkisi de insan ayrım yapmaya gerek yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Açık ama kalp gözü açık kızlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı açık ne fark eder?
13 Yorumla
Soran+1 yılEtmez tabiki knks bu arada kadınlar günün kutlu olsun☺️🥰🧡
Cevap sahibi+1 yılSagol seninde kadınlar günün kutlu olsun kankiş
Soran+1 yıl🧡🧡🧡
- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam