açığım normalde ama kapanmayı düşünüyorum ama dışardakı ızlenımı merak edıyorum
açık kızlar
kapalı kızlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
açığım normalde ama kapanmayı düşünüyorum ama dışardakı ızlenımı merak edıyorum
Kapanacaksan her şeyi göze al bende uyarı başörtülü olduğun için bu tercihini namaza çekecek siyasete çekecek tiplerle karsılavaksın haberin olsun ya i kapalıysan herkes senden en az dizine kadar uzun tunik giymeni fazla makyaj yapmamanı kot pantolon yerine kumaş bol pantolon (pantolon etek kadar bol pantolon ) giymeni hatta mümkünse etek giymeni pardesü giymeni parlak renkler giymemeni soft pastel renkler giymeni isteyenler 1 tel sacının bile görünmesine laf edenler bu nasıl tesettürlü diye eleştirenler başörtülü olupta namaz kılmıyorsan bu nasıl başörtülü diyenler başörtülü olupta bazı duaları bilmiyorsan bu nasıl başörtülü diye ayıplayanlar , bol değilde dar veya tam gelen kıyafetler giyersen ya da fazla makyaj yaparsan seni ayıplayanlar olucaktır özelliklere acık renkte olsa oje sürersen kesin ayıplayanlar olucaktır esmersen seni Suriyeli Arap veya Afgan zannedebilirler mülteci konusu üzerinden sana laf atmaya calısabilirler
imam-hatip ya da ilahiyat okuduğunu düsünenler olabilir
Sevgilin veya çıktıgın olsa kapalı ama o**SP** diyenler olucaktır hatta başörtülü kadının nisanlısı hatta kocası olsa bile soskata elele tutusmasını sarılmasını kocasıyla bile olsa ayıplayıp bu nasıl başörtülü diyenler olucaktır aynısını acıklar yaptığında çok normal karsılayanlar dindar olmasa hatta din umrunda bile olmasa Hatay dinsiz olsa bile seni kınayabilenler olucaktır
Yetmedi bunu siyasete çekip seni x partili ilan edip sizin gibiler yüzünden ülke bu halde diyenlerde olucaktır
Kapanma demiyorum ama ön yargı fazla
Bunu bil hazır ol ona göre kapan yoksa sıkılıp açılabilir ve daha fazla insanın tepkisine yol acabilirsein
Kapalı mısın
@IgotWhatUneed hayır değilim ama sosyal medyada da gördüklerimi yazdım
Ben açığım ama kapal8lar umrumda değil isteyen tam tesettürlü olsun isteyen kafasını yarısından saçlar fışkırsın bu umrumda değil başörtüsü islamı falanda temsil etmiyor yahudilerdede kapanan var hristiyan lardada var yazdan korunmak için yakanda var ayrıca müslüman olup kültürel veya baskıdan dolayı kapanan var ya da meshepsel olarak İslam'da tam kapanmasanda sacın gözüksede sorun değil diyenler mesela alevi Lerde ve şialarda bu tarz kapanma olabiliyor
Herkesin kendi dinsel mezhepsel inancı ve yorumu
Diye düşünüyorum bir insan sırd başörtüsü takıyor diye kimse giydiğini karısmamalı sadece aksesuar olarak bile kullanılabilir ki kullanan vardır yabancılarda yazın günesten korunmak köyde tozdan korunmak ya da yemek yaparken saç dökülmesin diye gene bir başörtüsü çeşidi olan t7lbent takan tonla insan var başörtüsüne çok fazla anlam yüklemek sadece İslam'a ve Sünnilere aitmiş gibi görmek ve insanların kişisel yorumlamalarına karsı cıkmak başörtülü diye din üzerinden bir insanın kıyafetine karısmak oldukça saçma
Beni ilgilendirmiyor bence diğer insanlarıda ilgilenedirmemeli
Anladım. Güzel yazmışsın.
Cevap
16Cevap
Ben aşık olduğum kızı severim. açık kapalı diye ayırmıyorum
açık :d
anket sonuçlarına göre mi kapanıcaksın
hayır tabıkı
Bu ne s2m sonik anket ya böyle.
arkadaşlar babaannem cennete mi gitmiştir cehenneme mi anketinden daha da saçma.
Hangisi daha çok ilgi çekiyor ona göre mi kspanmayı düşünüyorsun
Gectim o şeyleri biraz marhamet biraz anlayış cokca sevgi beni acık kapalı ayırımna itmez
İnsan olan, karakterli ve dürüst kızlar. Ne kadar kapalı olduğunun önemi yok. Etek boyunun önemi yok.
Çünkü Kapalı Kızlar Daha Çok özeniyor Başka Şeylere 🤷🏻♂️
en gibi izlenim merak ediyosun mesela
kapalı kızlar çok güzeller ya
Açık
Kapalı kızlar
Çok beğeniyorum :)
Gülüşü güzel kızlar
Seksi kızlar
Ayağı güzel olan kız
Kapananilirsin
Ne icin kapaniyorsun
açık kızlar.