+1 yılGüzeli seçerim. Sadece dışı değil ruhu da güzel olacak. Lafımdan çıkmayacak bana evde 4 mevsimi yaşatacak. Çalışmayacak ben ona bakarım. Foto atamıyorum bir kapalı gördüm ki görmez olaydım gözleri beni benden aldı...
016 Yorumla- +1 yıl
Biraz zor benimle ama. Ben deistim araplara ve dinlerine sapık diyorum beni hakikaten sevmesi lazım. Herhalde inancını daha çok sever.
- +1 yıl
Deistim derken ne demek o
- +1 yıl
Tanrı'ya inanıyorum dinlere inanmıyorum
- +1 yıl
Allah'a inanıyor musun
- +1 yıl
Evet Tanrı'ya inanıyorum
- +1 yıl
Tanrı değil Allah. orada bı anlaşalım. Umarım doğru inaniyosun. Diğer dinlere inanmasanda olur İslam dini tek gerçek dindir
- +1 yıl
Tartışmaya gerek yok sizin inancınız ben inanmıyorum. Türkçesi Tanrı ben Türküm arap değilim.
- +1 yıl
Neyin tanrısına inanion ozmn?
- +1 yıl
Bizde türküz her Allah'a inanan Arap olmuyor
- +1 yıl
Seninle aynı Tanrı'ya yani aynı yaradana. Sen özel isim takıyorsun inancın gereği ben inançsızlığım gereği takmıyorum.
- +1 yıl
Zaten şu konuşmamız bile ne kadar kutuplaşmış olduğumuzun göstergesi aslında. Tahmin ettiğim gibi bu konudan ötürü mümkün değildir o yüzden güzelmiş der Tanrı sevdiğine bağışlasın der içime atar geçerim.
- +1 yıl
Yargılamak için asla demedim. Güzel birine benziyorsun Allah'ı tanimaman senin için bir eksiklik bı tanımaya çalışsan içindeki eksikliği doldurursun. Araştırirsin inşallah iyice🥰 - +1 yıl
Sağol o senin güzelliğin iyi günler ❤️
- +1 yıl
İyigecler 😊😊🌸🌸
- +1 yıl
Doğru Türkiye'de gece şu anda unuttum tatlı rüyalar 🙏🏻
- +1 yıl
Evet teşekkür ederim 😊🙏
En İyi Cevaplar
Esas namuslu olması ama şuda bir gerçek ki toplumumuzda kapalı kadınlara karşı bir kötü düşünce var mesela herkes şunu der açık olup terbiyeli olmqk kapalı olup terbiyesiz olmaktan iyidir ama neden açık kızlar hep terbiyeli rolda gösteriliyor da kapalı kadınlar terbiyesiz ahlaksI gibi gösteriliyor onu ben anlayamıyoruç nu karakter meselesi ama açık kalplilikle şunu söyleyebilirim ki açık kadının yüzde 50 si terbiyesizse kapalılarda yüzde 5 dir
14 Yorumla- +1 yıl
Önyargı yine insanlar yüzünden var. Söyleyen kişilere kızmıyorum. Çünkü gerçekten kapalı olup çok Ahlâksız olan da var. Açıklar onlara göre edepli kalıyor. Var bizim burada öyle insanlar ve açık arkadaşlarımla onlara göre çok iyi kalpli. Tabi kişiye göre değişiyor ama bu onyargida yine insanlar yüzünden
- +1 yıl
Kapalı acık farketmiyo dedginz gbi herşeyi yargiliyolar. Haklılar kapakların da kötüsü var açıklarında önemli olan kişinin kalbi
+1 yılhep kapalıları savunurdum genelde ama artık kalmadı eskidendi o mesela kapalı diye imam nikahı kıydığım kadın birde erzurumlu ama kaşar çıktı ilk geceden anladım
04 Yorumla- +1 yıl
Var öyleleri oyuzden açıklar daha iyi diyorlar desinler haklılar da..
- +1 yıl
yok yinede zancılık yapmam o iyi bu kötü diye zancılık en büyük günahlardan bilirsin tabi şu tiktokları gördükten sonra ha birde eskiden yabancıların yaptığını şimdi bizim bayanlarda yapıyor şu bedava nü şov yapan lar yani ortam tamamen bozuldu
- +1 yıl
Evet çok haklısın vala katılıyorum acık kapalı farktmez önemli olan kalp gzelligi , edebi.
- +1 yıl
kesinlikle bir debu konulara hele burada girmemek lazım bak bazıları dine karşı irde karışıyor ona kızıyorum isteyen kiliseye gider iseyen camiye hahama kimse kimsenin inancını eleştiremez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Moda & Stil konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAçık kızlar
10 Yorumla
+1 yılmeraba
şimdi bunu demek çok saçma olur
tabiki zevk meselesi biri kapalı der biri açık
mesela bende sevgilimin kapalı olmasını isterdim ama su ana kadar kapalı hiç bir kadınla sevgili olmadım
güzellik açısındam soruyorsa kimi kadınlar kapalıyken güzel açılımca çirkin duruyor10 YorumlaBana hangisi iyi geliyorsa onu seçerim. Kapalı olupta çok güzel olan kızlarda var. Acık olupta beton suratını tonlarca makyajla kapatan kızlarda.
14 Yorumla- +1 yıl
Var ama dışı çirkin olann içini de merak etmiyolar☺️☺️
- +1 yıl
Malesef☺️
- Moda & Stil konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılkapalı ama hakkı ile kapalı acıksa da usturuplu acık
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum buna 🙏
eski Türkler ve bugün hala öztürk kültürünü yaşatan Orta Asyalı Türkler gibi açık giyim diyecem. kapanma zaten özTürk kültüründe yeri olmayan bir kültür.
337 Yorumla- +1 yıl
Kapanma İslam dininin bir gereği. Biliyorsan tabi
- +1 yıl
Osmanlı hiç bı zaman şamanist deildi İslam'dan önceyse bilemem. Ama bugüne kadar hep müslüman olarak geldiler çok şükür
- +1 yıl
Hım olabilir neyse 😊😊
- +1 yıl
Öz Türk kültürünün islamla hiçbir alakası yok. islamın tarihi Türk kültürünün ve varlığının tarihine kıyasla dün doğmuş bir bebek kadar kısa kalır. Türkler, Sibiryadan çıkmış ve Orta Asyaynın geneline hakim olmuş bir ırktır. Öz inancı KÖkTengri (Tanrı) ci şaman inancıdır. Güneye inen, yani bizimki gibi çoğrafyalara yayılan Türkler hem hristiyan hem müslüman (araplarla temastan kaynaklı) olmuştur. Fakat hala ÖzTürk çoğrafyasında asıl Türk inancını yaşatan şamanist Türkler yaşar. Bu arada Müslüman olarka geçen Orta Asya Türk ülkleri bile başörtü takmaz pek.
- +1 yıl
Orta Asya oğuz boyları kamlarla paganizmle yönetilirdi. Uygurlar Manişeyzm'i benimsediler. Türkler anaerkil kabile yaşamından gelirler. Yoksa burası da arap ülkesi olurdu parmağınızın ucu gözüktü diye sizleri de taşlayarak öldürürlerdi diğer şeriat ülkeleri gibi. İslamiyeti sevip sayın inanıyorsanız bu normaldir ancak bilmiyorsanız Türklük ne demek yorum yapmayın Türklük hakkında yoksa cahil konumuna düşersiniz. Ben anlatayım. Türklere islamiyet boyun eğdirerek ya kelime-i şehadet ya da ölüm diyerek kabile liderlerini palalardan geçirerek "barış dini" aşılayan da araplardı. Pala ile kafa keserek barış getirmek hakikaten pek sevgi pıtırcığı bir eylem. Aynı araplar Osmanlı devleti aliyesine de hıyanet ettiler İngilizlerle anlaşıp. Bugün Suudi Arabistan dediğiniz yer Amerikan mandası. Inanıyorsunuz ama tam olarak neye inanıyorsunuz? Biliyor musun peygamberin eşi Ayşe 6 yaşında nikahlanıp 9 yaşında gerdeğe girdirildi. Şöyle düşünün 3 büyük kabul edilen din 3ü de arap yarımadasına indi. Eğer dinler gerçekse neden sürekli buraya indi? Çünkü araplar her birkaç yüzyılda sapıtıp cozutan bir millet. Biliyor musunuz Afganistan da Müslüman ama baça bazi dedikleri bir eylemi hepsi yapıyor. Para karşılığı küçük erkek evlatlara tecavüz ediyorlar. Bu sapıtmışlıkları ya bilmiyorsunuz ya da göz ardı ediyorsunuz. Dinlere inanın da körü körüne inanmayın bir bakın bu din doğruysa indiği ırklar neden böyle sapkın diye sonra Türklüğün neden anaerkillikten geldiği ile bağdaştırın. Türk kültüründeki kadına değer at avrad silahtan gelir 3 cengiz han kanunu. Araplara kalsa sizleri her gün yakarak öldürürler. Iyi araştırın bilmeden konuşmak cahilin işidir. Iyi geceler.
- +1 yıl
Bu kadar detaya girmsek herkesin bilgisi inancı kendine tâbi. bu kadar bilgi sahibide değilim. Tek bildiğim Türküm bayragi mi vatanımı seviyorum. Ve Allah'a şahadet ediyorum. Şükürler olsn. Bukadar irdelemyin bnce 😊😊
- +1 yıl
Amacım bilgilendirmek canısı özellikle tekrarladım birkaç defa inancınıza saygı duyuyorum. Irdelemekten korkmanızı da anlıyorum gerçekleri görmek sizi dinden uzaklaştıracak diye korkuyorsunuz yüzleşmek istemiyorsunuz. Saygı duyuyorum zaten Dünya kıyamete yaklaşıyor çok da mühim değil yakında topyekûn yok olacağız. Ölünce görürüz siz cennete gidersiniz ben arafa el sallarım size karanlıktan 😅👋🏻
- +1 yıl
@Hanicancan tebrik ederim. eline emeğine sağlık. ben bıkıyorum bazen anlatmaktan böyle ama anlatarak en azından bilgiye ya da araştırmaya açık insanları teşvik ederiz daha fazlasını öğrenmeye. Türküm diyenin kendi tarihini bilmemesi de ne içler acısı. @Hilypoyraz inanç işi tamam, kimse karışamaz ama Türksen tarihini ve gerçeklerini bilmek, öğrenmek gerekmez mi? bilgi bambaşka bir şey inanç bambaşka.
- +1 yıl
Sağolun 😁 @koçgızı
- +1 yıl
Bilgi öğrenmek tabi çok gzel ama gündemimiz hep farklı öğrenmeye zaman mi kalıyor. Korkmuyorum arastrmaktan ne çok insan var dinsiz olup araştırıp en son İslam'ın güzelliğine kendini kaptıran. Hanicancan bey dilerim sizde araftan çıkar İslami dosdoğru seklde kavrarsinz. Sadece kuranı okuyun ve anlayın bütün soru cevaplarınız orada 😊
- +1 yıl
@Kocgizi :
önemli olan detaylı bilmek değil yaşadığın toprağa saygı duymak ihanet etmemek bosuna bukadar yorum yaparak yormayın kendinizi. - +1 yıl
Ben 6 din kitabı okudum Kur'an dahil olmak üzere Hily hanım en nihai kararım budur. Oruç tutuyorum mesela o benimsediğim bir şey. Ben biraz dahw farklı bir deistim.
- +1 yıl
Evet farkettim inanıyorsun ama bı eksiklik var
- +1 yıl
yorulsak da üzülmüyoruz, yazılan bu bilgiler havaya karışmayacaktır. birileri muhakkak görecek :) sizin yazdıklarınızı da okuyacak kendi tartısında doğruyu yanlışı ayıracak. ben inançla tartışma olmayacağını öğreneli çok oldu. amacım sadece bilgiyi hak edenlere ulaşmak. güzel sabahlar olsun :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim bilgi öğrenmek her zaman gzeldir. Ama çokta kurcalamamak gerekir Hayırlı sabahlar
- +1 yıl
Bana saat öğlenden sonra 6:30 siz gacılar gece kuşusunuz :)
- +1 yıl
Evet bncede 😂 olsun farklı fikirlerde buluşmak da gzel vala sizin yüzünzden oyalandm laf yetistrecem diye sabah erken kalkcam bide size smdiden iyigecler bn kaçtım😂🌸
- +1 yıl
Iyi uykular ❤️👋🏻
- +1 yıl
Abd'de yaşıyorum
- +1 yıl
Sağolun 😁 özünü inkar eden manipüle edilir asimile ve köle olur. Ben 8% kürd, 15% laz, 30% çerkes ve çeçen, 47% Türk'üm. Bilmek iyi şey :)
- +1 yıl
Beyza bana özel mesajdan yardırıyor biz cahilmişiz 😂
- +1 yıl
@Hanicancan sizde bize cahil dediniz o ne olacak? Evet cahilsiniz ama bu cahilik bir şey öğrenmemizden değil yanlış bilgiler öğrenmenizden geliyor
Ayrıca kendinize yedirmemişseniz ki buraya gelip benim hakkımda buradan yorum yapıyorusun bu devirde sadece siz bilgili değilsiniz sizden ve benden daha bilgili olanlarda var o yüzden herkes oturduğu yerde ne yazarsa yazsın ve yukarıda o diğer kadına bir şey anlatmayacağım bildim içinde peki dedim geçtim ama bu kabullendim anlamına gelmiyor de size bir şey anlatmayacağım da bildiğim için Detaya girmiyorum bile - +1 yıl
Direk engelledim bende ne öyle bir sabır ne de vakit var 😂 eğitim sisteminin yapamadığını ben yapamam.
Ne fark eder benim için? Hiçbir şey. Ayrım yapamayacağım
20 Yorumla
+1 yılacik veya kapali onemi yok onemli olan zekasi dusunceleri fikirleri
10 Yorumla
+1 yılAçık. Ama şu var huyu güzelse kapalı, açık ayrımı yapmam. d
10 YorumlaKapalı bütün sevgililerim kapalıydı ve hepsinin yeri ayrı güzeldi 😇
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılAçık kapalı olarak değil, Allah'ın emir ve yasaklarına uyarak yaşayan kızlar benim tercihim.
10 Yorumla giyime göre ayırmam konusur davranısa karaktere göre kararverirrim
guzellik cekicilik zaten acıkkende kapalıykende olur
00 YorumlaFark etmez ama kapalı olacaksa illaki 4x4 lük karakteri olmalı
02 Yorumla- +1 yıl
Kimse 4 4luk değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapali bence
Kapali hazineyi acmak daha guzel 😇
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSende o hazinelernsin😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık kapalı fark etmez. Aklı, zekası, özgüveni ve karakteri olsun yeterli.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 818 cevap paylaştı.
+1 yılİstisnasız açık.
Benim ortamım hayat görüşüm kapalı bir kadına uygun değil. Hiç bir şekilde anlaşamam00 Yorumla
+1 yılKapalı kızlar içinden ne çıkacak belli olmuyor daha heyecanlı 😉😉
00 YorumlaTesettürlü , tabi o tesettürün manasını bilip layığı ile taşıyabiliyorsa.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılne için seciyoz? her açık aynı değil her kapalı aynı değil.
10 Yorumla İnsanları bu şekilde ayırmamak lazım
12 Yorumla- +1 yıl
Asla ayırmam merak ettim soruyorum benm bir sürü açık kız arkadslarim var hepside aşırı gzel çok da seviyorum hepsini
+1 yılSiyahlı sen değilsin değil mi
13 Yorumla- +1 yıl
Soruda paylaştığım foto ben deilim
- +1 yıl
Anladım çok tatlı bir kız kapalı açık diye ayırmak doğru değil bence ilk görüş çekim beğenmek falan önemli.
- +1 yıl
Öyle tabi😊😊
Öyle bir ayrımım olmadi hiç ama aşırı açik istemem o garanti
10 Yorumla@Hilypoyraz hangisini ister düşünürsen o dur bence
00 YorumlaKapalı tercihim ama halen bulamadım bulsamda evlensem
00 YorumlaHiç fark etmez. İçi güzel olsun yeter ki. Çok da açık olmayacak tabi ama her türbanlı edepli dindar olmadığı gibi her başı açıkta dinsiz edepsiz değil. Allah herkesin gönlüne göre versin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangisi guzelse o acik ya da kapali diyr ayrimim yok ama bazi kapalilar o kadar gizemliki istememek zor
10 Yorumla
+1 yılKapalı derim başkada bişey demem
10 YorumlaTeşhirci olmayanı hazinesini gşzli tutanı
10 YorumlaBazı kapalı kızlar gerçekten çok güzel
10 Yorumla
+1 yılFarketmez beni sevsin yeter
10 Yorumla
+1 yılAslında farketmez awwww
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendine göre guzeligi çekiciliği var
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılBuna göre seçim yapmazdım.
10 Yorumla
+1 yılAçık :/
29 Yorumla- +1 yıl
Hani kapalı kızlarla tarikat kuruyodun sen
- +1 yıl
O ayrı sjsjsjjs
- +1 yıl
Peki peki
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
İnanmıyosun ya peki hayatın da buna göre mi düzenli yoksa sıkışıp kalmış mısın @KaanArducc
- +1 yıl
İyi soru, sıkışıp kalmış
- +1 yıl
İşte Coğrafya kader bende öyleyim :)
- +1 yıl
Anladım zaten hehehe
- +1 yıl
Kim öyle değil bu ülkede
Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. seven için fark etmez
10 Yorumla
+1 yılBu sorunun yapılması doru değil
01 Yorumla- +1 yıl
Merak sadece yanlış anlamayın
+1 yılNiye ayırıyorsunuz? Hemcinsiniz?
01 Yorumla- +1 yıl
Ayırmak değil merak ettim soruyorum Neden ayırayım?
sağdaki de kapalı sayılmaz
05 Yorumla- +1 yıl
Pardon da neresi açık?
- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Sadece makyaj demek de doğru olur mu vücut hatlarını belli eden ve yırtık pontolon giymesi nasıl bunları görmezden geliyorsun ki @Hilypoyraz bir kismi tenzih ederek söylüyorum artık hakkıyla kapanan kişiyi bulmak görmek pek mümkün değil
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHErkes kendıne yakısanı ıster
00 Yorumla Genellikle açık ama kapalılardan da güzeller var
00 Yorumla
+1 yılKapalı seviyorum zaafım var
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstekli olsun da ister açık olsun, ister kapalı..
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılKapali sana sksi geliyor
00 Yorumla
+1 yılKapalı senin gibi
10 YorumlaModa & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç böyle bir ayırım yapmadım, yapmam da.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılYa ona cok fazla takilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılİkiside
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAçık
20 Yorumla Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Açık bence
20 Yorumla
+1 yılAçık <3
20 Yorumlakapalı
20 YorumlaKapalı kızlar daha güzel.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılAçık kızlar
20 Yorumla - Moda & Stil konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılAçık kız güzel seksi olanı seçerim
10 Yorumla
+1 yılİkisi de bakmadigi icin secemiyorum
00 YorumlaÇok güzel giyinen kapalı kizlar var mesela çok hoş
10 YorumlaModa & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. Kapalı kızlar net
10 YorumlaBu konu tartışılmaz
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kızlar
10 Yorumla 2, ser kilo alayım
00 YorumlaC beyni olan
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım