Merhaba bir süredir düzenli bir ilişki içindeyiz, ailelerle tanıştık, yakın zamanda aileler bir araya gelecek nişan düşünüyoruz. 3 yılı aştı, bu ilişki biz yakınlaştık ve biraz ileri gittik, öpüşmenin ilerisinde bir yakınlık yaşadık, bu durum beni bunalıma soktu, daha önce yaşamadığımız birşeyi, bahsettiğim fiziki temas, cinsel beraberlik değil. Ön sevişme gibi bir şey. Bu durum beni rahatsız etti kendimi çok kötü yalnız hissediyorum, dinen sabah namazına kalkan birisiyim, Utanç içinde ve iğrenç bir duygu yaşıyorum, bu durum aşağı çekmeye başladı içime kapandım tevbe ettim, inşallah birdaha böyle bir şey yapmayacağım, evlenene dek, bu durumu günümüz kadın ve erkekleri gibi normal karşılaşılamıyorum, kendimden utanıyorum normal görme kendimi cezasız bırakma gibi bir fikrim yok, kendime bunun cezasını acil vereceğim, nefsimi terbiye için, Müslüman olduğumuz için, dinen doğru bulunmadığından, Kuranı okuyan birisi olarak pişmanlık azap içine girdim, zina yapmış gibi acı çekiyorum, Bu durumu nasıl atlatırım bilmiyorum ayrılma düşüncesine girmek üzereyim aklıma ayrılmak geliyor Okadar kötü hissediyorum, Allah rızası için, öneriniz nedir, bu duyguyu yaşayan birisi varsa nasıl atlattı, bana dokunması haram olduğunu bildiğim için, düşündükçe beni perişan ediyor uykularım kaçıyor, erkek kadın farketmez, yardımcı olacak birisi var mı
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılık piskolojisi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar