Yardım Edin Kalp Sıkışması ve Acıması?

S. A iyi geceler herkese buraya actigim üçüncü konum kalp ile ilgili Az önce kalbim iki defa üst üste sıkıştı ve ardından kalbim sıkıştıkça acimaya başladi sanki damarlar 3 saniye tıkanıp tekrar açılıyor aynı bıçak batmış gibi oluyor bugün iş yerinde çalışırken sol Kolumda ağrı uyuşma ve karıncalanma vardı daha önce de konu açmıştım panik atakla ilgili iki farklı kardiyoloji doktoruna gittim Bir şey çıkmadı kalple ilgili bütün testleri yaptılar EKG, efor testi, kan tahlili (troid felan) kalp kalp ultrasonu, 24 saat holter EKG, bu testleri yaptılar inanasım gelmedi ani kalp krizi geçirme korkusu var ölüm korkusu var gece uyuyamıyorum daha sonra yine göğüs doktoruna gittim orada da SFT , röntgen, tomografi , kan tahlilleri, yaptılar hiç bir şey çıkmadı mide ilacı kas gevşetici krem verdi ama kalbim sıkışıyor bıçak ucu gibi batma oluyor kardiyoloji doktor ondan sonra psikiyatri doktoruna gittim panik atak olmuşsun dedi antidepresan ilaç verdi ama şikayetlerim hala devam ediyor kalbimde Aniden gelen sıkışma acıma hissi kriz geçirmekten korkuyorum ve Ölmekten korkuyorum Kalbimin üstünde yanma içeride Gaz sıkışması sürekli endişe kaygı kimi şikayetlerim hala devam ediyor Lütfen yardım edin tekrar iyi geceler
Yardım Edin Kalp Sıkışması ve Acıması?