Aşk acılarını, kırgınlıklarımızı ve kalp kırıklıklarınız umursamayarak atlatabilir misiniz? Bununla alakası yok diyenler olursa peki siz nasıl kurtuluyorsunuz bu duygudan?

Aşk acılarını, kırgınlıklarımızı ve kalp kırıklıklarınız umursamayarak atlatabilir misiniz? Bununla alakası yok diyenler olursa peki siz nasıl kurtuluyorsunuz bu duygudan?
Kimseye gerçekten kalbini kıracak kadar güvenmemeli insan... her zaman ihtimal dahilinde bir açık kapı bırakmalı... umusamazlik yerine kendi kendini tedavi etmeyi öğrenmeli ki her hatadan ders çıkarıp kimseye mahkum ya da muhtaç olmadan yoluna devam etmeli..
Yaşadığın şeyi sıradan sayıp etkisiz hale getirilmesi lazım ve öyle hissettiren insanı da yok sayacak kalbini de gereksiz insanlar yüzünden harap etmeyeceksin bu kadar basit 👍🏻
İster istemez oluyor ya yapıyoruz vala ama atlatıyoruz da bir şekilde
Kırılmak elbet zordur insanı cittiye alacak kadar sevmeyin inan hiç kırılmazsınız 😊🤗
Kalp kırıklarının oluşmama sebebi diyebiliriz daha çok
Bazen daha farklı ama.. kırıldıktan sonra umursamamayı yapabilirsek başarılı 😇
Ondan kırılmayan kalbim var demek akskdkdlflflgl
Nasıl başardın bunu 😂
Kodum bozuk ajskdkdkfkfkf
Bana da ver o kodu 😂😂
Hemen yazılımcıma yönlendiriyorum ajskskdkdkdkfkfkf anneeeeeee
Sana zahmet 😂😂
İki teşekkür daha 🥳:)))
Daha gelebilir 😂
Şımartıyosun hahahahahshxjd
Hakkın ama bunlar😇 hem şımar biraz ne olacak 😇
Cevap
2Cevap
Evet, gayet de etkili oluyor.. Sorun şu ki; her isteyen hadi bugün umursamaz olayım diyip umursamaz olamıyor maalesef.. Yapısında, hamurunda olmalı bu duygu..
Olmaz çünkü kırgınlık geçmez
Evet. Kesinlikle...
Söyle o zaman 😇
Söylesem ne fayda değil mi? Herkes hayata kendi penceresinden bakar... Bu yüzden susmak ve umursamamış gibi yapmak en iyisi 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?