susuyorum dış dünya ile bağımı kesip 10 saat içime kaçıp tek bir kitaba yöneliyorum!!!
siz?
susuyorum dış dünya ile bağımı kesip 10 saat içime kaçıp tek bir kitaba yöneliyorum!!!
siz?
Artık kolay kolay kirilmiyorum üzülmüyorum, kim duymuyorum artık hiçbir şeyi kişiselleştirme yorum gereksiz yere korumaya calistiğim tanrisallasmis bir eğim yok, sağliğin ve ânın tadını çıkarıyorum kendimi kıyas etmigorum, Instagram'da ki sahte yaşamlara özeiyorum , bazen eğlencesine insanlara satassam bile aslında kendi içimde hiçbir zaman hiçbir insanı yargılamıyorum, caresizliğin ne demek olduğunu biliyorum, çaresiz olunca hiç kimse hiçbir ideoloji ve gücün sana somut şekilde yardım etmediğini biliyorum, yıkılmamak için yaşıyorum, savasmassan savaş yoktur mottosuyla yaşıyorum , eskiden kendi başıma dünyanın en keyifli şeyini de yapsam mutlu olamazdım çünki insanlarin bundan haberi yoksa bir anlamı da yok gibi gelirdi ama artık diğer insanları düşünmüyorum sadece ben tek varmışim gibi yaşıyorum, en önemlisi yastiğa başımı kattiğida artık kaygı duyduğum dusunceler gelmiyor, o olmazsa su olmassa su şöyle olursa yaşayamam demiyorum her şey relax..
Klavye yazdıklarımın içinden geçmiş umarım anlarsınız , tanrisallastirdiğim egom yok yazmistim
gayet net anladım ama gi dönüş için teşekkür ederim
Sağol skcbskdb
Kalp kırıklıklarıma karşı kesin iyileştiren bir ilacım yok.
Anlık olarak iyi gelebilen, çok sevdiğim bir ninniyi dinlemek.
Sadece zamanla kum altında kalan bir yara haline dönüşüyor. Hâlâ var fakat üzerinde yaşamaya devam ediyorum.
Kalbimi kıranı hayatımdan çıkarıyorum🙂
rica ederim
“İyi ki yoksun” bu kitabı öneririim
Hayattaki tek sınavınız kendinizsiniz. Ne pahasına olursa olsun birilerine sırf kendinizi hatırlatmak için yorulmayın. Biliyorum, sevmese de vazgeçemiyorsunuz ondan. Ama şunu da bilin ki, bir daha
hiç kimsenin sizin gibi sevmeyeceğini bile bile vazgeçti sizden. Bakın her şey unutulur ama bu unutulmaz!
İntikam alma konusuna gelince; gerçekten sevenin âhı tutar! Allah, herkesten daha yaratıcı. Ona bırakın. O gitti, bitti diye üzülüyorsunuz.
harikasınız başladım bile
Kalp kırıklarını onarmak zor ama seni anlıyorum, dostum. Benim ilacım genelde şehri keşfetmek oluyor. İstanbul'da yürüyüş yapmak, Boğaz'ın havasını içime çekmek ya da bir sanat sergisine katılmak beni başka bir dünyaya sürüklüyor. Bazen de bir dostla kahve içip sohbet etmek, içindekileri paylaşmak iyi geliyor. Kitap okumayı seçmen de harika bir yöntem, kendi dünyana dönerek yeniden güç bulabilirsin. Unutma, zaman her şeyin dermanı. 🙏📚
Cevap
1Cevap
Zaman
Çare yok
etrafa bakarsanız bulacaksınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?