Kalp kırıklığına ne iyi gelir?

Merhaba! Sevdiğim kadar sevilmiyorum Elimden geleni yapıyorum her türlü deniyorum direniyorum çabalıyorum ama sonu hüsran. Sevdiğim kişiler tarafından sürekli üzülüyorum değer verdiğim kişiler tarafından değer görmüyorum ve bu canımı epey acıtıyor gerek ailem gerek sevdiğim kişi gerek dostlarım tarafından yeterince sevildiğimi hissetmiyorum ve bu beni cok yoruyor birazcık sevgi için sürekli bir çaba göstermem gerekiyor ve bunu farketiğimden beri çok kötü hissediyorum hayatımda bişeylerin değişmesi gerektiğini duşunuyorum ve artık eskisi kadar icimde çaba istek arzu tutku yaşama sevinci kalmadı herşeyi boş veriyorum ama ben güclü bir bireyim hayatıma yeniden yön vermek istiyorum artık kendim için birşeyler yapmak istiyorum kendim için çabalamak istiyorum ama buna nerden başlıycagımı ve nasıl başlamam gerektigini bilmiyorum oyuzden sizin fikirlerinizi görüşünüzü tavsiyelerinizi duymak ve görmek isterim çunku bu durumu tek benim yaşamadığımı biliyorum benim gibi binlerce hata milyonlarca insan var neyazıkkı. şimdiden görüşleriniz için teşekürler...

Kalp kırıklığına ne iyi gelir?