Kötü bir arkadaş mıyım?

Arkadaşlar ben bu aralar psikolojik olarak iyi değilim özgüven problemi yaşıyorum insanlar ile rahat konuşamıyorum sosyal ortamlarda geriliyorum, terliyorum, heyecanlanıyorum sanki herkes benim tipimi yargılıyor gibi hissediyorum dikkat çekici bir tipim var omuzlarım genis baya spor yapıyorum 1.90 ım ama bunları dedim diye kızlarla aram iyi zannetmeyin 1 aydır binbir türlü flört uygulamasındayım asla bir doğru düzgün bir match yok yani kızlarla aramda pek iyi değil. Değişik bir tipim var özetle dikkat çekiyor ama iyi mi yoksa ucubik mi çözemedim ama sadece problemim bu değil benim aşk hayatım yolunda gitmiyor 1 tane düzgün flörtüm olmuyor ama arkadaşlarım kızdan kıza koşuyor her hafta yeni güzel bir kızlalar ve böyle inanılmaz yakışıklı insanlarda değiller kız arkadaşlarım var onlar da benim bu durumundan dolayı dalga geçmeye başladılar o kadar güzel değiller ama onlar da erkekten erkeğe koşuyor hatta reklam teklifi bile alıyorlar. Arkadaşlarımı seviyorum ama hepsinin hayatında her şey çok iyi giderken ben bir tek aşkta istediğimi elde edemiyorum ve bu bana çok batmaya başladı bir yandan haberlerine sevinirken bir yandan da sinir oluyorum benim yaşadığım duyguları da keşke yaşasalar arada diyorm çirkin doğdum belkide o yüzden ama nolursa olsun herkesin istemediği kadar flörtü var bir benim yok onlarjnda benim yaşadıklarımı yaşamasını biraz da olsa istiyorm bu beni kötümü yapar
Kötü bir arkadaş mıyım?