Güncellemeler
+1 yıl
kavga yanlış anlamadan çıktı arkadaş hoca gelmiycek anladı bende ben seninle konuşmak istemiyorum dedim sonra kız benim üstüme yürüdü sonra tokat attı olayı üniversite müdürü fark etti odasına çağırdı konuşmak için ben olayın etkisiyle ağlamıştım kız şov dedi müdürü kandıracağını sandı ama
Güncellemeler
+1 yıl
özür bile dilemedi ama onun hakkında konuşmama rağmen derste bile tip tip bakıyordu bazen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sana ya takmış ya da kafasından silemiyor eski yaşanılanları. Bence bi aracı ile haber gönder pişman olduğunu özür dilemeye hazır olduğunu bildir
hayır ben bidaha özür dilemem asla beni parasızlıktan dalga geçti düzgün konuşamıyormuşum ondan vurdu ben onunla ölsemde barışmam üstüme kadar yürümüş insana
O mu sana sen mi ona vurdu?
o bana vurdu
İnsan düzgün konuşamıyor diye birine vurur mu? Dengesiz mi ne
yanlış anlamadan tokat yedim
Neden karşılık vermedin peki
ona pişmanım
Geçmiş olsun o kız senden özür diledi mi peki
yoo dilemedi
Güçlü dur karşısına o senin bakışlarından korksun
ben zaten gücüçlü duruyorum
Bu kabullenilebilexek bir durum değil a*k tokat nedir ya
ben kabullendim mi hayır ama eğer bidaha uğraşmaya kalkarsa olacaklardan ben sorumlu değilim
Hırsını alamamış anlaşılan ondan öyle tip tip bakıyo
bidaha bana sararsa fena uğraşırım
Neden kavga ettinizki
kavga yanlış anlamadan çıktı arkadaş hoca gelmiycek anladı bende ben seninle konuşmak istemiyorum dedim sonra kız benim üstüme yürüdü sonra tokat attı olayı üniversite müdürü fark etti odasına çağırdı konuşmak için ben olayın etkisiyle ağlamıştım kız şov dedi müdürü kandıracağını sandı ama
Saçını yolsaydın keşke kızın nie tokat atmasına izin verdinki
kapalıydı kız
Daha iyi ama taktik verim kavga etmeden önce. Kendi saçını topla ondan sonra onunkini yol açık kapalı farketmez bende kızlar tuvaletinde bir kızın saçını yolmuştum
kız bana diyor konuşmayı bilmiyorsun diyor hem üstüme yürüyor hemde kızım diyor varoş kız
Tam Bi keko konuşması aranız bu olaydan önce nasıldı
zaten aramız iyi değildi kavgadan sonra daha kötü oldu
Aman şımarık kız profili boş ver canım lise mi bu ünv mi
üniversite
Bırak boş ver knk kızı geçen senede aynı fakülteden Bi kızda bana kafayı takmıştı ama onunki kıskançlıktı seninki de belki ondan olabilir
kız valla benim neyimi kıskancak ya
Kapalı nede olsa bilmiyorum
sorun yok
Hedef sensin
niye napıcakmış
Seni yapcaklar işte
kız arkadaşımdı