Sevgilimle dışarı çıkmamı istemediği için kavga ettik kafam çok karışık nasıl davranayım bilmiyorum. Bir gün öncesinde kuzenimle dışarı çıkıp alışveriş yaptık, kuzenim biraz onaylamadigimiz biri olduğu için hosuna gitmedi onunla bir yere gitmeni istemiyorum dedi ben de aşkım iyice kötü belledik kuzenim sonuçta, yanlış bir durum olsa gitmem vs dedim sorun yapmadı gittim güzelce bir şey demedi
Ertesi gün , en yakın arkadaşımla 2 aya yakındır bulunmadığınız için beni buluşmaya cagirdim
Bunu söyleyince yeter çıkma dedi biz ikimizde daha mütevazı insanlarız, biraz daha münazaralar yaşamaya çalışıyoruz ama malesef çevrem arkadaşlarım bana göre biraz farklı ben daha ağır bir insanım hani öyle söyliyim
Ama çevremi seviyorum ve her insanin yapısı bir olmaz ozaman kimseyle konusmayayim , çok saçma olurdu
Her neyse ben de direttim buluşmak istediğimi ilk defa izin vermedi , ben de yalan söyledim ve gittim :(
En son görüşürüz gitmiyorum yazdım
Gece iyi geceler yazdı cevap vermedim sabah Uyanması için ben arıyorum yine aradım ertesi gün uyandım yazdı cevap vermedim ogün geceye kadar ilk defa hiç yazismadik gece iyi geceler yazdım o da sanada yazdı
Sabah yine aradım günaydın yazdı cevap verdim nasılsın iyiyim vs yaptık allah iyilik versin yazdı xkdnkzkks ben de amin cümlemize yazdım amin yazdı
Böyle. konusmamiza sinir oluyorum geri adım atmiyo ve çok sınırimi bozuyo sizce ne yapmalıyım
Ertesi gün , en yakın arkadaşımla 2 aya yakındır bulunmadığınız için beni buluşmaya cagirdim
Bunu söyleyince yeter çıkma dedi biz ikimizde daha mütevazı insanlarız, biraz daha münazaralar yaşamaya çalışıyoruz ama malesef çevrem arkadaşlarım bana göre biraz farklı ben daha ağır bir insanım hani öyle söyliyim
Ama çevremi seviyorum ve her insanin yapısı bir olmaz ozaman kimseyle konusmayayim , çok saçma olurdu
Her neyse ben de direttim buluşmak istediğimi ilk defa izin vermedi , ben de yalan söyledim ve gittim :(
En son görüşürüz gitmiyorum yazdım
Gece iyi geceler yazdı cevap vermedim sabah Uyanması için ben arıyorum yine aradım ertesi gün uyandım yazdı cevap vermedim ogün geceye kadar ilk defa hiç yazismadik gece iyi geceler yazdım o da sanada yazdı
Sabah yine aradım günaydın yazdı cevap verdim nasılsın iyiyim vs yaptık allah iyilik versin yazdı xkdnkzkks ben de amin cümlemize yazdım amin yazdı
Böyle. konusmamiza sinir oluyorum geri adım atmiyo ve çok sınırimi bozuyo sizce ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben olsam izin almam sadece haber veririm.. anam mıdır babam mıdır ki ondan izin isteyeyim.. kimseyi kisitlamaya hakki yok
Ya öyle ama bisekilde sevince insan kabul. etmek zorunda kaliyosun :(
Ne kadar konussam boş 🤷♀️ sevginin öyle bir sey olmadığını ancak yasayinca görebiliyor insan
Anlıyorum seni her şeyin farkındayım ama bırakmakta öyle kolay bir şey değil en başta dedimki sen de çok fazlasın sinirle bunu söyledim telefonu kapatıp ben böyleyim gibisinden bi mesaj yazdı bunu bil buna göre karar ver hani blöf değil çok ciddi ben de kabul ettim çünkü seviyorum ama bilmiyorum ilm. kez bu kadar sorguladım bu durumu çok zor bir mesele
Herseyi kabul eden taraf sürekli sen olma.. eger oyle yaparsan bu ilişki senin onu idare edebildigin yere kadar gidecek.. elbet birgun yorulup isyan edeceksin... bir gunde sen beni idare et , bir gumde sen beni alttan al orta yolu bul diyeceksin... tek bi tarafin cabasiyla bir yere kadar yürür. "Ben böyleyim işine gelirse devam et" demek kadar itici bisey yok.. bu ilişkinin kölesi sen misin
Tam olarak o evrendeyim sanırım
Bu sefer ben adım atmayacağım ama ne yapacagimi da bilmiyorum icim çok huzursuz böyle olmaya dayanamıyoruz ikimizde o da huzursuz biliyorum ama şu an farklı sorunları var onun yanında olmak istiyorum ama onun adım atmasını istiyorum
Belki şu an bu meseleyi affedip görmezden gelmek zor bir şey değil ama zor olan ve sorun olan bunu sürekli yapması ve ilk adımı senden beklemesi en böyleyim İşine gelmiyorsa çık git demesi... eger bunu söyleyebiliyorsan seni kaybetmekten zerre kadar korkmuyor demektir. Bunu bizzat yaşadığım için söyleyebiliyorum.. ne zaman ki Ben kararlı davrandım ve idare etmekten vazgeçtim o zaman da hep diğer sorunlularının arkasına sığındı... yok aslında benim şöyle bir sorunum vardı da o yüzden öyle yaptım da diyerek saçmalar gönlümü alırdı...
Izin isteme sende, izin istemek de neyin nesi sen çocuk musun?
Izin istemedim hicbir zaman , her an mesajlasiyoruz mesela diyorum ki zehra yazdı simdi dışarı çıkalım diyo gibisinden o kendi kendine izin olayına giriyo bunu çok fazla yapmiyo bulustugum kişiyle alakalı birazda ,
En sevmedigim erkek modeli
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!