SEVGILIMLE TARTIŞTIK 'NE YAPMALIYIM?

Sevgilimle dışarı çıkmamı istemediği için kavga ettik kafam çok karışık nasıl davranayım bilmiyorum. Bir gün öncesinde kuzenimle dışarı çıkıp alışveriş yaptık, kuzenim biraz onaylamadigimiz biri olduğu için hosuna gitmedi onunla bir yere gitmeni istemiyorum dedi ben de aşkım iyice kötü belledik kuzenim sonuçta, yanlış bir durum olsa gitmem vs dedim sorun yapmadı gittim güzelce bir şey demedi
Ertesi gün , en yakın arkadaşımla 2 aya yakındır bulunmadığınız için beni buluşmaya cagirdim
Bunu söyleyince yeter çıkma dedi biz ikimizde daha mütevazı insanlarız, biraz daha münazaralar yaşamaya çalışıyoruz ama malesef çevrem arkadaşlarım bana göre biraz farklı ben daha ağır bir insanım hani öyle söyliyim
Ama çevremi seviyorum ve her insanin yapısı bir olmaz ozaman kimseyle konusmayayim , çok saçma olurdu
Her neyse ben de direttim buluşmak istediğimi ilk defa izin vermedi , ben de yalan söyledim ve gittim :(
En son görüşürüz gitmiyorum yazdım
Gece iyi geceler yazdı cevap vermedim sabah Uyanması için ben arıyorum yine aradım ertesi gün uyandım yazdı cevap vermedim ogün geceye kadar ilk defa hiç yazismadik gece iyi geceler yazdım o da sanada yazdı
Sabah yine aradım günaydın yazdı cevap verdim nasılsın iyiyim vs yaptık allah iyilik versin yazdı xkdnkzkks ben de amin cümlemize yazdım amin yazdı
Böyle. konusmamiza sinir oluyorum geri adım atmiyo ve çok sınırimi bozuyo sizce ne yapmalıyım
SEVGILIMLE TARTIŞTIK 'NE YAPMALIYIM?