BARISIR MIYIZ NE YAPMALIYIM?

Arkadaşlar ben le... yenim gerçi bu durumda bir şey değişir mi bilmiyorum. Yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var ayrıl barış sürüyor ama sürekli o benden ayrılıyor peşinden koşuyorum yazıyorum sürekli ama sorunlar asla büyük nedenler olmadı ihanet yalan tarzı şeyler olmadı onu bunalttigimi çok soru sorduğumu söylüyordu her şey iyi gidiyordu yine 2 gün sürekli bunaltma beni demişti gece 1 gibiydi nerdesin gecmed8n mi yoksa bar kulüp tarzı yerlere mi gittin yazdım bu ne sorgu sual üst üste yazma bana dedi hiç bir şey yazmadım kime yazdın cevrimici olup dedi kimseye yazmadım mesajına baktım dedim sonra uyuyakalmisim sabah uyandığımda engellemişti sürekli yazdım peşinden koştum yine engeli kaldırdı ama ilişkimiz bitti diyor üzülmüyormus gibi umursamiyormus gibi 3 gün önceki o değil sanki bu döngüleri yaşıyoruz sürekli ama ben çok yipraniyorum dün hastanelil oldum uzuntuden yemek yiyemiyorum kendime odaklanamıyorum ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
İnsan kendini kaybediyor gerçekten cevremdekiler xen böyle bir insan değildin demeye başladılar sürekli keder dert sıkıntı hiç mi düzelme şansı yok hala bir umut arıyorum bu insan ne istiyor benden tam olarak ne bekliyor duygu sömürüsü yapiyormusum ona öyle anlıyor bunları o kadar mantıklı ve haklısın ki çok teşekkür ederim kalbime işleyemiyorum bunları işte neden tamamen bırakmıyor beni o zaman aylarca konusmadigimiz oldu hiç iletişime geçmedim neden geri döndü anlayamiyorum
BARISIR MIYIZ NE YAPMALIYIM?