Hediye almayan sevgili değer vermiyor mudur?

3. yıla yaklaştık artık ama bir kez bile ne hediye ne küçük bir sürpriz hiçbir şey yok. Maddiyata önem veren biri değilim ama insan istiyor. Hayatım boyunca kendimi şımartmayı bilmedim ben. Aileme sevdiklerime herkese karşı bana bir şey olmaz ben hallederim aman gerek yok dedim. Hep ben verdim karşımdakilere. Tamam ben güçlüyüm sen iyi ol dedim ben hallederim dedim. Ama ruhum yoruldu galiba artık. Düşünülmek biraz şımartılmak istiyorum ihtiyacım var. Biri de ben hallederim merak etme ben güçlüyüm desin çok ihtiyacım var gerçekten. Bunca zaman fazla empati yapıp sevdiklerim yük altında asla kalmasın ben tüm yükü taşırım dedim. Bana böylesi hep daha kolay geldi. Ama fark ettim ki bu durum artık beni bunalıma sürüklüyor. Kendimden ne kadar da fazla harcamışım fark etmeden. İlişkimde de durum böyle 3 yıllık bir ilişki ama bir kez bile düşünülüp mutlu edilmedim. Ben sürekli hediyeler aldım ama doğum günümde dahi bir küçük hediyeye layık görülmedim. Başlarda maddi durumu el vermemiştir diyerek avuttum kendimi. Ama isteyince birilerini nasıl düşündüğünü onlara hediye küçük de olsa aldığını temin ettiğini gördüm. Abartıyorsun diyebilirsiniz bir hediye için mi ağlıyorsun diyebilirsiniz ama asıl konu hediye değil inanın konu değer görememek. Sevgilim bazen mesela şunu sana alayım mı diye soruyor ama sorunca evet al diyemem ki hayır gerek yok falan diye ısrar ediyorum o da almıyor. Sorulur mu hediye alınırken ya? Neden sizce böyle
Hediye almayan sevgili değer vermiyor mudur?