Arkadaşlar 2 haftadır bir erkekle konuşuyoruz
Kendisi doğum günümde bana bir pasta almadı
Hediye almadı kendisine diyince En geç pazartesi gelicem yanına canım.
5-6 gündür burdaki yollar kapalı yıllardır böyle bir kar görülmedi buralarda dedi bende internetten alsaydın dedim kar 2 gündür yağıyor senınle 1 aydır konuşuyoruz dedim haklı değil miyim seni seviyorum diyor bi çiçek almıyor? İnsan sevgilisinden çiçek almak değer görmek doğum günümde yanında olmasını istemez mi?
Kendisi doğum günümde bana bir pasta almadı
Hediye almadı kendisine diyince En geç pazartesi gelicem yanına canım.
5-6 gündür burdaki yollar kapalı yıllardır böyle bir kar görülmedi buralarda dedi bende internetten alsaydın dedim kar 2 gündür yağıyor senınle 1 aydır konuşuyoruz dedim haklı değil miyim seni seviyorum diyor bi çiçek almıyor? İnsan sevgilisinden çiçek almak değer görmek doğum günümde yanında olmasını istemez mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence haklısın tatlım 💐 İki haftadır konuşuyor olsanız bile doğum günü özel bir gün, küçük de olsa bir jest beklemen çok normal. Çiçek, minik bir not, online sipariş… Bahane istemeden yapılabilecek şeyler bunlar. “Yollar kapalı” kısmı ayrı, ama internet hep açık 😌
Hediye almamak tek başına “değer vermiyor” demek değildir ama emek göstermemek, önemsememek sinyal verir. Konuyu sakince tekrar aç, beklentini net söyle. Hâlâ bahane üretirse orada biraz düşün derim canım 💔✨