Arkadaşlar ben bir şey yaptım?

Önce kendimden bahsedeyim. Tip olarak standartın bir tık üstünde ve kendimce kültürlü bir insanım. sigara alkol vesaire kullanmıyorum sağlığına dikkat eden biriyim. Çevrem tarafından sevilen bir insanım. 5 yıl evvel birinden hoşlandım fakat o zamanlar üniversite hazırlığıydı işti güçtü derken açılmaya fırsat bulamadım ama sosyal medyadan takipleştik. dile kolay aradan 5 yıl geçti ve benim hislerim bilmem inanır mısınız hala aynı ve bu geçen zaman zarfında bile içimde hep ona karşı güzel hisler oldu. ben boşluk doldurmak için kız arkadaşı yapan tiplerden değilim sevmediğim birine tahammül edemediğimden hayatımda ilk defa birine ısındım ve tahammül eşiğimi buldum demiştim ilk zamanlar bilmem anlaşılır oldu mu? aynı apartmanda oturduğumuz için son 1 yıldır abisiyle samimi olduk baya sohbet, muhabbet vesaire çok iyi arkadaşız ve bana kız kardeşinin bir rahatsızlığının olduğunu söyledi çok üzüldüm, o gece dayanamadım yazdım/açıldım öncelikle geçmiş olsun vs sonra hislerimi dile getirdim artık deli cesaretimi aptal öyküsü mü bilemicem aradan 2 gün geçti hala mesajımı görmedi ya da görüp yukarıdan yana kaydırdı bilemiyorum ve bir cevap alamama belirsizliği çok yoruyor beni, bilen bilir bu durumu. sizce ben doğru olanı mı yaptım? daha çok şey eklemek istedim ama kafanızı açmak istemiyorum ve gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var. teşekkür ederim
Arkadaşlar ben bir şey yaptım?