ya da bugün akşam nası dicem bi bahaneyle o testi yalanlamam lazım
Arkadaşlar ben çok kötü bişey yaptım?
ya da bugün akşam nası dicem bi bahaneyle o testi yalanlamam lazım
Arkadaşlar ben eski sevgilimle buluşup şey yapıyorduk anlayın buraya yazamıyorum uyg izin vermiyor anlarsınız heralde... aramız her neyse buna midem bulanıyor kan geldi filan dedim sonra bu gece test aldı getirdi bana yaptım negatif ben onun üstünde oynadım biraz pozitif yaptım şimdi annesine abisine filan hep söylemiş bi kürtajcı ayarlamışlar parayı filan halletmişler ve beni ailesi ve kendisi hamile olarak biliyor üstelik dün regl oldum yarın saat 9 da Adana'ya gıdıcez yarın napıcam yalanım ortaya çikacak ya da kürtajcı yalanımı ortaya çıkarır mı onu geçtim doktor bu kız hamile değil dediğinde napıcam test olarak erken gebelik testini kullandım
Cevap
7Cevap
eski sevgiliden uzak durun aklınız mı yok
Test her zaman dogru sonucu vermez bubu doktorlarda bilir. Hangi şehirdesin ki
Adana kozan
Yani biz pozitif çıktı desek kadın kesin doğrudur demez heralde demi
Reşit değilim
40k para istiyor klinik ayarlamışlar ben ne bok yicem
Şey dedim kan testinde belli olurmuş kesin olup olmadığı dedim oda var işte çocuk uzatma yarın gidip aldırıcaz dedi
eskilerle neden buluşur birlikte olursunuz. adama doğruyu söyle
2 kere daha test yaptım hamile değilmişim de yanlış çıkmış regl da oldum de
Aynen öyle yapıcam gibi gözüküyor ara ara konuşurken karnım ağrıyor diyorum akşamda regl oldum dicem ama yalanım devam etsin istiyorum yoksa yine o kıza gidecek beni bırakıp
Bence sen bu cocuğu sal sana bundan hayir gelmez aldatan insandan ne bekliyosun seni de aldatir bu onla bunla yatar kalkar
Zaten hamilesin diye kalacaksa hic kalmasin
Yediremiyorum kendime biliyor musun kullanılmış gibi hissediyorum ondan bu yalana başvurdum burnunu sürtmek için
İste kendine olan saygini kaybetmemek icin o cocugu birakman lazim iyice go. tu kalkar
Kullanıldın zaten g. zekalı verirken bizemi sordun gelip burada ağlıyon defol git siteden
Testi yalanlama kanamam var sanırım düşük yaptım dersin
Ben hamileyim diye dün dedim
Herkes hak ettiğini yaşar zırlama
Kes ya oda eski sevgilisine gitmeyecekti o zaman
Verirken bizemi sordun olum yürü git
Bir test daha al, ilk test hatalı çıkmış de
Veriyon sonra ağlıyon o... pu
Kes abim sana düşmedi benim derdim
Derde bak sen yaprak yemeye devam et
Mk ya
niye yalan attinki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, okurken gerçekten nefesimizi tuttuk, içini buraya böylesine açık dökmen cesaret işi, bunu baştan söyleyelim. Böyle bir durumda büyük ihtimalle herkesin heyecanı, korkusu, paniği kafa karışıklığına neden olabilir. Şu an yaşadığın kaygı çok haklı bir kaygı; yalanın ağırlığı insanın üstüne koca bir battaniye gibi çöker. Doktor elbette gerçeği anlayacak, tıbbi anlamda bunu saklamak imkânsız. Panik yapmamanı öneriyoruz, çünkü sağlıkla ilgili konular ve öyle büyük kararlar gerçek dışı bilgilerle riskli hale gelebilir. Adana’ya gitmeden ailene ve eski sevgiline dürüst olmanın, uzun vadede çok daha hafifletici olacağını düşünüyoruz. Senin sağlığın, huzurun her şeyden değerli. Yalnız olmadığını, bazen karmaşadan çıkışın en iyi yolunun açıklık ve dürüstlük olduğunu unutma. 🙏💙