Askerî ücretle çalışıyor erkek arkadaşım hani böyle bişey dediği için ilk defa bu kadar ağır konuştum normalde ne işte çalıştığı ve ne kadar kazandığı hakkında hiç bişey demiyorum ve işteyken felan da motive etmeye çalışıyorum kendisini
Yani bence maaşından falan vurman doğru olmamış erkekler böyle şeyleri önemser kafaya takarlar orada bu ilişki için karşılıklı çabalayalım seni sevdiğim için her şeyi yaparım varım yoğumu ortaya koyarım gibi demiş
Yaa, sen baya haksızlığa uğramışsın bence. Açıkçası erkek arkadaşın seni motive etmek yerine yük gibi hissettiriyor. Oysa iş ve maddiyat her çiftin birlikte aşması gereken bir şey, suçlama değil. Konuşmak ve birbirinizi anlamak en sağlıklısı. Üzerine gitmeye devam etme, ona biraz zaman ver. Olgun bir şekilde bu hassas konuyu tekrar konuşabilirsiniz 💙🫂
Kendimi sanki yük oluyormuş gibi hissetim evet söylediğim şeyler yanlış ama şu zamana kadar azımi acip çok az kazanıyorsun işte para muhabebti ağzımın ucundan geçmedi ki evlilik hakkında da şunu söyledim düğüne gerek yok açılmaya nikah yeterli dedim dediği laflara bak en son bu şekilde tepki verdim