Sevgilim var ama birini aklımdan çıkaramıyorum, ne zaman geçecek bu his?

Biliyorum cok igrenc bir sey. Etik degil. Icinde bulundugum durumu savunmuyorum. Ama akil almak istiyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum. 2 yillik bir iliskim var. Iliskimiz siradanlasti ve rutinlesti sevgi faktorunden ziyade baglilik ve aliskanliktan gelen bir birliktelige döndü. 1 ay kadar once cok tesadufi bir sekilde biri ile konusmaya basladim. Konusmaya basladigim kisi bir sevgilim oldugunu biliyordu ve kendisinin de bir sevgilisi oldugunu soyledi. Biz konusmama karari aldik ancak bunu basaramadik konusmaya devam ettik hayatimizda birileri oldugunu bilmemize ragmen. Simdi ise kendimi cok kotu hissediyorum. Hayatimdaki kisi boyle bir seyi asla hak etmiyor. Insan olarak cok iyi biri ve onu kaybetmek istemiyorum. Bu yuzden ciddi olarak yeni konusmaya basladigim kisiyi hayatimdan cikarmaya karar verdim ancak aklimdan cikaramiyorum. Ben igrenc bir insanim. Ne yapacagim ben? Nasil unutacagim? 1 aylik bi konusma cok fazla tesiri olmaz diyordum baglanmamisimdir diyordum ama yoklugunu hissediyorum ne zaman gececek bu his?
Sevgilim var ama birini aklımdan çıkaramıyorum, ne zaman geçecek bu his?