Selamlar, ilişkilerin çoğu bilindiği gibi tek taraflı olarak sonlanıyor. Terk edilen kişi o an yaşadığı ayrılık acısı ve travmasıyla bitmesini istemediği için birtakım söyler söyleyebilir. Seni benden çok kimse sevmeyecek gibi bir cümle sizce sizde ne gibi bir etki yaratır? Bu son çırpınış mıdır yoksa gerçekten doğruluk payı var mıdır?
''Seni, benim kadar kimse sevemez'' cümlesi son çırpınış mıdır yoksa doğruluk payı var mıdır?
Günümüz ilişkilerinde artık bu tür sözler gerçekten çok farklı bir şekilde algılanıyor Örneğin samimiyet içer mi diye algılanıyor tamam kısmen doğru olabilir ama herkesin de aynı kefeye koymak yanlış bir hareket olsa gerek ve yukarıda dediği şeye katılıyorum ayrılıkları da hep bir taraf çekiyor ya kaybetmemek için elinden geleni yapıyor şimdi bu durumu tarif etmek çok zor bir şey emin olabilirsin Ama dediğim gibi bu Kişiye göre değişir bazen samimiyetsizlik içerir bazen de gerçekten seviyordur kaybetmek istemiyordur
Duydum bu cümleyi daha önce ama ben katılmıyorum. Biri daha fazla sevebilir, daha güzel de sevebilir belki. Sadece onun gibi olmayabilir. Olan en fazla bu olacaktır.
Bir ilişkinizden kopmak üzereyken size seni kimse benim kadar sevemez diyorsa bilin ki o şahıs tarafından sevilmiyorsunuz. O çırpınma köprüden önce son çıkış çırpınmasıdır. Şahısların karşı tarafı gidemeyecek kadar çaresiz bırakma arzusundan kaynaklanır.
Bende etki bırakmaz bu raadeye geldiğimize göre etki falan bırakmaz, bunu da bana diyemez onun gibi birinin beni sevmesini isteseydim zaten ondan ayrılmazdım sinirlendim yine 😅
Boş bir söz, inanmazdım şahsen. Yani birini terk edeceksem ve bunu kafaya koymuşsam zaten onun sevgisi ilgisi beni çok da ilgilendirmez. Kafama koyduğumu yaparım. Zaten terk edenler nedeni sevgi olmayan şeylerden dolayı terk ediyor çoğunlukla
Duyguları devam eden kişi bunu gerçekten söyler ayrılığın verdiği üzüntüyle gururunu düşünmeden sonuna kadar mücadelesini verir olmuyorsada bir yere kadar
"Kimse seni benim kadar sevemez" derken sana söylüyor olabilir ama aslında kendini inandırmaya ve o şekilde rahatlatmaya çalıyor. Çünkü seni inandiramamistir.