Benim sana duyduğum aşkla kimse seni sevmeyecek. Belki seveni bulabilirsin. Ama benim gibi seveni gerçekten bulamayacaksın. Biraz klasik kaçıyor olabilir sana. Bak tekrar söylüyorum; b u l a m a y a c a k s ı n ! Benim sana gösterdiğim ilgiyi kimsede göremeyecek kadar kör olacaksın. Benim seni özlediğim gibi özlemeyecek kimse seni. Ben sende en çok neyi sevdim biliyor musun? Buluştuğumuzda, bana sarılırdın. Kokun üzerime sinerdi. Eve kokunla dönmeyi çok sevdim. Sen benim nefesim gibiydin. Sevmeyi geçtim, sana benim gibi sarılacak sımsıkı? Sarılsa da doldurabilecek mi sağındaki boşluğu soluyla? Tüm hücrelerimle seviyordum seni ben. Tüm benliğimle.. Ben sevdikçe sen gidiyordun, sen gittikçe.. Benim nefesim kırılıyordu.. Belki bana kızacaksın bunları sana söylediğim için. Kız be.. Kızınca daha çok seviyorum ben seni. Anlamıyor musun nefesim? Ben seni sevmek için bahane arıyorum. Sen gitmek için gerçekleri yok edip, bahaneleri kullanıyorsun. Bense gerçekleri sana yaşatıp, bahanelerle seni sevmeye çalışıyorum. Tabi sende haklısın, kimse sevmedi daha önce seni böyle. Seni de anlamak lazım. Alışık değilsin. Ama benim için söz konusu sen'sen.. Akan sular durmuyor, daha da akıyor. Ben ağladıkça sen gülmedin mi yanındakiyle? Benim duygularım çiğnenmedi mi ayakların altında? Ben yapma bunu bana derken, sen inadına yapmadın mı? Yaptın. Seviyorum dedikçe yapmadığın şey kalmadı. Ben senin beni sevmeyişini bile sevdim nefesim. Seviyorum ya ben, yapmadığın şey kalmaz şimdi. Ama şu söylediklerimi yaz aklının bir köşesine, kimse tarafından bu kadar sevilmeyeceksin.. Ben buna acıyor, buna kanıyor, buna ağlıyorum.. İçimdeki senin zehrini, gözyaşlarımla atıyorum..
Sevdim, seviyorum ve seveceğim! onun için ölürüm ama o beni görmüyor belki benden nefret edecek. çünkü arkadaşız :') küsüz şu an karşılaşınca canım acıyor. Asla bu kadar ciddi küsmedik. Fakat bu sefer başka, geceler boyu ağladığım günleri unutmayacağım. Zaten unutamam da ama kimin umrun da? Kimse onun için benim kadar ağlamaz. Çile çekmez nazını tripini sevmez! Ama o bunun farkında değil. Seni seviyorum dese dünyalar benim olacak inan! ama demez demeyecek, belki de onun için bu kadar ağladığıma değmeyecek ama umut işte. Arkadaşınıza Aşık olmamaya çalışın. Çıkmaz bir sokak, bataklık neye benzetirseniz öyle bir durum işin içinden çıkamıyorsunuz. İyi geceler. (iyi değil geceler.)
Sevdim hem de çok.. aldattı affettim, derslerini bahane etti ayrıldı affettim, ailesini bahane etti affettim, para bahane etti affettim, her ayrildigimizda kızları takip etti affettim arkamdan neler dedi affettim, her ayrildigimizda hatalarimi yüzüme vurdu affettim , yaptığı sapıklıkları affettim, ama en son baktım ki her şey bitmiş sevgi kalmamış içimde yol verdim. Ama eminimki kimse onu benim gibi sevemez. O kadar sevip affettigim insan için ayrıldıktan sonra arkasından tek bir damla gözyaşı bile dokmemem çok garip.
Dedim. Sevdiğim halde ayrılacak kadar çok sevdim onu. Her şeyden çok. Yalanlarına bir mazeret uyduracak kadar çok. Benden nefret etmesine rağmen onu sevecek kadar çok. Onu unutmayacak karar çok. Ona her gün okuyamayacagi mektuplar yazacak kadar çok!
Unutamıyorum. Nefret edemiyorum. Kendimden nefret edecek bir insana dönüştürdü beni ama ona kızamıyorum. Ama evet ben ondan korkakça ve ölümüne sevdiğim halde ayrıldım. Hiç istemediğim halde hem de. Daha fazla benden nefret etmemesi için ayrıldım.
Sevmedim ama benim sevdiğim gibi de kimse sevemez. Eksikliğini illaki yaşar geride kalan. Ölürüm senin için demem ama ne varsa içimde şeffaf dışarıya vururum. O da yeter zaten hiç bu kadar sevilmemiştir ve sevilmeyecektir.
Bir kez oda defol du gitti sonra kırk gün geçmedi yalvardı sonra ben seve seve defol git burdan diyorum ya o çok acıttı be ama sonra geçiyor tabi bir yıl sonra geçiyor geçti demi geçti 😒
Evet sevdim o kadar sevdim ki.. ben mutluluğu haketmiyormuyum diye sorduğunda kendimi feda edecek kadar... içim kan ağlasa da tek bir kelime etmeyip onun da canını acıtmayacak kadar çok sevdim...
En İyi Cevaplar