Çocuklar hep anneleri daha çok mu sever? Nedeni nedir ?

Evet arkadaşlar 20 yaşındayım suan.Annemde babamda hukuk mezunu.Babam eskiden beri avukatlık falan yapmadı ticaretle uğraşıyor.(inşaat) annem Noter.Ben küçükken anneminde çok yoğun çalışmasına rağmen çok iyi hatırlıyorum hep onunla gezerdim ilk pizzamıda 3-4 yaşlarında onunla yedim vs.Beraber dondurma yemeye falan giderdik.Beni okuldan almazdı ağlardım herkesin annesi babası alıyor diye sonra hep annem beni okuldan almaya başladı.Benide Notere götürür odasına otuttururdu.Çıkıştada hep sınamaya AVM'ye götürürdü.Yani o benim için çok yakındı halada öyle.Arkadaşımdı yani.Ama babamı bir para kasası olarak gördüm hep başka anlam ifade etmedi hayatımda.Onun iş seyahatine gitmesini beklerdim dört gözle o gidince bizde annemle tatile giderdik.Hatta şöyle söyleyeyim anneminde oldukça fazla para kazanmasına rağmen ondan para almak istemezdim hep babamdan alırdım.Hatta babamdan para aldığımda oh iyi oldu fakirledin şimdi derdim küçükken.Bu drum yaşım büyüdükçe hoşuma gitmemeye başladı.Çünkü bende baba olucam ve çocuğumun benim hissettiğim şeyleri hissetmesini annesini daha yakın görmesini istemem.Acaba Çocuklar hep anneleri daha çok mu sever ? Nedeni nedir ?
Çocuklar hep anneleri daha çok mu sever? Nedeni nedir ?