Güncellemeler
+1 yıl
sizce bunu dile getirsem mi gerçi zorla mı sevdircem..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cok uzucu bir durum bunu cocugunuz bile fark etmis. Gercekten ayip ya. Cocuk bu ve onun gelisimini engelemez umarim. Ben olsam dile getirmezdim sonucta zorla cocugumu sevdircek degilim ama cocuguma ekstra onu sevdigimi belli ederdim. Bu turk genelereklerine gercekten sinir oluyorum
dile getirsem bir şey değişmez diye düşünüyorum ben de..
ya ben çocuğumu hiçbir şeyden eksik bırakmıyorum ki ztn çocuğum sevildiğini iliklerine kdr hissediyor sadece annemin de yakın davranmasını isterdim, başka anneleri görünce içim yanıyor ya
Evet benim babaanem de boyleydi diger cocuklarin elini tutup parka gotururdu bende arkalarindan yururdum. Cocukta olsa bunu hissediyor. Su anda kendi annemde oyle erkekleri daha fazla onemser. Yani kulturumuz bu yapicak bisey yok maalesef.
Berbat bir kültür ama ne yapalım..
Anliyorum ama sen anneni degistiremessin. O oyle yetismis nekadar anlatsan yine anlamaz.
Evet gercekten oyle
Bız buna sone vercez artık..
Evet kesinlikle
Genel olarak ailede erkek çocuklarından olan torunlara daha düşkün olunuyor. Yani ne kadar yanlışta olsa böyle bir gelenek gibi bir durum söz konusu ama senin bahsettiğin gibi bir yabancıymış gibi görmeleri de hiç kabul edilebilir bir durum değil. Kavga şeklinde kırıcı bir şekilde değilde üzüldüğünü gösteren bir şekilde ifade etmelisin onlara bu durumu.
bu kafayı değiştiremedik gitti ya
Değişmiyor maalesef. Ama dile getir. Bu sadece senin için değil, bir süre sonra çocuğun için bile problem olur. Sevilmediğini düşünür o da.
Zaten küçük oğlum anne, anneannem beni kucağına hiç almıyor dedi
Bir daha evine gitmicem böyle baba evi mi olur ya
Al işte. Yani bu onun gelişiminde ne kadar kötü bir durum. Babaannesi muhtemelen farkında bile değil. Bilinçli olarak yapmadıklarından eminim ama işte ataerkil toplumun getirdikleri..
Hayır hayır sende bu konuda bu şekilde yapma. Düzgünce konuşarak çözmelisin. Gitmemek doğru çözüm değil.
çok üzülüyorum cidden ya annesi de böyleydi annemin hiç bizi sevmezdi
Annen annesinden gördüğünü yansıtıyor. Bu durum işte hep gelenek olarak böyle devam ediyor. Buna sen son ver. Çocuklarında seni örnek alacaklar. Belli aklı başında birisin, başarırsın. Konuşarak onlara hatalarını göster. Evet ama gerçekten de üzücü bir durum.
Zaten değişmesi gereken bir şey.. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Anan tipik bir cahil. Oglan çocuklarını ustun tutan tiplerden.
öyle biri evet annesi de öyleydi bu yüzden o da böyle ama nedenini anlamış değilim ya vallahi benim çocuklarım çok daha tatlı herkes de söyler bunu
Her çocuk tatlıdır çocuklar arasında ayrım yapılmamalıdır.
evet gel de anlat