Annem kardeşlerini çocuklarından daha çok seviyor, neden böyle yapıyor?

Annemin küçük kardeşi var (34 yaşı var, evli, 2 çocuğu var) anannem dayım 5 yaşındayken vefat etti, annem ve teyzelerim dayıma bakmaya başladılar. Dayım büyüdü, artık kendi ailesi var. Hatta annem başta olmakla, diğer teyzelerimi de hiç umursamıyor, girmiş karısının kollarına hiç takmıyor onları. Ama annem dayımı bizden daha çok seviyor. Hatta erkek kardeşimi bile benden çok seviyor. Ben ondan bir şey isteyince bana o kadar kalp kırıcı kelimeler diyor ki, size yemin ederim annem hariç hiç kimsenin tek lafı onunkiler kadar kırmadı beni asla..
Ömrüm boyunca 2 kere aşık oldum, biri okul zamanlarında, birise üni. Okuldan birini sevdiğimi öğrenince saçlarımdan tutup beni evde sürüklemişti. Ben sadece onu seviyordum, sadece konuşuyorduk instagramdan, hiç sevgili bile değildik. Dedim ki, tamam küçüktüm o yüzden böyle yapmış. Ama okuldaki kızların anneleriyle ilişkilerini görünce o kadar kıskanıyordum ki? Kaç çocukla sevgili olup, hatta öpüşüp ayrılanlar bile oluyodu, anneleri onlara destek oluyordu her koşulda. Ama ben biriyle konuştum diye beni dövdü, ellerimi sobaya bastı, telefonumu kırdı. Dayım da ona destek oldu...
Sonra işte büyüdüm ünie girdim, üniden bir çocukla çıkmaya başladım, hani dedim ki artık 19 yaşım var bi şey demez. Öğrendi ve bizi ayırdı. Bıçağın tersiyle kafama kafama vurdu. Her gün en az 70 kere ondan azar işitiyorum. Varsa yoksa kardeşleri, varsa yoksa oğlu (kardeşim yani). Ne babama saygı duyuyor, ne de bana. Hepte kafama kafama seni ben büyüttüm, ben okuttum diye vuruyo. Benim ne suçum vardı? Neden beni dünyaya getirdin o zaman anne?
Neden böyle yapıyor, yemin ederim şu an ağlıyorum bunu yazdıkça
Güncellemeler
+1 yıl
Hepiniz çok güzel desem kırıcı olacak, üzücü ve olgunlaştığınızı belirten hikayelerinizi paylaşmışsınızBenden olsa, hepinizi EİG seçeceğim💗 Fakat 2den fazlaya izin vermiyolar, hepinize çok teşekkür ederim fikirlerinizi benimle bölüştüğünüz içinUmarım hayatınız, ömrünüz boyunca hep nutlu olursunuz, anneniz ve diğer anlaşmak isteyipte anlaşamadığınız insanlarla ömür boyu mutlu yaşayıp gidersiniz, Amin🤍🙏🏼
Annem kardeşlerini çocuklarından daha çok seviyor, neden böyle yapıyor?